Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה יעשו עם כל המורות שלא הלכו להתחסן? הרי הרוב לא חוסנו ולא מתכוונות. אם ישחררו את כולם בחזרה ללימודים, מהר מאוד וועד המורים ישבית את הלימודים. ואם לא ישבית, הן בעצמן לא יגיעו לעבודה ( יחלו או יפחדו ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

תגיד, מאין אתה רוצה להביא אחיות מנוסות, רוקחים, רופאים (עד כמה שאני מבין כל מרכז חיסונים מחייב המצאות רופא) מערכות מידע, וכו'? בקופות הם נמצאים ממילא, רופא יכול לשבת במרפאה ולתת מענה לחולה האלרגי בחדר הסמוך, הרוקח ימשיך לקבל ולנפק תרופות ויקדיש לחיסונים את הזמן הנדרש. אם תגייס אותם למילואים תוציא אותם מהעבודה השוטפת ותפגע בה הרבה יותר.

לגבי מערכות המידע - אלה מערכות שהקופות עובדות עליהן כבר 30 שנה ויותר. אז פקע"ר יקים אותן בשבועיים? הגזמת.

יש הכל בצה"ל, אם אנחנו הצלחנו להגיע למבחוח, נצליח להגיע גם לערירי\גלמוד בפתח תקווה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מורות בהריון (אין הרבה כאלה) יצאו לחופשת מחלה/שמירת הריון .

שאר המורות לא שונות מכל אזרח במשק. 

שוטר, שוטרת, רופא , קופאית , עובדת בבנק .. כל אזרח במשק יכול להחליט על דעתו האם הוא מתחסן או לא מתחסן.

ויכול להחליט לבד האם הוא הולך לעבודה שלו או לא הולך .. 

מי שלא מגיע לעבודה המערכת תצטרך למצוא לו תחליף.

מה שונה מורה מפקידה בבנק?  או מהמזכירה בקופת חולים ? או מהאחות מחסנת אותך?

לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

יש הכל בצה"ל, אם אנחנו הצלחנו להגיע למבחוח, נצליח להגיע גם לערירי\גלמוד בפתח תקווה

אני הבנתי שפשוט מחכים לחיסונים של אסטרה זניקה, אלו חיסונים יותר קלים לשינוע.

הבקבוקים של פייזר ומודרנה , לא ניתן לטלטל אותם אחרי שפותחים / מוהלים .. לכן אם מגיעים לגלמוד בפתח תקווה 

צריך לגמור את כל הבקבוקון באותו מקום. 

אתה לא רוצה לבזבז מיליון חיסונים על 200 אלף קשישים שבמילא לא יכולים לצאת מהבית.

יחכו עוד חודש ויקבלו  את אסטרזניקה. 

פורסם

במה שונה? 6 ימים בשבוע 6 שעות רצוף הוא נמצא עם 40 לא מחוסנים במקום סגור.

עכשיו, אתה יכול להגיד בעיה שלו.
אז זהו - זאת לא רק בעיה שלו, כמו שתחלואה גבוהה במגזרים מסויימים היא בעיה לא רק של המגזרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

@DareDevil לא. אין בצה"ל. זה הכל מילואימניקים. כמה אחיות אתה חושב שיש בצה"ל? עשרות? 100? 200? איזה ניסיון יש להן? רוקחים? מעטים, וגם הם עסוקים עם הציוד הרפואי השוטף.

כל ההצלחה של המבצע עד כה מבוסס על היכולות של קופות החולים, שהן ייחודיות, וזה בקנה מידה עולמי. דרך אגב, גם האפשרות לעשות את החוזה עם פייזר תמורת המידע על יעילות החיסונים הוא בזכות המערכות של קופות החולים. לא של צה"ל ולא של משרד הבריאות.

@korola אני לא מכיר את המספרים, ואני לא יודע האם יש פילוח של ה-R לפי קבוצות גיל. אבל בכל זאת יש לנו כמה רמזים: ילדים ונוער לא שמורים ריחוק חברתי. אחוז ההתחסנות בקבוצות הגיל הרלוונטיות נמוך (אפס עד גיל 16 ואחוזים בודדים בין 16-18). אחוז התחסנות נמוך בגילים של ההורים (30-50). אתמול דווח כי 40% מהנדבקים הם במערכת החינוך, וגם כאשר אתה מסתכל על הפירמידה ב"לוח הבקרה" של משרד הבריאות הבסיס הרחב הוא של הצעירים. אז מתוך זה סביר להסיק שפתיחה לא מבוקרת של מערכת החינוך לפני שאחוזי החיסון הנדרשים יושגו תגרום לתבערה של המגיפה.

לגבי עובדי ההוראה - צודק ולאד. הם נמצאים עם התלמידים זמן ממושך בחללים סגורים. מרשם די מבטיח להדבקות, בודאי עם הויאנטים החדשים שקל מאד להדבק בהם. קופאית פוגשת לקוח 5 דקות, רופא פוגש מטופל או זוג 10-15 דקות ומעיף את מי שמסרב לעטות מסיכה, מורה פוגש 35 ילדים  1-8 שעות וצריך להלחם אתם כל הזמן על המסיכות. יחי ההבדל הקטן. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ספיראל ,  יאללה תפתח כבר את השמפנייה , רואים את ההשפעה של החיסונים.
 אם לא תהיה הפתעה שמכיוון לא צפוי , אז אנחנו כבר בתפנית.
שבוע שבועיים וזהו ... 
הסגר עכשיו זה רק על מנת לעזור קצת לצוותי הרפואה בבתי חולים. 
אבל הם כבר 3 ימים מקבלים רק 100 חולים קשה, אחרי שהתרגלו לקבל 180.
 אני בטוח שהם מרגישים הקלה. 

image.png.f5794e2467bf300346cc5765585ccbba.png

image.png.23e6a1acc7d73421773e344fcd4c5c5a.png

חברים.. טכנית הסגר נגמר עוד 40 דקות. 
עדיין לא האריכו אותו ואם לא יעשו את זה ב -40 דקות הקרובות אז אפשר לצאת מעל 1000 מטר הבית.
אז מי שרוצה לנצל את ההפוגה (לא ברור כמה זמן היא תהיה), אפשר להתארגן וצאת לכביש בעוד 40 דקות.

אין, אין עליכם אתה ו@sperial יש ירידה בכל העולם, כולל במדינה המייצאת ל"זן הבריטי" בלי חיסונים, אבל פה? חס וחלילה, היינו נידונים לגיהנום בלי החיסון המהולל.
כאילו שיש עליית תחלואת חורף שגרתית, אבל לא, זה חייב להיות שונה.
ד"א, יורם לס פירסם סטטיסטיקת מתים של חצי ראשון של ינואר, עדיין מוקדם להסיק מסקנות כי תמיד יש עדכונים לאחור, אבל בינתיים, אין דרמה בכלל.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם
לפני 19 דקות, korola כתב:

אני הבנתי שפשוט מחכים לחיסונים של אסטרה זניקה,

או וואה, עלולים לחכות הרבה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

@khalil תגיד לחצר של איזה רב אתה שייך? וגם מקשיב ליורם לס (האמת - כבר שכחתי אותו ואת הקשקושים שלו).

אני רוצה להזכיר לך - בינואר מתו 1433 חולי קורונה. בינואר רגיל מתים סה"כ 3600 איש. אז בוא נניח שמתו כמה פחות משפעת ודלקת ריאות חיידקית ותחסיר את ה-10% מתי קורונה שתוחלת החיים שלהם פחות מחצי שנה גם בלי קורונה - עדיין מדובר בתמותה עודפת של עשרות אחוזים.

המספרים בארץ יציבים וגבוהים מאד. עזוב את המספרים של הסופ"ש - אלה תמיד נמוכים. אני לא אאמין למגמות ירידה לפני יום חמישי, שיהיו לנו תוצאות של 3 ימי חול מלאים.ת

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, korola כתב:

סגל ממשיך להרביץ בגרפים, בע"פ הוא גם אומר בלי לחשוש שיתכן שבמגזר החרדי כבר יש חסינות חלקית.

image.thumb.png.2534eca96efea713756cef1fe97ecb37.png

לפי הגרף חולים קשים בכל הגילאים בירידה או שאני לא מבין נכון ?

פורסם

אתה מבין סופר נכון ,  מתחילים לראות את ההשפעה של החיסונים על גילאים שנמוכים מ-60.

לא ראינו את זה עד כה, אבל עכשיו מתחילים לראות. 

פורסם (נערך)

ירידה בבני 60 ומעלה ועליה בצעירים מהם.

הירידה במבוגרים אכן מתחילה במקביל להשגת שבוע אחרי המנה השניה בראשוני המתחסנים. אבל אני בשלי - ירידה משמעותית, אם אכן תהיה בקבוצה זו, נראה בעוד 10 ימים - שבועיים.

אם תסתכל בדו"ח של משב"ר אתמול היתה שוב עליה ל-140 חדשים.

פורסם

אין לי את הנתונים הגולמיים של סגל,  אבל לפי הגרף רואים עליה מעבר ל 45 ואז ירידה קלה ל 42.

האם זה טעות דגימה , או לא.. לא יודע.

אבל טרנספורטר שלנו יודע לקרוא גרפים ... ובגרף רואים שינוי מגמה.. פעם ראשונה שרואים שינוי מגמה בגלאי פחות מ-60 

אני מאמין שזה ימשיך. 

ואם שמת לב.. במקדם במגזר החרדי יורד בניגוד לציפיות . 

הוא גם התייחס לזה,  וזה מתאים לתאורייה שלי.

בגל השני ראינו שהחרדים היו במצב יותר טוב משאר האוכלוסיה, למרות הם שהיו רק ב 30% חיסוניות טבעית . 

ההסבר היה שה33% נותן להם הגנה יחסית ומקדם ההדבקה שלהם ירד מתחת ל-1.

המוטציה הבריטית .. הכתה בהם ו-33% כבר לא הספיק למוטציה הבריטית.

אבל במשך 5 שבועות הם הדביקו את הפער וביחד עם החיסונים הגיעו ל 50% ולכן הם במצב יותר טוב משאר המשק.

זה מעודד ואומר שאנחנו לא רחוקים מחיסון עדר , ולא חייבים להגיע ל 90% ... 

זה .. או שאני אוכל את הכובע או שהמומחים יאכלו את הכובע

image.png.c9f8250a1b8ef4b301670edd3524eade.png

• רעיון טוב! 1
פורסם

@korola

מקדם ההדבקה במגזר החרדי הכי נמוך בארץ כבר שבוע וחצי,

אני חושב שההסבר היחיד הוא ההסבר שלך.

• רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...