Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוגיות - הסתכלות קצת שונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש להם את היכולת להוציא עשרות אלפי שקלים על טיפולי פוריות, העוני זר להם.

ואם הטיפולים יצליחו? מה הילד יאכל אחר כך? או שהם ישר ימסרו אותו לאימוץ?

אנשים עניים שלא יכולים להביא ילדים, לא משלמים עשרות אלפים על טיפולי פוריות. הם או לא עושים ילדים, או מאמצים ילד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה נחרצות. אני מכיר 2 מקרים שלקחו הלוואות עצומות פרושות לשנים רבות בשביל להביא ילד, אחד מהם זכה בתאומים. נוסעים ברכב מאמצע שנות ה90, נעזרים בהורים, סופרים שקלים ומאושרים.

פורסם

fat bastard, מבלי לזלזל בך או משהו אבל אין לך מושג מה אנשים מוכנים לעשות על מנת להביא ילדים. גם לא ניתן להסביר בכתב על גבי הפורום למה יש אנשים שיעשו הכל כדי להרחיב משפחה.

נכון, אפשר לאמץ אבל לא כולם מוכנים לזה נפשית או פסיכולוגית וזה לא השערה אלא ניסיון. צריך להיות מאוד חזק נפשית לכך.

אל תשפוט\תציע פתרונות שנראים לך. לא היית בנעליים של אנשים הללו.

בנימה זו גם אגיד לך שלדעתי, הגישה שלך לחיים לא בריאה ולא תקדם אותך (self pity).

* אין בתגובה שלי להעליב אותך בדרך כלשהי. חרה לי פשוט לראות גישה כזו אצל אדם צעיר. יום יבוא ותצטער על זה.

Veni Vidi Vici

פורסם (נערך)

ויקינג, ההשקפת עולם שלי לא הייתה שונה בהרבה משלו עד זוגתי. הזמן והניסיון משנים דעות ופרספקטיבות.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

זה מה שגם אני חושב. הזמן והגיל משנה דעות לגבי המון דברים.

הקטע הוא שהגישה לפעמים לא.

הצורך לזוגיות דרך אגב זה דבר טבעי (ביולוגי ופיזיולוגי).

Veni Vidi Vici

פורסם

מצב כלכלי משפיע לרעה על זוגיות ללא ספק, כאשר המצב הוא רגיל... זוג שיכול ומביא ילדים, ועובדים במשרות עם שכר בינוני והכל רגיל .

ובאה מפלה כלכלית..זה כמו כדור שלג,חוסר בכסף= מתח ולחץ = ריבים= פחות סקס אם בכלל= גירושין/ בגידות וכן הלאה.

אגב, אני לא מזמן הצעתי נישואין... מרגיש הכי טבעי בעולם בשלב מסוים.

פורסם

זוגיות מאפשרת טוב יותר לעבור בעיות כלכליות אם שני בני הזוג מפרנסים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
fat bastard, מבלי לזלזל בך או משהו אבל אין לך מושג מה אנשים מוכנים לעשות על מנת להביא ילדים.

.

יכול להיות, אני לא אוהב ילדים, לכן לא ממש ברור לי למה אנשים מוכנים ללכת למרחקים כאלה בשביל להביא ילד (או לרצות להביא ילד לעולם הזה בכללי).

כמה שאני לא רואה את עצמי בתור בעל, אני עוד פחות רואה את עצמי בתור אבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם יש להם את היכולת להוציא עשרות אלפי שקלים על טיפולי פוריות, העוני זר להם.

ואם הטיפולים יצליחו? מה הילד יאכל אחר כך? או שהם ישר ימסרו אותו לאימוץ?

אנשים עניים שלא יכולים להביא ילדים, לא משלמים עשרות אלפים על טיפולי פוריות. הם או לא עושים ילדים, או מאמצים ילד.

לא יכולתי שלא להגיב

אבל, what a load of crap

ממש קשה וכואב לשמוע את הערימת שטויות האלה שיצאה לך מהפה

עד שאין לך ילדים, אתה לא יכול להבין מה זה, בין אם יש לך כסף, אין לך כסף, בין אם אתה אוהב או לא אוהב.

בן כמה אתה עם הדעות הנחרצות והעקומות האלה ?

פורסם (נערך)

32

לא לכולם משפחה וילדים זה דבר טבעי ומובן מאליו.

זה לא מתאים לכל אחד, ולא כל אחד מתאים לזה.

אני לא חושב שכל אחד צריך להקים משפחה, ויהי מה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

אני מבין, אבל מעדיף לוותר על התענוג.

אני רואה אנשים עם ילדים, מה עובר עליהם, ויכול להגיד בלב שלם שאני לא רוצה את זה.

• תוכן חדש...