Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, לירון .ה. כתב:

בניו זילנד עשו סגר לכל המדינה לשבוע בגלל חולה אחד שגילו עכשיו. זה יותר טוב?

ממה ששמעתי מאנשים שגרים בניו זילנד, אני מקנא בהם.

נכון שעשו סגר בגלל חולה אחד, אבל עד שהגיע הסגר הזה, וגם אחריו, הם חיים בלי מגבלות ובלי מסיכות. הכל פתוח הכל מתפקד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

ממה ששמעתי מאנשים שגרים בניו זילנד, אני מקנא בהם.

נכון שעשו סגר בגלל חולה אחד, אבל עד שהגיע הסגר הזה, וגם אחריו, הם חיים בלי מגבלות ובלי מסיכות. הכל פתוח הכל מתפקד.

ברור שהם חיים ללא מסכות והגבלות.

היו שם סגרים דרקוניים, עד שהקורונה מוגרה. אנשים שם שיתפו פעולה עם הסגר ושמרו. והם שומרים כל פעם שיש סגר חדש. פה זה לא היה עובד.

וגם זה אי שהם לא מכניסים אנשים מבחוץ. אז כניסה של וריאנטים. שוב פה זה לא היה עובד.

מצד שני יש להם רעידות אדמה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

לא מבין את ההשוואה לניו זילנד. זהו אי, ואפשר לסגור הכל הרמטית, ככה שאף אחד לא נכנס בלי בדיקה+ בידוד.

כאן, גם אם תסגור נתב"ג עם מפתח, יש כל יום כ 150 אלף פועלים שנכנסים לעבוד.

וזה עוד בלי להתייחס לרמת משמעת של אוכלוסיה.

זה מה יש וצריך להתחיל להתרגל לחיות לצד הוירוס.

חיסונים, בדיקות, הגבלות בפנים ( איפה שיש סכנה) ואכיפה!!!  בחוץ באוויר הפתוח אפשר להשאיר את החיים עם הבלת כמות האנשים . כאשר לא רוצים לפגוע , מאפשרים למשל משחק כדורגל ( כמו שיהיה היום בב"ש עם איצטדיון מלא - זה פחות מסוכן מלשבת במסעדה בחוץ?).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

הכל מתפקד.

למעט תיירות נכנסת, ועוד עסקים שבנויים על הגעה מחו"ל. אבל כן, זה מחיר מינימאלי לצד שאר המשק שפועל.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הבעיה הגדולה שלנו- חוסר משמעת.

1. המליצו לא לטוס לחו"ל- אנשים טסים מהתירוץ,שחופשה בארץ יקרה (אני שילמתי בדיוק לפני שבועיים כמעט 9000 ש"ח ל 4 נפשות על 4 לילות ו 5 ימים בבית מלון לא הכי נחשב(אסטרל נירוונה לענייננו ולא ספורט/לגונה/ריזורט ).

אפשר להתפשר כי מה שמציע המלון הוא ארוחות בוקר+ערב ולינה או בקיצור חצי פנסיון) וברובם אין פנסיון מלא (אחי הקטן היה שבוע לפני במלון אמריקנה,שילם קצת יותר ולא היו הבדלים מהותיים).

2. אומרים לאנשים לעטות מסכות במקום סגור- נכנסים עם אוכל ושתייה לטרמינל תחנה מרכזית חיפה,מורידים את המסיכה,אוכלים ושותים כאילו התחנה היא בית קפה).

3. אומרים לאנשים לא להצטופף ולהידבק אחד לתחת של השני (סליחה על הגסות)-מגיעים לאחת מהערים הצפוניות בארץ למופע ב"אוויר הפתוח" בטיילת עם מעל 7000 איש ואז ראש העיר מבטל למחרת את כל שאר מופעי הקיץ בעיר (עיריית נהריה).

בקיצור כמו שנאמר בספר שמות ואני חוזר לצערי על המנטרה של משה "עם קשה עורף".

אני אישית בסופר עוד מתחילת הקורונה מעדיף לא לעמוד בתור בקופות בסופר ולפנות לאפיק קופה בשירות עצמי- זו למשל דוגמא למשמעת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 5 דקות, colauti 9 כתב:

הבעיה הגדולה שלנו- חוסר משמעת.

מסכים עם כל מה שכתבת פה.

אני מבין שאתה מורה ולכן חייב להגיע לבית הספר.

אני אישית, אם לא יהיה שינוי דרסטי, מתכוון להשאיר בבית את הבן הצעיר שלי ולא לשלוח אותו לביה"ס בספטמבר. גם ככה זה בסה"כ ימי לימודים בודדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

מסכים עם כל מה שכתבת פה.

אני מבין שאתה מורה ולכן חייב להגיע לבית הספר.

אני אישית, אם לא יהיה שינוי דרסטי, מתכוון להשאיר בבית את הבן הצעיר שלי ולא לשלוח אותו לביה"ס בספטמבר. גם ככה זה בסה"כ ימי לימודים בודדים.

נכון,אני מורה,התחסנתי פעמיים (ק3בוצת גיל 40 עדיין לא אושר בוסטר של חיסון 3 אבל יתכן ויאשרו ואספיק לקבל אותו לפני תחילת שנה).

חישוב פשוט שעשיתי מעלה,שבחודש ספטמבר יש 14 ימי לימוד נטו בפועל שזה חצי חודש.

מבחינת החוק -קיים חוק חינוך חובה (עד כיתה י').

מבחינת הרגשתך לשלוח או לא לשלוח את הילד ? יכול לומר לך,שבשנה שעברה היה לי תלמיד,שכל השנה לא הגיע ללימודים,למד מהבית ,הוא ילד מחונן והעלו אותו כיתה (מ ג' ל ד' בסוף השנה).

הבעיה היא לא רק ספטמבר- אף אחד לא מבטיח שחודש אחד יוריד כאן את התחלואה-  כן או לא- מה שבטוח זה אולי וגם זה לא ממש בטוח... לצערנו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מדובר בילדים עד גיל 12 שלא יכולים להתחסן עדיין.

בסדר

אי אפשר להגיד להורים לא להסתובב איתם בחוץ אז עושים להם חיים קשים

הגיוני

בדיוק מה שאני מצפה לעשות למתנגדי חיסונים

פורסם (נערך)

מה הגיוני?

מי שלא יכול להתחסן,  אין סיבה לעשות להם חיים קשים.

אה..נזכרתי - אין לך ילדים,

לכן זה הגיוני.

שוב פעם - רוצים להכנס למסעדה עם ילד מתחת לגיל 12? אי אפשר בפנים,  שבו בחוץ.  זה הגיוני.

אלא אם בכל פינה ניתן להיבדק בבדיקה מהירה ולקבל תוך 15 דקות  תוצאה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 24 דקות, vladclar כתב:

מה הגיוני?

מי שלא יכול להתחסן,  אין סיבה לעשות להם חיים קשים.

אה..נזכרתי - אין לך ילדים,

לכן זה הגיוני.

שוב פעם - רוצים להכנס למסעדה עם ילד מתחת לגיל 12? אי אפשר בפנים,  שבו בחוץ.  זה הגיוני.

אלא אם בכל פינה ניתן להיבדק בבדיקה מהירה ולקבל תוך 15 דקות  תוצאה.

אתמול, אחי האמצעי חיכה שעתיים עם הילד לבדיקה מהירה ובסוף התייאשו,חזרו הביתה וניגשו שוב ב 20 בערב- בנהריה יש רק נקודה אחת ועומס מטורף- אז זה שהבדיקה חינם נו שוויין אבל,היכן ההערכות של כח האדם.

וכך אתמול נשרף יום שלם וילד בן 4 (לא ממש רגיל) נתקע בבית בין 4 קירות ואז מתחילות הצרות כי אי אפשר ללכת איתו לבריכה למשל..

לדעתי אם כבר עשו בדיקה מהירה והיא יצאה שלילית-היו צריכים לתת לילדים תו ירוק ל 72 שעות ולא ל 24 שעות- זה ממש מוגזם אבל,זו רק דעתי..

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, vladclar כתב:

לא מבין את ההשוואה לניו זילנד. זהו אי, ואפשר לסגור הכל הרמטית, ככה שאף אחד לא נכנס בלי בדיקה+ בידוד.

כאן, גם אם תסגור נתב"ג עם מפתח, יש כל יום כ 150 אלף פועלים שנכנסים לעבוד.

אבל,הם לא יביאו ווריאנטים חדשים מעזה/ג'נין וכו' אלא את הוריאנטים הקיימים.

להבנתי (או שלא הבנתי נכון את שם המשחק) - כל החשש הוא מיבוא של וריאנטים חדשים ואלימים במיוחד ממדינות בחו"ל (מדברים הרבה על וריאנט שמשתולל בארה"ב ואמרו,שאם חלילה הוא יגיע לארץ נאלץ להיכנס לסגר).

אם היו סוגרים לחודש-חודשיים לא היה קורה כלום (חוץ מנזק לחברות התעופה-פיצוי היה פותר את הנושא).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

לזכרוני בג"צ הוא זה שלא אפשר סגירת השמיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למרבה ה"אי הפתעה", נחשף לפני כ 40 דקות בחדשות 13, שהתגלו 10 מקרים של וריאנט חדש בישראל- אני מאוד מקווה שזה לא וודאי וגם אם כן, שלא מדובר בזן האמריקאי האלים כי אז אנחנו באמת בצרות.

פורסם

עד כמה שהבנתי זה בדיוק ה-AY3 הבעייתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...