Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור ומשבר הג'יפוזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל פעם שאני רואה אווטלנדר חדש בא לי להקיא קצת (ואותו דבר לגבי לנדקורזר האחרון).

קח מסטיק אורביט מנטה. מניסיון, עוזר בהתקפי מחלת ים.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמא שלי האחרונה שתעשה דאווינים על השכונה, במיוחד שהיא נפרדה בדמעות מהאוקטביה 1.8TSI ששירתה אותה בשנה שלפני קניית ה-CX-5 - בעיות הברכיים הכריעו את הכף.

אור היה ציני, כדרכו בקודש.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
שו עבירות, יא עיוני? שבילי קק"ל זה לא עבירות, ומעלה שואיסמו לא תתקוף עם כלי בלי הילוך כוח. כי אלה החיים. שבילי קק"ל זה לא באמת פונקציה, ומדרכות זה לדושבגים, מה שבגדול מביא אותנו להבנה הבלתי נמנעת שאם מישהו רוצה להרגיש "ג'יפ", "גבוה מעל התנועה" ו"בטוח", הוא כנראה מפצה, ואני מניח שאתה מבין על מה. גם העובדה שחלק ניכר מבעלי ה-SUV-ים נוהגים כמו דושבגים תומכת בהשערה. אז לגיטימי לרכוש SUV, אבל גם לגיטימי להצביע על הסיבות.

בתור "מוביל דעה" שיח שכולל השוואת משתמשי suv לדושבגים, שזה כינוי מבזה ומשפיל לגבר שחצן, וולגרי ויהיר, שמעורר באנשים הצופים בו או מאזינים לו רגשות של גועל, דחייה ומיאוס.

בנוסף מניח שמי שנוהג ב- suv מפצה על זין קטן. נראה לי שקצת התבלבלת.

מעניין על מה אתה מפצה עם האלפא ומה חושבים עליך. מקווה בשבילך שזה לא הדדי.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

בניגוד לחלק ניכר מהמגיבים בשרשור הזה, מה חושבים עלי לא ממש שיקול עבורי ברכישת רכב.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בניגוד לחלק ניכר מהמגיבים בשרשור הזה, מה חושבים עלי לא ממש שיקול עבורי ברכישת רכב.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

לא הבנת אה, טוב נו.

מקווה שכשיופיע במועדון שלכם מישהו עם סטלביו, לא תתייג אותו ותיתן לו צ'אנס.

פורסם

נדמה שאתה לוקח את זה מאד אישי. למה?

אגב, יש לנו במועדון כבר מישהו עם סטלביו. אדם נהדר, בלי שמץ ציניות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נדמה שאתה לוקח את זה מאד אישי. למה?

אגב, יש לנו במועדון כבר מישהו עם סטלביו. אדם נהדר, בלי שמץ ציניות.

לא אישי כי אני נוהג ב- 208 אבל יש פה ציבור גדול של אנשים שרק בגלל שהם נוהגים ב- suv הודעת להם שהם בסבירות גבוהה חרא של אנשים עם זין קטן.

לא מתאים, יש גבול לשיח.

פורסם

אתה ממשיך לחזור על זה. הכוונה שלי הייתה לאנשים מאד ספציפיים, שהבהירו חזור והבהר, שהישיבה הגבוהה ותדמית הג'יפ מקנה להם תחושת בטחון עודפת על הכביש. אכן, לדעתי אנשים מסוג זה מפצים, כי אם הם נזקקים לג'יפ כדי להרגיש מורמים או בטוחים יותר, משמע הם לא מספיק בטוחים בעצמם בלעדיו. לכן, אני בהחלט עומד מאחורי מה שאמרתי.

אני לא רואה סיבה לא להרגיש בטוח בעצמי על הכביש גם כשאני נוהג בפיקנטו הורודה של אשתי, כי אין לי צורך מיוחד לחתוך אנשים, להשתלב באגרסיביות או לבצע כל תמרון אחר שדורש "כבוד" או "תחושת בטחון עודפת". את מה שצריך בניוד יומיומי (וגם מעבר, יותר מהר מקצב התנועה) גם הפיקנטו נותנת לי, ונתנה לי גם דייהטסו אפלאוז בת עשור וחצי, אשר הייתה הרכב הלפני קודם. מי שנזקק לג'יפ כדי להרגיש בטחון, שיסתכל על עצמו. במראה. במקלחת.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני יכול לדמיין שרשור דומה שהנושא (ה'שלילי') שלו יהיה טיוטה קורולה ולא ג'יפונים. מקווה שקווי הדמיון (התנצחות, סטראוטיפים, טיעונים קולחים יותר ופחות) ברורים. חבל שאנשים עם כל כך הרבה ידע ויכולת ביטוי לא תמיד מצליחים לשמור על רמת דיון עניינית.

ג'יפון פחות בטוח דינמית מפרייבט במצבי קצה, עם המערכות של היום ברכבים הסיכון נמוך מאי פעם ובנהיגה יום יומית רגועה וכחוק - אין הבדל משמעותי. מי שבוחר להשתולל יכול להפוך גם אס קלאס.

נוחות כניסה, ביטחון בנהיגה, שדה ראייה, מרווח לנוסעים ולציוד ועבירות בשבילי קק"ל הם שיקולים לגיטימיים לטעמי גם כמו שיקול הפוזה. ערסים ובריוני כביש יש גם במיצובישי קולט, גם בג'יפונים, גם ב טי מקס וגם באופניים חשמליות.

פורסם
שו עבירות, יא עיוני? שבילי קק"ל זה לא עבירות, ומעלה שואיסמו לא תתקוף עם כלי בלי הילוך כוח. כי אלה החיים. שבילי קק"ל זה לא באמת פונקציה, ומדרכות זה לדושבגים, מה שבגדול מביא אותנו להבנה הבלתי נמנעת שאם מישהו רוצה להרגיש "ג'יפ", "גבוה מעל התנועה" ו"בטוח", הוא כנראה מפצה, ואני מניח שאתה מבין על מה. גם העובדה שחלק ניכר מבעלי ה-SUV-ים נוהגים כמו דושבגים תומכת בהשערה. אז לגיטימי לרכוש SUV, אבל גם לגיטימי להצביע על הסיבות.

למה אתה חושב שהעדפות שלך לנהוג באלפא הן יותר חשובות מהעדפות של דושבג לנהוג ב SUV?

למה לקחת סיבוב במהירות זו העדפה עדיפה על לשבת גבוה ולהכניס יותר מ 5 אנשים לרכב?

רק בגלל שאתה חושב שלקחת סיבוב מהר או לערבב הילוכים זה COOL?

על פי דבריך, מי שלא נוסע בקורולה או דומיה צריך פיצוי על משהו קטן או גדול מידי אצלו.

יש פה אפילו אחד ( liorwohl), שפיתח שנאה לאנשים שנוסעים ב SUV אסייתי, והוא עוד חושב שהבעיה אצלם....:roll:

פורסם
ג'יפון פחות בטוח דינמית מפרייבט במצבי קצה, עם המערכות של היום ברכבים הסיכון נמוך מאי פעם ובנהיגה יום יומית רגועה וכחוק - אין הבדל משמעותי.

כל ג'יפון מודרני מספיק בטוח ברוב המצבים בהם ייתקל הנהג בכביש, וזה למרות שנהג ממוצע לא יידע מה לעשות באותו מצב בג'יפון ובמכונית ספורט בדיוק באותה המידה. לא זאת הבעיה. הבעיה היא באותם האנשים שבטוחים שהג'יפון הוא הוא זה שמקנה להם בטחון עודף, בטחון שלא היה להם ברכבים אחרים ועתה הם מנצלים אותו לרעה. לכן אותם אנשים ישתוללו בג'יפון יותר מבכלי רכב אחר (גם ברכבי שטח, אבל זה הולך ופוחת - מאז הופעת ג'יפוני הכביש רכבי השטח האמיתיים נרכשים בחלקים הולכים וגוברים על ידי נהגים שקולים יותר שפשוט אוהבים שטח).

פוזה, אגב, היא שיקול לגיטימי לחלוטין. בן אדם מבזבז סכומי כסף נכבדים על מכונית ואם הפוזה עושה לו את זה - לבריאות. פורשה הבריאו את החברה ככה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה אתה חושב שהעדפות שלך לנהוג באלפא הן יותר חשובות מהעדפות של דושבג לנהוג ב SUV?

אשמח אם תפנה אותי למקום שטענתי את מה שאתה טוען שטענתי. או שתחזור בך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אשמח אם תפנה אותי למקום שטענתי את מה שאתה טוען שטענתי. או שתחזור בך.

את זה אתה כתבת:

מה שבגדול מביא אותנו להבנה הבלתי נמנעת שאם מישהו רוצה להרגיש "ג'יפ", "גבוה מעל התנועה" ו"בטוח", הוא כנראה מפצה, ואני מניח שאתה מבין על מה.

פורסם

נכון, וכמו שכתבתי אני עומד מאחורי זה. מה לזה ולמה שאתה כתבת? איפה טענתי שההעדפות שלי טובות יותר, ואיפה דיברתי על אלפא?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כל ג'יפון מודרני מספיק בטוח ברוב המצבים בהם ייתקל הנהג בכביש, וזה למרות שנהג ממוצע לא יידע מה לעשות באותו מצב בג'יפון ובמכונית ספורט בדיוק באותה המידה. לא זאת הבעיה. הבעיה היא באותם האנשים שבטוחים שהג'יפון הוא הוא זה שמקנה להם בטחון עודף, בטחון שלא היה להם ברכבים אחרים ועתה הם מנצלים אותו לרעה. לכן אותם אנשים ישתוללו בג'יפון יותר מבכלי רכב אחר (גם ברכבי שטח, אבל זה הולך ופוחת - מאז הופעת ג'יפוני הכביש רכבי השטח האמיתיים נרכשים בחלקים הולכים וגוברים על ידי נהגים שקולים יותר שפשוט אוהבים שטח).

פוזה, אגב, היא שיקול לגיטימי לחלוטין. בן אדם מבזבז סכומי כסף נכבדים על מכונית ואם הפוזה עושה לו את זה - לבריאות. פורשה הבריאו את החברה ככה.

אתה צודק אבל הבעיה היא בבני האדם, לא בג'יפונים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...