Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור ומשבר הג'יפוזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, וכמו שכתבתי אני עומד מאחורי זה. מה לזה ולמה שאתה כתבת? איפה טענתי שההעדפות שלי טובות יותר, ואיפה דיברתי על אלפא?

ברגע שאתה מזלזל בהרגשות ובהעדפות של אחרים - אתה קובע שההרגשות והעדפות שלך הן הנכונות לעומת שלהם.

איני יודע על מה אתה נוהג, אבל כנראה על רכב מאותו ג'אנר.

הסגנון חשיבה שלך הוא בדרך כלל שמור לאנשים קצת צעירים, שרואים את החיים בשחור או לבן, או סתם כאילו מוקצנים שמסתובבים או מנהלים

אתרי רכב (והכוונה לא לאילו שמנהלים את הפורום הזה), והמבין - יבין.

• תגובות 312
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק אבל הבעיה היא בבני האדם, לא בג'יפונים.

שזה בדיוק מה שאני אומר, אבל חלק מהאנשים פה נפגעו. מה שבגדול די self explanatory.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שזה בדיוק מה שאני אומר, אבל חלק מהאנשים פה נפגעו. מה שבגדול די self explanatory.

אני רואה המון נהגים, שנוהגים באיביזה למשל, שהתנהגות הכביש שלהם מביישת.

או נהגים של חברה מאוד גדולה בארץ שנוהגים באגרסיביות (מן תופעה).

ובכלל יש כאן המון נהגים שלא כל כך מחוברים לתרבות הנהיגה.

כך שזה לא המכונית או הסוג - זה האנשים, ועליהם אתה צריך להלין.

פורסם (נערך)
ברגע שאתה מזלזל בהרגשות ובהעדפות של אחרים - אתה קובע שההרגשות והעדפות שלך הן הנכונות לעומת שלהם.

איני יודע על מה אתה נוהג, אבל כנראה על רכב מאותו ג'אנר.

הסגנון חשיבה שלך הוא בדרך כלל שמור לאנשים קצת צעירים, שרואים את החיים בשחור או לבן, או סתם כאילו מוקצנים שמסתובבים או מנהלים

אתרי רכב (והכוונה לא לאילו שמנהלים את הפורום הזה), והמבין - יבין.

בינתיים מי שרואה את העולם דיכוטומי זה אתה. אני מעולם לא קבעתי שההעדפות שלי עדיפות על אחרות, או בכלל. הן טובות לי. על מה אני נוהג כתוב לי בחתימה.

אם היית מכיר אותי, מה אני עושה ומה אני חושב, היית גם מבין שאני רחוק מלחשוב שחור או לבן, אבל למזלי יש בפורום הזה מספיק אנשים שמכירים אותי במציאות ויודעים מה אני באמת חושב. ניחא, לא כזה מעניין.

שוב, לנפגעים ובועטי העונשים למיניהם - מותר להעדיף SUV-ים, מכל שיקול. רק אם אתם חושבים שזה מה שמקנה לכם בטחון, אזי כמו שאמר אייס קיוב - check yo self.

אני רואה המון נהגים, שנוהגים באיביזה למשל, שהתנהגות הכביש שלהם מביישת.

או נהגים של חברה מאוד גדולה בארץ שנוהגים באגרסיביות (מן תופעה).

ובכלל יש כאן המון נהגים שלא כל כך מחוברים לתרבות הנהיגה.

כך שזה לא המכונית או הסוג - זה האנשים, ועליהם אתה צריך להלין.

איביזה ואלביט זה שווה שרשור נפרד כל אחד. מכר שעובד באלביט טען שהלחת גורם להם לנהוג ככה, אבל אני לא קונה את זה, אין לאלביט מונופול על לחץ בעבודה. כל עצמאי בן יומיים לחוץ יותר.

איביזה? מעניין יהיה פעם לערוך מחקר לגבי הנהגים שלהן.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בינתיים מי שרואה את העולם דיכוטומי זה אתה. אני מעולם לא קבעתי שההעדפות שלי עדיפות על אחרות, או בכלל. הן טובות לי. על מה אני נוהג כתוב לי בחתימה.

אם היית מכיר אותי, מה אני עושה ומה אני חושב, היית גם מבין שאני רחוק מלחשוב שחור או לבן, אבל למזלי יש בפורום הזה מספיק אנשים שמכירים אותי במציאות ויודעים מה אני באמת חושב. ניחא, לא כזה מעניין.

שוב, לנפגעים ובועטי העונשים למיניהם - מותר להעדיף SUV-ים, מכל שיקול. רק אם אתם חושבים שזה מה שמקנה לכם בטחון, אזי כמו שאמר אייס קיוב - check yo self.

איביזה ואלביט זה שווה שרשור נפרד כל אחד. מכר שעובד באלביט טען שהלחת גורם להם לנהוג ככה, אבל אני לא קונה את זה, אין לאלביט מונופול על לחץ בעבודה. כל עצמאי בן יומיים לחוץ יותר.

איביזה? מעניין יהיה פעם לערוך מחקר לגבי הנהגים שלהן.

תודה על ההבהרות.

אני לא חושב ש ICE CUBE אמר את זה, אבל אומרים שאם רגשות לא מתווכחים.

לגבי אלביט - עד עכשיו חשבתי שרק אני מתעצבן מהתנהגות הכביש שלהם.:roll:

פורסם
אני לא חושב ש ICE CUBE אמר את זה, אבל אומרים שאם רגשות לא מתווכחים.

לא רק שהוא אמר, אלא שהמלים המדוייקות:

You better check yo self before you wreck yo self

מאד מתקשרות לכאלה שנהנים מתחושת בטחון עודף מזויף על הכביש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא רק שהוא אמר, אלא שהמלים המדוייקות:

מאד מתקשרות לכאלה שנהנים מתחושת בטחון עודף מזויף על הכביש.

תחושה לא יכולה להיות מזוייפת.

פורסם
תחושה לא יכולה להיות מזוייפת.

לא ביטוי שלי, רק ציטטתי:

בקיצור, כאחד שחיפש פוזה, אני מרגיש שמצאתי את מבוקשי בהחלט.

כמובן שיש עוד יתרונות בהשוואה לפרייבט עלוב: נוחות, כניסה ויציאה קלים, תא מטען, 7 מושבים, תחושת שליטה על הכביש ושדה ראיה ענק, תחושת ביטחון מזוייפת, מרחב גדול, יותר פח לשקל, הילדים מתים על זה, עליה קלה על מדרגות ומדרכות וכל מכשול שקיים, אחיזה טובה של הכביש בדגמי 4x4, ועוד.

כידוע, המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם. זאת התרומה הצנועה שלי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לא ביטוי שלי, רק ציטטתי:

כידוע, המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם. זאת התרומה הצנועה שלי.

תגיד , לא אתה כתבת את זה?

מאד מתקשרות לכאלה שנהנים מתחושת בטחון עודף מזויף על הכביש

אם אתה רוצה לכתוב לאאוטלנדר - תכתוב לו ישירות, למה להכליל?

עריכה אחרונה על ידי איצו
פורסם

לבינתיים, בצרפת - נצפה הרכב שהיה קונה הצאצא של ארקיי ואאוטלנדר, אם/כש הם סוף סוף ייקחו חדר פרטי ויממשו את האהבה שלהם

IMG_20170703_130542.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
תגיד , לא אתה כתבת את זה?

מאד מתקשרות לכאלה שנהנים מתחושת בטחון עודף מזויף על הכביש

אני, בהתייחס לציטוט של מר אוטלנדר שהבאתי בפוסט הקודם. התייחסות מאד ספציפית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
למה אתה חושב שהעדפות שלך לנהוג באלפא הן יותר חשובות מהעדפות של דושבג לנהוג ב SUV?

למה לקחת סיבוב במהירות זו העדפה עדיפה על לשבת גבוה ולהכניס יותר מ 5 אנשים לרכב?

רק בגלל שאתה חושב שלקחת סיבוב מהר או לערבב הילוכים זה COOL?

על פי דבריך, מי שלא נוסע בקורולה או דומיה צריך פיצוי על משהו קטן או גדול מידי אצלו.

יש פה אפילו אחד ( liorwohl), שפיתח שנאה לאנשים שנוסעים ב SUV אסייתי, והוא עוד חושב שהבעיה אצלם....:roll:

טוב שאתה מכניס לי מילים למקלדת, אני לא שונא את האנשים אלא את הרכבים ולא אסיאתי דווקא, פשוט אווטלנדר ולנד קרוזר. את הממשך שכתבת רק רגשי הנחיתות העלו :)

אם כבר ההפך, משומה אני לא נתקל בנהיגה גרועה יותר שלהם (זה מגיע מנהגי מכוניות סופר מיני בתצורת סדאן בדרך כלל ממה שאני נתקל) אני סתם מרחם עליהם שהם מתקשים לנהוג כי האוטו מתנדנד, מבזבזים כסף על דלק, משלמים עשרות אלפים יותר ומתקשים לחנות כי האוטו ענק. מנסה בדרכי להגיד- למה לכם???? לא בקטע רע וממש לא על האנשים עצמם.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא האאוטלנדר לא מכוער, מוגזם ומוחצן בצורה יוצאת דופן. הוא סוג של טויוטה קורולה של הקטגוריה - חסר יחוד ומשתלב בסביבה, עונה על צרכים בסיסיים בלי להוציא לשכן את העיניים כי גם לאשתו הוא קנה כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דווקא האאוטלנדר לא מכוער, מוגזם ומוחצן בצורה יוצאת דופן. הוא סוג של טויוטה קורולה של הקטגוריה - חסר יחוד ומשתלב בסביבה, עונה על צרכים בסיסיים בלי להוציא לשכן את העיניים כי גם לאשתו הוא קנה כזה.

רגע רגע, מה עם עיצוב מסוקס ופוזה של רווק וזה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
טוב שאתה מכניס לי מילים למקלדת, אני לא שונא את האנשים אלא את הרכבים ולא אסיאתי דווקא, פשוט אווטלנדר ולנד קרוזר. את הממשך שכתבת רק רגשי הנחיתות העלו :)

אני מכניס לך מילים...????

אתה כתבת:

כשאני רואה אווטלנדר ולנד קרוזר כל מה שעולה לי לראש חוץ מהקיא זה הנה עוד אחד שישב במשרד שנים וחסך בשביל לקנות טרקטור משוכלל שעושה פוזה כמו שפעם הונדה סיווק היתה עושה

אתה דווקא כן מדבר ומכוון על אילו שקנו את הרכבים האילו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...