Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוגיות - הסתכלות קצת שונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וללכת לזונה נקיה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 322
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף לעשות ביד. גם מפתח את הדמיון, גם ללא סיכון בריאותי וגם בחינם.

אם רואים בכל דבר בחיים מטלה, ברור שאי אפשר להנות מכלום. לא מרכב, לא מאוכל ולא מקשר. הכל עניין של גישה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק מלקרוא את השורה הזו, זה כבר עשה לי ממש רע... חתיכת לופ מפחיד.

ראה מבט נוסף לחיים..

ווּדִי גַאתְ'רִי (באנגלית: Woody Guthrie;‏ 14 ביולי 19123 באוקטובר 1967) משורר וזמר אמריקאי.

אני שונא שיר שגורם לך לחשוב שאתה לא שווה כלום. אני שונא שיר שגורם לך לחשוב שפשוט נולדת להפסיד.

שנועדת להפסיד. לא טוב לאף אחד, לא טוב לכלום.

בגלל שאתה זקן מדי או צעיר מדי או שמן מדי או רזה מדי או מכוער מדי או יותר מדי כך או יותר מדי אחרת.

שירים שמפילים אותך או שצוחקים על חשבון המזל הרע שלך או הנדודים הקשים שלך.

אני יוצא להילחם בשירים האלה עד נשמת אפי האחרונה ועד טיפת דמי האחרונה.

אני יוצא לשיר שירים שיוכיחו לך שזהו העולם שלך ושאם הוא הכה אותך חזק והנחית אותך תריסר היפוכים,

לא משנה באיזה צבע, באיזה גודל אתה, איך אתה בנוי,

אני יוצא לשיר את השירים שגורמים לך להיות גאה בעצמך ובעמלך.

והשירים שאני שר נכתבו ברובם על ידי אנשים שהם פשוט בערך כמוך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אהבתי

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עושר כלכלי מעלה את הסיכוי לאושר כללי.

אני מוכן להתערב שאף אחד מכם לא ירצה לחיות ברמת חיים של חרדי ממוצע.

אתה מאוד נחרץ ולא מבין שזאת רק ההשקפה שלך על החיים. לגבי רמת חיים של חרדי ממוצע, מה דעתך תהיה תשובה של זוג שסובל מבעיית עקרות ומשקיע כל שקל זמין בטיפולי פוריות כשתציע לו בית מלא ילדים?

פורסם

אני חושב שהם יתלהבו שבועיים, ואז יבינו שעדיף אם היה אפשר לחזור לחיים הקודמים, אבל אין דרך חזרה.

כל דבר טוב בפרופורציה, לקחת קיצוניות אחת לקיצוניות אחרת לא טוב לאף אחד. זה כמו לקחת מישהו שאין לו אוטו כי אין לו כסף, ולתת לו S קלאס חדשה, בידיעה שרק הביטוח יגרום לו לפשיטת רגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנחנו מדברים על אנשים שמשלמים אלפי ועשרות אלפי שקלים בשביל טיפולים שאולי יעניקו ילד אחד. אתה חושב שעוני זר לאנשים כאלה?

• תוכן חדש...