Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חופשה באילת 2+2 סוף אוגוסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג +2 ילדים בני 4.

מחפשים פתרון לחופשה א'-ה' שבוע לפני אחרון של אוגוסט, חו"ל לא אפשרי כרגע וגם לא נכנס במסגרת התקציב.

מהמחירים של המלונות נבהלתי. מלונות טובים+ בסגנון מלכת שבא\רויאל גארדן - 13,000 ל4 לילות.. הייתי עכשיו שבוע באמסטרדם ושילמתי חצי מזה, כולל בזבוזים!

מצד שני יש מלונות זולים יותר, למשל ישרוטל ריביירה קלאב ב5000 ל4 לילות לידרה עבור 4, מומלץ?

ברור לי שאילת באוגוסט זה לא המקום לחפש בו דילים זולים למשפחות אבל שמעתי על אנשים שהשכירו דירה בקומפלקס "יוקרה" מסודר עם בריכה ב1000-1500 ש"ח ללילה, אז המחיר כבר הופך למעט נורמלי יותר.

מישהו התנסה בזה בעבר?

פתרונות אחרים?

פורסם

ממה שכתבת (וגם ידוע מקודם) עולה שחו"ל יותר זול מאילת.

ואני אוסיף - יותר נעים מאילת. אישית לא הייתי בוחר בסוף אוגוסט לבקר בעיר הזו, כבשן בטמפרטורות של 40-50 מעלות. שקול לדחות את החופשה לסוכות, זה בסך הכל 3-4 שבועות יותר מאוחר (מצד שני, אני מניח שהמחירים נושקים למידות החום). או, בכל זאת, לחפש יעד זול בחו"ל. יוון או מזרח אירופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי דחייה לתאריך אחר, לא אפשרי.. זהו הזמן היחידי שבו כולנו נהיה בחופש "מאולץ", כולל הילדים כמובן.

לגבי החום, מסכים איתך ב100%.. אבל, מה האלטרנטיבה? זה המקום היחיד שאפשר להיות בבריכה רוב היום וגם למצוא אטרקציות לילדים בסגנון ריף הדולפינים והאקווריום.

ברור שגם בירושלים (מקום מגורי) אפשר ללכת כל יום לבריכה ולמצוא אטרקציות אבל לילדים וגם לנו מתחשקת חופשה מחוץ לנורמה היום יומית.

לגבי מחירי חו''ל, גם אני תמיד אומר כך לכולם, אך זה לא מדויק כלל, ב5000 שקלים לא תמצא דיל לשום מקום בחו"ל לשני מבוגרים ושני ילדים.

אבל אם תמצא תגיד לי.

לסיכום, התגובה המיידית שלי לכל מי שאומר לי שהוא נוסע לאילת היא תמיד "למה.." אבל אני פשוט לא רואה אלטרנטיבה כרגע.

פורסם (נערך)

את שלב הילדים הצעירים עברתי מזמן, כך שקשה לי לסייע לך, מה גם שחופשות בטן - גב - בריכה אף פעם לא היו לטעמי, גם כאשר הילדים היו צעירים (התחלתי כאשר הקטן היה בן 3) שרפנו קילומטרים ברגל, בתח"צ ובמכונית.

החוכמה בחו"ל הוא לא לחפש דילים - אלא להרכיב את החופשה בעצמך. טיסה ב-LCC בלי מזוודות (או עם מזוודה אחת או שתיים לכל המשפחה), מלון *3 לשלושה לילות בחדר אחד (זה לפעמים טריקי באירופה, אם כי כבר עשיתי זאת עם 4 מבוגרים) וכל זה ביעד לא יותר מדי מרכזי, ואתה מסודר.

תתחיל עם סיבוב באתרים של ויזאייר, ריאנאייר ואיזיג'ט, וכשמצאת טיסות זולות בדוק מלונות בבוקינג או טריפאדוויזור או באתר צימרים של אותה מדינה\איזור.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

http://www.airbnb.com

תתחיל לחפש כאן.

במאי היינו באילת 6 + 2 תינוקות בדירת 2 חדרים + סלון מתוקתקת במתחם עם בריכה מאחורי איזור המלונות.

כ - 1,500 ש"ח ל-2 לילות כמדומני. במלונות זה היה עולה לנו פי שלוש בערך.

פורסם

תקרא 3 פעמים את מה שכתב לך ספיראל, ואח"כ תנסה להתמקד בבוקרשט.

לדעתי לא 5k אבל בסביבות 6k כן תמצא סידור.

חם שם כמו באילת, אפילו יותר.

אבל לפחות זול שם

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

הכל התחיל מסתם מחשבה איך לתת לילדים להנות קצת מחופשה שבוע אחד באוגוסט, אני לא הולך להתחיל לסגור טיסות low cost, מלונות low cost, זאת צריכה להיות מנוחה לא ריצה.

אני וזוגתי אוהבים לעשות קילומטראז' רגלי מטורף בחו"ל, כן, אבל ילדים בני 4 מה כבר עשו? גם להם מגיע לנוח, להיות בבריכה כמה שרק בא להם.

בכל מקרה, בשביל הספורט, הזול ביותר שמצאתי לבורגס, למלון 4 כוכבים "ככה ככה" (יש יותר מעניינים עם מתקנים לילדים) 700$ לאדם. ככה שזה לא רלוונטי.

מה שכן, ב Airbnb מצאתי כמה אופציות אילתיות, אחת שאהבתי במיוחד היא דירת 3 חדרים מרוהטת לא רע בכלל, כולל מטבח מאובזר לגמרי, כולל בריכה פרטית במרפסת עם ריהוט גינה, סה"כ 4000 ל4 לילות.

מה אתם אומרים על חופשה בסגנון הזה? למלא את המקרר ולהכין אוכל בעצמנו (לא בעיה, אני מאוד אוהב מטבח), להיות רוב היום בבריכה ולמצוא אטרקציה אחת לכל יום שתתן לנו סיבה לצאת. בערב קצת טיולים בטיילת.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

כולנו (כמעט) נמצאים על אותה הסירה, ילדים קטנים וחום יולי אוגוסט.

רק דבר אחד מפריע לי בכל מה שנכתב עד כאן - אל תקראו לזה חופשה כי חופש זה לא :lol: :lol:

;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר לחצות לעקבה ולקבל מלונות מצוינים בהרבה פחות אם זה מתאים לכם. זה לא הכאוס הבטחוני של סיני, ולא באמת צריך לצאת מהמלון להסתובב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חברה מהעבודה (ערביה נוצריה) הייתה בטאבה לפני שבועיים עם בעלה והילד.

אמרה שהיה מצוין, חדר עלה 800 ללילה נדמה לי.

לפי דבריה חצי ערבים (נוצרים בעיקר) וחצי יהודים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה שכן, ב Airbnb מצאתי כמה אופציות אילתיות, אחת שאהבתי במיוחד היא דירת 3 חדרים מרוהטת לא רע בכלל, כולל מטבח מאובזר לגמרי, כולל בריכה פרטית במרפסת עם ריהוט גינה, סה"כ 4000 ל4 לילות.

מה אתם אומרים על חופשה בסגנון הזה? למלא את המקרר ולהכין אוכל בעצמנו (לא בעיה, אני מאוד אוהב מטבח), להיות רוב היום בבריכה ולמצוא אטרקציה אחת לכל יום שתתן לנו סיבה לצאת. בערב קצת טיולים בטיילת.

בטח, הרבה יותר נעים. זה מקביל לצימר, רק שמקרה הזה אתה שוכר את כל הצימר ולא צריך לדאוג מהשכנים.

עשינו משהו דומה עם המשפחה המורחבת אבל במקום נורמלי (איחס פויה אילת) -

עם שילוב של אוכל קנוי ועל האש מדי פעם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כתבתי לך: לא דילים. הרכבה עצמית.

נכון, צריך לתת לאצבעות ללכת לא מעט על המקלדת, אבל זה משתלם.

יש לא מעט יעדים שמתאימים לילדים - לאו דווקא בריכה וים, אלא פעילויות אחרות.

פורסם
בטח, הרבה יותר נעים. זה מקביל לצימר, רק שמקרה הזה אתה שוכר את כל הצימר ולא צריך לדאוג מהשכנים.

עשינו משהו דומה עם המשפחה המורחבת אבל במקום נורמלי (איחס פויה אילת) -

עם שילוב של אוכל קנוי ועל האש מדי פעם.

היכן אם אפשר לשאול? אני ממש לא נעול על אילת אבל לא מצאתי באיזור הצפון למשל משהו בסגנון במחיר דומה, המקומות שנראים טוב מאוד יקרים ומתאימים כמובן ליותר כיסים שמחלקים את הסכום ביניהם.

פורסם

זה היה בראש פינה, אבל די מזמן.

המחירים אכן גבוהים יותר.

יש מגוון עצום של אטרקציות לילדים, במחיר של נסיעה קצת יותר ארוכה - אבל שוב, אטרקציה אחת ליום תספיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בכל מקרה, בשביל הספורט, הזול ביותר שמצאתי לבורגס, למלון 4 כוכבים "ככה ככה" (יש יותר מעניינים עם מתקנים לילדים) 700$ לאדם. ככה שזה לא רלוונטי.

5 דקות בבליק העלו את האופציות הבאות:

הכל כלול ברודוס, $608 לאדם

הכל כלול באנטליה, $473 לאדם

שים לב שמדובר בהכל כלול - אתה לא אמור להוציא שקל אחד יותר. אל תשווה את זה לדירה באילת (שדורשת לא רק הוצאות נוספות על נסיעה ומזון, אלא גם הרבה יותר התעסקות).

וכמו שספריאל כתב לך, אם תשקיע קצת זמן ותרכיב לעצמך דיל - תגיע למחירים זולים בהרבה (מניסיון). אגב תוכל גם להרכיב לעצמך דילים עם דירות, אם זה מה שאתה מעדיף. לדעתי הפעם האחרונה בה אני הזמנתי חבילת נופש היתה אי שם בתחילת המילניום.

• תוכן חדש...