Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאין להם איך לעזור

נראה לי שאתה לא נכנס לראש של מקס. אם מוסך היבואן טוען שהרכב תקין, תבקש אישור בכתב, דבר שהמוסך אמור לתת לך, ותעביר את הרכב טסט.

נראה לי שהבנתי את עמדתך.

בכל אופן אני ארשום שוב,

בלאי טבעי היה מוגדר לפני שנתיים כ-72%, לפני שנה זה שונה ל-62%, לפני חצי שנה בערך לנקודה שהמערכת מדליקה נורת תקלה! ועכשיו אין הגדרה. אתה יכול לנסות להבין את זה איך שאתה רוצה לי זה ממש ברור, יש פה התנהלות לא תקינה.

רוצה לתקוף את הנושא? לך לבית משפט ותסביר לשופט את הנושא מיום רכישת הרכב. זה הכל מה שאתה רוצה לעשות.

• תגובות 254
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה לי שאתה לא נכנס לראש של מקס. אם מוסך היבואן טוען שהרכב תקין, תבקש אישור בכתב, דבר שהמוסך אמור לתת לך, ותעביר את הרכב טסט.

הם לא מוכנים לתת מכתב כזה, יותר מזה הם מוכנים לשחרר את הרכב מהמוסך רק על גרר

פורסם

יש לך דוגמא של אישור כזה שניתן במוסך כולשהוא ?

איזה כייף לי :)

פורסם
דרך אגב יש לקרסו סוללות חדשות, הם הציעו לי לרכוש אחת ב-35,000.

לקרסו יש לכל היותר סוללות שעברו רענון לפני כמה שנים.

להבנתי לא מייצרים את הסוללות האלו יותר לכן לא יכולות להיות סוללות חדשות.

https://www.themarker.com/dynamo/1.3051609

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מעניין שפותח השרשור מתאמץ כל כך בנושא ומתעקש להלחם על הצדק שלו עד הסוף ועדיין לא טרח עד עכשיו להעלות העתק של כתב האחריות- מה שהיה פותר את כל הדיון באופן חד-משמעי.

מקריאת כל השרשור הארוך והמקיף הזה עולה בעיני מילה אחת שחסרה לכל אורך הדיון ונדמה שכולם מנומסים מידי מכדי להעלות אותה.

המילה היא סחיטה - כל השרשור הזה נראה כמו נסיון סחיטה

הוצעה לפותח השירשור הצעה הגיונית הוגנת והגונה אבל הוא מתעקש - הוא רוצה את כל הקופה

הוא רוצה ארבע שנים נוספות עם רכב בעלות אפסית ושום דבר פחות מזה לא יספק אותו.

ובשביל זה הוא מוכן להשמיץ את היבואן, להלחם עם המוסך ואפילו לקבוע עובדה ולננטוש את הרכב בשטח המוסך.

אז הצעתי לך - לך עד הסוף, על תוותר על כלום, תגיע לבית המשפט ותשכנע את השופט - רק אל תשכח לספר לנו איך היה.

ניחוש שלי - אתה הולך לקבל מעט מאד(אם בכלל) + התחייבות לסתום את הפה ולא לספר לאף אחד איך נסגר הסיפור

פורסם
הם לא מוכנים לתת מכתב כזה, יותר מזה הם מוכנים לשחרר את הרכב מהמוסך רק על גרר

הייתי מתקשר מחר למשרד התחבורה, מתלונן על המוסך שלא נותן לך אישור תקינות ודואג להריץ את העסק בזריזות כדי להעביר את הרכב טסט אם אכן מוסך מורשה טוען שהרכב תקין וכל הבעיה היא טווח נסיעה מוגבל.

יש לך דוגמא של אישור כזה שניתן במוסך כולשהוא ?

בדיוק כמו אישור תקינות בלמים, הגה וכדומה.

מכון טסטים טוען שהרכב לא תקין, מוסך בודק את הרכב וטוען שהוא תקין. שימסור ללקוח אישור תקינות בדיוק כמו כל תיקון אחרי כישלון בטסט. אין צורך להמציא את הגלגל.

פורסם (נערך)
ובשביל זה הוא מוכן להשמיץ את היבואן, להלחם עם המוסך ואפילו לקבוע עובדה ולננטוש את הרכב בשטח המוסך.

למה להשמיץ את פות"ש? נחזור עם השמצות של פות"ש כל פעם? נראה שיש לו גם טענה ששינו את כללי המשחק תוך כדי המשחק (72%, 62%). יש כאן, למשל, גם שאלה משפטית אם אפשר לנסח כתב-אחריות בצורה כללית ואז לשנות אותו כל שנה. בדקת, למשל, אם פות"ש קיבל אישור בכתב, כפי שהוא אמור לקבל, על כל מה שנאמר לו בנוגע לאחוזים? לא צריך תמיד להשמיץ פות"ש.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

היבואן נוהג כאן בשיטת מצליח. יש לו זמן, כסף ועורכי דין והוא יודע שבמקרה הכי גרוע, הוא ישלם לך 35-45 אלף שקל (הערכה שלי) כפי שהציע לך. עכשיו זו כבר החלטה שלך. כפי שרבים כתבו, פשוט קח את הכסף שהציעו לך, אולי תתווכח קצת אם תרצה, ותמשיך בחיים שלך עם רכב אחר.

פורסם
מעניין שפותח השרשור מתאמץ כל כך בנושא ומתעקש להלחם על הצדק שלו עד הסוף ועדיין לא טרח עד עכשיו להעלות העתק של כתב האחריות- מה שהיה פותר את כל הדיון באופן חד-משמעי.

מקריאת כל השרשור הארוך והמקיף הזה עולה בעיני מילה אחת שחסרה לכל אורך הדיון ונדמה שכולם מנומסים מידי מכדי להעלות אותה.

הוצעה לפותח השירשור הצעה הגיונית הוגנת והגונה אבל הוא מתעקש - הוא רוצה את כל הקופה

אז הצעתי לך - לך עד הסוף, על תוותר על כלום, תגיע לבית המשפט ותשכנע את השופט - רק אל תשכח לספר לנו איך היה.

ניחוש שלי - אתה הולך לקבל מעט מאד(אם בכלל) + התחייבות לסתום את הפה ולא לספר לאף אחד איך נסגר הסיפור

איזו תגובה מנותקת מהמציאות!

הבנאדם רכש ממיטב כספו ר-כ-ב עם 4 שנות אחריות על הסוללה.

לפני תום האחריות התברר שהסוללה לא תקינה וגורמת לכיבוי הרכב.

הצרכן מעוניין לממש את האחריות שהובטחה לו, ואילו היבואן מנסה את שיטת מצליח ועושה הכל כדי לשהרכב לא יחזור לכביש.

לכל אלה שחושבים שהיבואן יכול להתקין איזה סוללה שבא לו- יש לכם טעות ענקית, כי החוק מחייב החלפה של החלק בחדש.

ההגדרה של היבואן לבלאי טבעי של הסוללה משתנה בכל שנה ומאוד מעורפלת.

לכל אלה שמציעים לבצע טרייד אין לזואי חדשה- אני בעד, מי ישלים הפרש של מעל 100k אתם? מישהו יודע מה המצב הכלכלי של צח? קל להיות גיבורי מקלדת.

פורסם
איזו תגובה מנותקת מהמציאות!

הבנאדם רכש ממיטב כספו ר-כ-ב עם 4 שנות אחריות על הסוללה.

לפני תום האחריות התברר שהסוללה לא תקינה וגורמת לכיבוי הרכב.

הצרכן מעוניין לממש את האחריות שהובטחה לו, ואילו היבואן מנסה את שיטת מצליח ועושה הכל כדי לשהרכב לא יחזור לכביש.

לכל אלה שחושבים שהיבואן יכול להתקין איזה סוללה שבא לו- יש לכם טעות ענקית, כי החוק מחייב החלפה של החלק בחדש.

ההגדרה של היבואן לבלאי טבעי של הסוללה משתנה בכל שנה ומאוד מעורפלת.

לכל אלה שמציעים לבצע טרייד אין לזואי חדשה- אני בעד, מי ישלים הפרש של מעל 100k אתם? מישהו יודע מה המצב הכלכלי של צח? קל להיות גיבורי מקלדת.

אין לקרסו, סוללה חדשה עבורו, צח, קח 35 אלף ותקנה רכב יד שנייה ומזה תסתדר, אתה יכול להסתדר יפה מאוד עם איזו מאזדה 2 מ2010-2012 ועדיין ישאר לך עודף. :)

פורסם
קל להיות גיבורי מקלדת.

מאוד קל הייתי אומר.

במספר הקשות אפשר לשלוח אנשים להילחם בבתי-משפט שנים, במקום לקבל פיצוי הולם ;)

רומן כתב יפה. מלחמות בבית משפט זה יפה על הנייר ופחות במציאות. מה שנקרא האוורסט מלא בגופות של אנשים שהאמינו בעצמם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סלח לי חבר אבל אתה לא בכיוון. תאר לעצמך שהסוללה בסמסונג או בכל טלפון אחר שאתה מחזיק גורמת לטלפון מידיי פעם לאבד קליטה ונניח שיש לך עוד חודשיים אחריות יצרן, האם היית מוותר? אני מניח שלא.

פה המקרה דומה רק עם רכב שכבה בזמן נסיעה באופן רשמי אחרי בדיקה במוסך מורשה!, שלא יכול לעבור טסט, שלא בטיחותי לנסיעה וכל זה במסגרת האחריות.

איך אתה מצליח לראות פה בעיה בלקוח שבא בתלונה ממש לא ברור.

בנוגע להחזרת הרכב לחברה במחיר הסוללה שהם אמורים להחליף, זאת אופציה שעל השולחן ובגלל זה ההחלטה יותר קשה.

מצד אחד אפשר לסגור את תקופת החשמלית ולמזער נזקים ומצד שני להלחם על משהו שהיבואן מנסה להתנער ממנו.

היו מקרים של קבוצות שלא במסגרת האחריות כמו שכתבתי אתמול שזכו לקבל סוללה בכמעט חצי מחיר וזה תקדים מבחינתי לדעת שחברת קרסו פועלים בשיטת מצליח וקצת לחץ גורם להם להודות. מעבר לזה אני חושב שהבעיה הגדולה היא הלגיטימציה שהחברות הגדולות מקבלות מבתי המשפט, הם נמנעים מלפתור בעיות ללקוחות כי מקסימום יפסקו לרעתם ואז הם ישלמו. במצב כזה איזה חברה גדולה וחזקה לא תתנהל ככה.

פורסם

צח - ההבדל הוא בכך שסוללה לטלפון קיימת, ובשפע. הסוללות למכונית לא. לכן היבואן מוכן לפצות אותך בעשרות אלפי שקלים.

אל תשכח שאותן קבוצות שעליהן אתה מדבר החליפו את הסוללות לפני שנתיים - שלוש. גם אם נותרו סוללות במחסנים הן התבלו בינתיים. בוא נניח שקרסו יתנו לך גרוטה כזו במתנה. הרי בתוך מספר חודשים תעמוד באותו מצב בו אתה נמצא היום, והפעם הרכב יהיה שווה אפס אליפטי (תודה לברווז) שלם אחד. קח את ה-35,000 ש"ח ותתקדם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תאר לעצמך שהסוללה בסמסונג או בכל טלפון אחר שאתה מחזיק גורמת לטלפון מידיי פעם לאבד קליטה ונניח שיש לך עוד חודשיים אחריות יצרן, האם היית מוותר? אני מניח שלא.

אם בדוגמא שנתת היבואן היה קונה ממני את המכשיר במחיר הוגן שמשקף את מחיר השוק - הייתי הולך על זה.

כמובן שזכותך לנסות לסחוט את היבואן, אבל גם זכותם של אחרים לבקר אותך על כך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אם בדוגמא שנתת היבואן היה קונה ממני את המכשיר במחיר הוגן שמשקף את מחיר השוק - הייתי הולך על זה.

כמובן שזכותך לנסות לסחוט את היבואן, אבל גם זכותם של אחרים לבקר אותך על כך.

אתה מדבר שטויות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...