Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

אני ממליץ לך להסתכל על המציאות ולא על השקרים של ביבי וחבורתו.

ברור המציאות  מאל גזירה שאתה מדקלם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 38 דקות, 3n כתב:

אין דבר כזה סירטון מבושל גם אם הוא מורכב משני סירטונים שונים אשר צולמו במועדים שונים.

סע בשלום.

ואם הוא מורכב משני סרטונים הם לא התעללו בו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

צודק , הסבר הגיוני לסרט ערוך משני סרטים + תצהירים שיקרים לבגצ  , הסבר קורהנטי והגיוני.

סירטון מבושל שמשמש עד היום את גדולי האנטישמים בעולם , אבל היא מהחברה הנכונים...

אני לא יודע מה זה ״מהחברה הנכונים״. אני כן יודע שאתה לא מצליח לענות על שאלה פשוטה שאני שואל: מה המניע לדעתך?

לפני שעתיים, David32 כתב:

מתי טעות הופכת לבגידה, כשנחליט על זה, נוכל להתחיל לקבוע מה היה.

הם לא יענו, אבל אני יכול להגיד שיש לך באג כבר על ההתחלה. אצל ידידי אייל ו3נ ושאר החברים מהסוג הזה אין טעות. יש בגידה מחושבת מבפנים. זה הרי המושגים שהם משתמשים בהם. עכשיו, השאלה המרתקת היא מה המניע. ועל זה די בטוח שהם באמת לא יענו. כי זה תאוריה ככ מטומטמת, שאפילו בקהל הזה היא כנראה תתקע בחומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, 3n כתב:

ברור המציאות  מאל גזירה שאתה מדקלם.

באיזה ערוץ משודר אלג׳זירה? אולי תעדכן אותי, כי מעולם לא צפיתי בו. אלא אם אתה מתכוון לערןץ 12 עם הכינוי שאנשים כמוך הדביקו לו. לשם שינוי ערוץ שלא מדקלם את דף המסרים של נתניהו (למעט הנציג(ים) שלו בערוץ), ושמשקף את המציאות גם כשהיא פחות נעימה.

בינתיים אני רואה את ההישגים האדירים של ה״ימין״. עוד שנה - שנתיים שלהם בשלטון ומדינת ישראל תחדל להתקיים. למעשה ישראל כבר אינה מדינה עצמאית - ראה את ההישגים האדירים של הממשלה הנוכחית בלבנון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

ועל זה די בטוח שהם באמת לא יענו. כי זה תאוריה ככ מטומטמת, שאפילו בקהל הזה היא כנראה תתקע בחומה

לדעתי אתה under estimating את הציבור הנפלא הזה ויכולותיו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

יש בגידה מחושבת מבפנים

בגלל זה אני שואל מתי טעות הופכת לבגידה.

וכן אני רואה שלא יענו, כמו שלא ענו עד כה, כמו שלא ענו למה לטלי גוטליב מגיעה חסינות.

חבל, פשוט מראה שאין עם מי לדבר.

הכי עצוב שכול הסיפור עם הפצרית קרה ממש לא מזמן, ממש לא מזמן, ומאז ועד עכשיו קרו כול כך הרבה דברים, שזה מרגיש כאילו זה היה לפני שנים ואנשים בוחרים לחרטט בנושא כאילו זה לא קרה לפני כמה חודשים. יותר מזה, מה שנשאר גם אצל אנשים שפויים בראש זה הבוטמליין והמשפטים שפימפמו. הפצרית תפרה תיק, כשהחליפו פצר זיכו אותם. מי, מו, מה היה ברקע? נעלם.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

ואם הוא מורכב משני סרטונים הם לא התעללו בו?

זה הוכח ?

לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא יודע מה זה ״מהחברה הנכונים״. אני כן יודע שאתה לא מצליח לענות על שאלה פשוטה שאני שואל: מה המניע לדעתך?

.

כאשר תהיה לי גישה למוח של הגברת אוכל לתת מענה לשאלה הזו.

פורסם
לפני 1 דקה, 3n כתב:

זה הוכח ?

ראית את הסרטון?
ראית את הדוח הרפואי?

זה כמו שתגיד אני אדם ישר ואני אשאל אותך אם זה הוכח.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

ראית את הסרטון?
ראית את הדוח הרפואי?

זה כמו שתגיד אני אדם ישר ואני אשאל אותך אם זה הוכח.

מה שראית זה סירטון ערוך , שגם בו לא ניתן לראות מה קורה .

לדו"ח הרפואי של רופא מטעם אירגון ספציפי יש חוות דעת נוספות שונות אשר מספקות הסברים שונים.

אצלך הם אשמים מראש , אצלי לא הוכחה אשמה ולכן זכאים.

פורסם
לפני 5 דקות, 3n כתב:

מה שראית זה סירטון ערוך , שגם בו לא ניתן לראות מה קורה .

לדו"ח הרפואי של רופא מטעם אירגון ספציפי יש חוות דעת נוספות שונות אשר מספקות הסברים שונים.

אצלי הם לא אשמים מראש ולא לא אשמים מראש. 

קודם כל הם עם רישום פלילי כי סגירת התיק היא לא מחוסר אשמה אז נקיים הם לא גם לפי מערכת החוקים בארץ (ואדם זכאי שסוגרים לו תיק מחוסר ראיות מגיש עתירה לניקוי שמו) ושנית לדעתך זה תקין לפוצץ עציר לרמה שהוא מאושפז תקופה?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

אצלי הם לא אשמים מראש ולא לא אשמים מראש. 

קודם כל הם עם רישום פלילי כי סגירת התיק היא לא מחוסר אשמה אז נקיים הם לא גם לפי מערכת החוקים בארץ (ואדם זכאי שסוגרים לו תיק מחוסר ראיות מגיש עתירה לניקוי שמו) ושנית לדעתך זה תקין לפוצץ עציר לרמה שהוא מאושפז תקופה?

העובדה היא שאין רישום פלילי כיוון שכתבי האישום בוטלו.

אם העציר משתולל ומהווה סכנה אין לי שום בעיה שיפרקו לו את הצורה .

פורסם

קודם כל תבדוק את עצמך. תיק שנסגר לא מחוסר אשמה מופיע בר.פ.

ואין בעיה לפרק עציר משתולל אבל יש לפרק כדי לעצור אותו ויש לפרק בשביל הפירוק.

אין לי שום בעיה עם פירקוק לשם הפירוק רק שזו עבירה וכשזה נעשה על עציר כזה זה פשע מלחמה.

פורסם

בתאריך 22.6.2026 בשעה 11:09, 3n כתב:

העולם המערבי לא מתענין במתים מלבד אם מדובר על פלסטינים, מאות אלפים מתו באוקרינה בארבע השנים האחרונות , מאות אלפים בסודן וקונגו , המוסלמים האגורים בסין נטבחים והעולם שקט ודממה מוחלטת...

רוסיה נמצאת תחת סנקציות כבדות ומנותקת מהמערכת הבנקאית העולמית, היא שורדת בזכות תמיכה מסין ומצפון קוריאה, לצד הברחות דרך קזחסטן. חס וחלילה שנגיע למצב כזה - ישראל לא תשרוד זאת.

לפני 23 שעות, 3n כתב:

מציע לך להגיש קו"ח לאל גזירה , אתה משפרר בדיוק את מה שהם משדרים בכל יום.

אני רואה שאתה עוקב אחריהם יום יום 😆

לפני 11 שעות, ליין מן כתב:

מרד הגנרלים, פרק 1: מדוע נתניהו לא קיבל טלפון בליל ה-7.10?
הפרק הראשון של "מרד הגנרלים" חוזר לליל 7 באוקטובר, שבו זרמו אינדיקציות מודיעיניות לצמרת מערכת הביטחון
אך לא הגיעו לדרג המדיני
• הסדרה מציגה כיצד תפיסת עולם שהשתרשה במשך שנים הגיעה לשיאה ברגע הקריטי ביותר • צפו הפרק המלא

אייל.

אתה רציני? סרטון תעמולה המבוסס על ספרו של כותב הנאומים של ביבי, מערוץ השופרות שלו, שבמשרדו פועלים סוכנים קטארים בשכר המשמשים במקביל גם כיועציו הקרובים? 🤣🤣🤣 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

יש בגידה מחושבת מבפנים. 

לחלוטין הייתה. 

כל הדרג המדיני שהיה בתפקיד בשביעי בגד במדינת ישראל ותושביה.

חלק מאותו הדרג המדיני, שהיה בתפקיד גם שנים אחורה, עליו אחריות כפולה ובגידתו משולשת.

לפני כשעה, David32 כתב:

וכן אני רואה שלא יענו,

לפחות אחד ענה לך. 

לפני 55 דקות, 3n כתב:

אצלך הם זכאים מראש. 

אבל אצל אנשים שנוטים גם, חלילה, רחמנה ליצלן, לא עלינו, טפו טפו, מלח מים דבורה אושתיים, לחשוב באופן עצמוני- שם המסקנה המתבקשת היא ש

לפני 44 דקות, Night Driver כתב:

הם לא אשמים מראש ולא לא אשמים מראש. 

בדיוק כמו אצלי. אין לי מסקנה חותכת- ואני רותח על זה שזה נעלם ונקבר. זה לא צדק. זה דברים רעים מאד. ואסור שמיסמוסים כאלו יקרו במדינה שומרת חוק. 

אבקש להבהיר. 

אם כבר ניתפסת, תהיה גבר כמו שהיית כשביצעת את העבירה, ותתמודד עם ההשלכות. אם לא ביצעת עבירה אבל זה נראה שכן, גם כן- תתמודד עם ההשלכות, יהיה לך הרבה יותר קל להוכיח שאתה חף מפשע.

מיסמוס אחרי שהועלו חשדות כבדים, עם מראית עין נוראית כלפי חוץ, זה בערך הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות. 

אני לא יודע אם כח 100 אשמים. אני לא יודע אם הם זכאים. אני כן רותח על זה שלעולם לא נדע, ושההליך מוסמס בכוונה תחילה. 

כתבתי פה לא אחת. הדבר היחיד שאני מצפה לו ממשפט נתניהו (כמשל, לא רק מהמשפט הספציפי הזה), הרבה יותר מהתוצאה שאני מקווה שתהיה, זה שהמשפט יהיה משפט צדק. אחרת פשוט אין יותר מה לחפש פה, ושהאחרון יסגור את האור במידה והוא עדיין עובד בכלל.

ברגע שיש חשדות זה צריך לעבור את כל הפרוצידורה ולא להיעלם. לא משנה אם זה חשדות שכח 100 לא נתנו לעצירים כוס חלב עם העוגיות או ניסו לקחת את העוגיות בחזרה אחרי העיכול בעזרת אלה.

"עשית? אל תיתפס", אני חושב שאומרים.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החשיבות הכי גדולה בבירור האשמות בעלות משקל ציבורי או פוליטי עם חשש או האשמה להטייה הוא שחייבים לברר עד הסוף ואם מגלים שזו עלילה אז למצות את הדין בחומרה עם המעלילים.

ולפני שקופצים הפצרית היא לא מואשמת בעלילה אלא בהדלפה ובתצהיר שקרי.

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...