Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוק הקנסות עבר, אז כנראה שיאריכו. בינתיים גנץ עדיין לא נרגע מהרעיון של סגר דיפרנציאלי וקיש מחליף מהלומות מילוליות עםלפיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור, ירדתי לנתק את המינוס במצבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עם כל הדו"חות שהיה אפשר לחלק בהלוויות בירושלים, היה אפשר כבר לסגור את הגירעון בתקציב

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

@eladts זה לא כולל את ינואר 21, אני מעריך שנגיע לתמותה עודפת של 35-40%.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, כי באמת יש לכולם שם מאיפה לשלם את זה.

פורסם

@SlowRide כאילו אפשר להפעיל עליהם את ההוצל"פ.. זה בערך כמו להכנס לעקרבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה בדיוק הוצל"פ יקחו להם? את הסובארו לגאסי סטיישן 93? 

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

@eladts זה לא כולל את ינואר 21, אני מעריך שנגיע לתמותה עודפת של 35-40%.

ינואר 21 כבר לא ב-2020 לפי מה שאני יודע..

אם בשנה רגילה מתים בארץ באיזור ה-40 אלף איש, בשביל תמותה עודפת באחוזים שציינת צריך באיזור ה-15 אלף מתים רק מהקורונה.. קצת מוגזם.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אם בשנה רגילה מתים בארץ באיזור ה-40 אלף איש, בשביל תמותה עודפת באחוזים שציינת צריך באיזור ה-15 אלף מתים רק מהקורונה.. קצת מוגזם.

בבוליביה ובפרו נראה שהגיעו לאחוזים גבוהים בהרבה בשנה שעברה. אף אחד לא שם לב לזה כי היו עסוקים בלדבר על איטליה.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

ומה בדיוק הוצל"פ יקחו להם? את הסובארו לגאסי סטיישן 93? 

שיקחו, אני מוכן לקנות את זה אפילו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

@יובל .מ. אני מדבר על חודשי. התמותה גם בעקומות שהבאת הן תקופתיות 

התמותה הרגילה בינואר בשנים האחרונות נעה סביב 3600 איש. השנה רק התמותה מקורונה מתקרבת ל-1500. אם זה לא ישתפר נגיע ל-18000 מתים מקורונה בשנה (כאקסטרפולציה פשטנית. אין שום דרך לדעת איך המגפה הזו תתפתח).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 1 דקה, eladts כתב:

בבוליביה ובפרו נראה שהגיעו לאחוזים גבוהים בהרבה בשנה שעברה ואיכשהו אף אחד לא שם לב לזה.

נכון אבל אלו לא המדינות שמעניינות אותי. כאילו כן, מסכנים, אבל זה לא שלפני זה היה שם גן עדן כן?
אם נשווה לגרמניה הם עם 3 אחוז תמותה עודפת, אנחנו עם 6.. קיים? כן, נורא? לא..

השחרור שקרה החודש עם ה-1500 מתים ללא ספק זה עקב התרופפות משמעת, משהו שהחיסונים דיי אמורים לפתור בזמן הקרוב.

Just now, sperial כתב:

אני מדבר על חודשי. התמותה גם בעקומות שהבאת הן תקופתיות 

התמותה הרגילה בינואר בשנים האחרונות נעה סביב 3600 איש. השנה רק התמותה מקורונה מתקרבת ל-1500. אם זה לא ישתפר נגיע ל-18000 מתים מקורונה בשנה (כאקסטרפולציה פשטנית).

זאת בהנחה שיופסקו הסגרים, ואף אחד לא יהיה חסין.
איזה באסה ש-80 אחוז מהאוכלוסיית סיכון כבר התחסנה, עם אחוזים יפים סה"כ אצל אוכלוסייה שלא רשאית להתחסן בכלל ועומדת בתור בקור להשיג ספיירים?
שהממשלה תארגן עוד חיסונים ותפתח לכולם ותוך חודשיים שלוש אנחנו אחרי הכל.

• תוכן חדש...