Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 40 דקות, korola כתב:

אבל R של בני 60 פלוס ?  כאילו הם נפגשים רק עם עצמם?

בינגו וברידג' במרכז פיס לגיל הזהב לא? 🤣

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, korola כתב:

זורם איתך,  תנסה להסביר לי מה זה R אצל אלא  שבסיכון? 
מזכיר לך זה לא פרופ' ערן סגל  עשה את הגרף הזה.. זה מישהו בשם דביר.

אני לא מכיר מודל כזה של R לתת קבוצה מהאוכלוסיה שמעורבבת עם כל השאר?
בעבר הגדיררו R במזגר החרדי, R במזגר הערבי .. זה עוד בסדר,  אבל R של בני 60 פלוס ?  כאילו הם נפגשים רק עם עצמם?

מה זה משנה מי עשה את הגרף. אם הוא מופיע שם זה כנראה מישהו שמקבל נתוני אמת ולא איזה שרלטן שמחפש לפרסם נתונים

אם אומרים שרוב החולים הקשים הם בני 60+

ומראים לך שמספר המאומתים\חולים קשים בני 60+ רק הולך ויורד

זה אומר שאנחנו בדרך להוריד את כמות החולים הקשים

זה שאתה לא מכיר מודל זה יפה

תפנה אליו ותשאל איך הוא חישב את זה

כנראה מדובר בקצב ההתפשטות בקרב בני 60+ לפי כמה מאומתים  או חולים קשים בני 60+ מתווספים כל יום

בדיוק כמו שמדדת R בחברה הערבית

כאילו שמי שגר ביפו לא מסתובב במרכז ת"א או בהרצליה או בנתניה ומתערבב עם יהודים

ומי שגר בבני ברק לא מגיע חס וחלילה לרמת גן או פ"ת או נפגש בתחנת דלק בצומת קוקה קולה עם אנשים מקריית אונו

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

ואם אני מחשב את ה R בקרב כל האנשים שהשם שלהם מתחיל באות 'ש'  ?
יש לזה איזה משמעות ? 

R זה קצת ההתפשטות,  כלומר כמה כל אדם מדביק אחרים, מכיוון שבני ה-60 נדבקים מכולם ולא רק מבני 60 אחרים.

אין משמעות לחישוב ה R הזה והוא לא מראה שום דבר מלבד העובדה שעכשיו המספרים של בני ה-60 יורדים. 

שחישבו את ה R בבני ברק, אז נכון, תושבי בני ברק הדביקו ונדבקו גם מתושבי רמת גן, אבל רוב ההדבקות היו בתוך המגזר,
לכן היה משמעות לחשב את ה R במזגר מסויים. 

פורסם

ה-R הזה עדיין גדול מאחד. אז הוא בירידה, מצד שני הוא פועל על בסיס הולך ומתרחב כך שאבסולוטית מספר המאומתים גדל.

ההתיחסות לבני 60 ומעלה היא בגלל ריבוי מחלות הרקע בקבוצה זו. מבחיהנת אינטראקציות חברתיות הרי שעד גיל 75-80 הם דומים לצעירים מהם - עובדים עד גיל 70 ויותר, באים במגע עם ילדים ונכדים, קונים בקניון ומבלים בתיאטרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אז,מה נשאר? סגר כזה או אחר. הגבלת ארועים, תגבור התחב"צ ואכיפה - אכיפה - אכיפה. כמו שעשו באוסטרליה, שבה הקנסות חומשו.

קצת דיווח מהשטח. ממש בקטנה. אילת. עיר בישראל. לדעתי היא כבר אדומה. כבר די מזמן.

אני יודע שהמילה " סגר" היא קשה מאוד לעיכול. מילה מפחידה. עבור אנשים מסויימים, אפילו יותר מהמגיפה עצמה.

אבל המציאות כאן.. אוי המציאות!

אני גר כאן כבר 21 שנה, מראות וכמויות כאלה של אנשים, [פשוט מסות], לא היו.

פקקי תנועה ענק,

מריבות על כל מקום חנייה אפשרי,

מוניות? אפשר לשכוח מהם. גם כשאחת מגיע, קופצים אליה הרבה,

עומסים ותורים, בכל מרכזי החנויות, כולל הסופרים,

מסיכות , הם בגדר המלצה בלבד,

האכיפה כאן היא "0". פשוט ככה,

הצפיפות בטיילת, ובמקומות בילוי, זה משהו בלתי נסבל. אנשים פשוט נדבקים אחד לשני. זה נראה רע מאוד. דומה מאוד למה שקורה כרגע ב-נתב"ג. רק עם הבדל קטן. ללא מסיכות. כי הם אינם חובה בחוץ. עדיין,

גם בחופים המצב דומה,

תתארו לעצמכם, איך נראים חדרי האוכל של בתי המלון.

בקיצור, המצב בעיר הזוי ומפחיד.

וראש העיר "החדש", שאנן. 

ההחלטות שיהיו, אם יהיו, יגיעו באיחור, אם בכלל..

יחד עם זה שהמחירים בשמיים, לדעתי ,הבתי מלון, כולם, וגם יחידות הדיור המפוזרות בעיר, כבר הרוויחו מזמן, את כל הכספים שהפסידו, בכל הסגרים שהיו.

איים ירוקים? דילול? בינתיים דיבורים. דיבורי סרק.

היו סגרים, והבכיינות עזרה. 

עכשיו הגיע הזמן להידבקויות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

יש לי חבר שנהג לומר שעונש מוות על טפשות הוא עונש מוגזם. כנראה שעם ישראל לא מסכים אתו, וממשלת ישראל שמנסה להעביר את האחריות לאזרחים מחמירה את המצב.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון, אילת מפוצצת ככה שלא זכור לי אי פעם..אפילו באמצע השבוע.

חדר אוכל במלון שהייתי מלא עד 0 מקום ויש תור בכניסה ( גם בבוקר גם בערב ). לים הלכתי ב 7 בבוקר וב 18:00, רק אז לא היה צפוף. בטיילת בערב  המונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז מה אנחנו? עם בלתי נשלט?

אני חושב שמרוב R/חולים קשים/חיסון שלישי/סרבני חיסון, האדישות כבר משחקת. והם(הממשלה)יודעים שסגר לא יוכלו לאכוף ולא תהיה משמעת.

והשיח של הסרבנים רק גובר, ולאף אחד אין מספיק אומץ לעמוד מול.

הילד ההולנדי ששם את האצבע בסכר, כנראה שלא יבוא לעזרתנו.

ובאמת שבעבר שהיו מגפות ולא היו חיסונים, בסוף זה גם עבר, אבל המחיר של העולם המודרני, הוא לא המחיר של העולם הפשוט שהיה.

ואני מרגיש שכבר הכול כבד ועמוס, אז מי שרוצה שיתחסן, ואם לא בבקשה להוריד את גובה הלהבות בתקשורת או בכל מדיה, לא עושים עלינו ניסוי, ועתיד ילדנו לא בסכנה. תנו לנו לרוב השפוי, להיות השפני ניסיון שלכם, למען ילדיכם.

אני מוכן להיות!

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

@לירון .ה.אל תשכח שההתנהגות המופקרת גורמת לתחלואה ותמותה משניים, של אנשיםמשלא זוכים לטיפול רפואי בגלל העומס על מערכת הבריאות. רופא משפחה שצריך להקדיש שעה ביום ויותר לחולי קורונה לא מטפל בבעיות אחרות, ובית חולים שטובע בחולי קורונה מפחית פעילות אחרת, לא פחות חיונית. 

אף אחד לא מדבר על זה, אבל הצוותים רותחים על מתנגדי החיסונים. בעולם זה מגיע לסירוב לעבוד, כולל התפטרות לא מעט עובדים (במיוחד מהצוות הסיעודי) שכועסים על כך שהם צריכים לעבוד בתנאים קשים ולסכן את חייהם בגלל כל מיני אמונות תפלות.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

@לירון .ה.אל תשכח שההתנהגות המופקרת גורמת לתחלואה ותמותה משניים, של אנשיםמשלא זוכים לטיפול רפואי בגלל העומס על מערכת הבריאות. רופא משפחה שצריך להקדיש שעה ביום ויותר לחולי קורונה לא מטפל בבעיות אחרות, ובית חולים שטובע בחולי קורונה מפחית פעילות אחרת, לא פחות חיונית. 

אף אחד לא מדבר על זה, אבל הצוותים רותחים על מתנגדי החיסונים. בעולם זה מגיע לסירוב לעבוד, כולל התפטרות לא מעט עובדים (במיוחד מהצוות הסיעודי) שכועסים על כך שהם צריכים לעבוד בתנאים קשים ולסכן את חייהם בגלל כל מיני אמונות תפלות.

יודע, יודע טוב אפילו.

זה אני לא מזכיר, כי זה הברור מאליו

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

יש לי חבר שנהג לומר שעונש מוות על טפשות הוא עונש מוגזם. כנראה שעם ישראל לא מסכים אתו, וממשלת ישראל שמנסה להעביר את האחריות לאזרחים מחמירה את המצב.

אני בטוח שאתה מכיר את המשפט "מי שנכווה ברותחין יזהר בצוננין".

בנתיים עמישראל נכווה בצוננין, כי אמא מדינה דאגה להם.

אני לא רוצה לצאת בהצהרות אבל נראה שזה הכיוון, הגל הרביעי יהיה זה שיזכר להרבה זמן.

כיף? זה לא יהיה..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתמול רחובות הפכה לעיר אדומה.

היום הושק באופן חגיגי סניף מידאה בקניון רחובות.

להערכתי התמונה צולמה לפני 10 בבוקר.

http://cdn.be106.net/p/ba3a6b1664d8116.jpg

מה כזה דחוף?

• רעיון טוב! 1
פורסם

כדי שיהיה לך מקרר גדול כשאתה בסגר.

• מצחיק 3
  • מבאס 1

פורסם

מידאה רחובות - פתיחת סניף

ba3a6b1664d8116.jpg

בגלל זה אני לא מת על הסתובבות בחוץ, חוץ מאשר מה שמחייב כמו קניות וכאלה. 

חבל שלא נתנו יותר מקום לתור הזה. אני לא מכיר את הקניון הזה ספציפית אבל בהחלט יכלו לעשות תור יותר מרווח שכולל עמידה לאורך חנויות אחרות ולא רק תור מול החנות עצמה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...