Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2016,הולך להחלפת סט קלאצ'ים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מגזים ואתה יודע שהמציאות רחוקה להיות מה שאתה מציג.

אצלי במרצדס יש גיר פלגמטי עם 5 הילוכים שמחזיק כבר למעלה מ-410 אלף ק״מ, שאת רובם עשה בהיותו מונית. אז אני אולי אגיע למאה קמ״ש 3 שניות ארוכות משתרך אחרי אוקטביה, וגם בהאצות הביניים אני אפסיד לה בכבוד עוד שניה וחצי, אבל ברמזור בסוף נעמוד יחד.

פורסם

איבדת את ההקשר של כלל הדיון, ואתה מתייחס רק להודעה האחרונה.

אמרתי, חובב רכב מחפש ערך מוסף ברכב שלו. הערך המוסף של TSI+DSG זה ביצועים.

של המרצדס שלך - נוחות (אני מקווה).

לא מבין את המקום להשוואה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

יש פה וידאו של בחור ישראלי בשם אליעזר שקנה בינואר 2016 סקודה סופרב וטוען לבעיות שונות כולל בגיר אחרי 4000 ק"מ. האם זה מה שיש אצלך ?

https://www.youtube.com/watch?v=KCqWbgFnQpM

https://www.youtube.com/watch?v=nbq-GCGXdLk

ומשהו על המזגן שם

https://www.youtube.com/watch?v=ezDrfSx40n4

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

פאלו, אתה נכנס פה לקוטביות חזקה מדי של "או TSIDSG או שממון מוטורי". זה - ולא מה שאתה אומר לאנשים אחרים - דמגוגיה.

מה? פוקוס לא טוב לך? ואסטרה? ורנו או פיג'ו/סיטרואן (אמנם רק 1.2 אבל שניהם חזקים יותר מזה של פולקס')? להמשיך?

זה לא "או גולף או I35". יש גם אופציות בהן אתה לא חייב להקריב את האמינות של הגיר בשביל לקבל ביצועים.

ולגבי ה"את תחשבו את זה כעלות אחזקה" - אשכרה עשית לימונדה... אם היו אומרים לי "תשמע, זה גיר בנזונה, אבל הוא מתבלה מהר, אז צריך להחליף כל 30K (או כל 15 או כל 5 אפילו, לא משנה) וזה עולה XXX כסף" אז הייתי אומר שסבבה, אתה יודע מראש ואפשר להכניס את זה למערך השיקולים ולתמחר את זה כראות עינייך. אבל כאן האי וודאות, היא שמעצבנת. כי או שהכל יהיה 100% ולא תצטרך להחליף כלום. או שתצטרך להחליף במסגרת אחריות ואז זה סתם כאב ראש או שתצטרך לרוץ לגרור את האוטו למוסך (ואל תספר לי שזה לא תקלה משביתה. יש מספיק עדויות על אנשים שאצלם הגיר פשוט לא הכניס להילוך ונאלצו לגרור) כל שלושה חודשים.

וואלה.. האי וודאות הזה לא שווה את כל הביצועים בעולם. כי עדיף 0-100 ב-13 שניות מאשר בית-עבודה בשלושה ימים עם עצירה אצל פליקס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
^

יכול להיות, אבל אף אחד לא הכריח אותך לבחור דווקא בהם. יש מספיק אופציות בשוק, והנה אחת לדוגמא. ואתה ממש לא מתנהל כמו צב.

ברור.

אבל אם אתה מחפש רקורד אמינות, עדיף לא רק תיבה טיפשה, אלא גם בלי טורבו.

וכן, עדיף אסייתית, בהכללה.

פורסם
פאלו, אתה נכנס פה לקוטביות חזקה מדי של "או TSIDSG או שממון מוטורי". .

לא נכון.

לא כתבתי את זה.

לאמר את זה, זו אכן דמגוגיה.

כתבתי את זה בתגובה לאמירה שעדיף קוריאנית משעממת.

לקרוא את הדיון לפני שעונים, ולא לענות על סמך תגובה אחת (ולהשלים את השאר בראש), זה המינימום שצריך לעשות, כדי לכבד את מי שאתה עונה לו.

גם זה:

וואלה.. האי וודאות הזה לא שווה את כל הביצועים בעולם. כי עדיף 0-100 ב-13 שניות מאשר בית-עבודה בשלושה ימים עם עצירה אצל פליקס.

כי זה לא נכון:

יש מספיק עדויות על אנשים שאצלם הגיר פשוט לא הכניס להילוך ונאלצו לגרור) כל שלושה חודשים

חזרנו לקשקושי ההיסטריה.

מכיוון שהטיעונים מתמחזרים, נעילה ממש בקרוב.

פורסם

הערך המוסף הזה בא על חשבון אמינות.

אני לא הראשון שרשם פה שהאלטרנטיבה זו מכונית אטמוספרית עייפה עם גיר פלנטרי משעמם ואיטי.

פורסם
הערך המוסף הזה בא על חשבון אמינות.

נכון.

אז?!

פורסם
אתה רואה, זו דמגוגיה.

אני לא אמרתי שכל רכב עם DSG שווה קנייה.

אבל בשילוב של TSI+DSG, לפחות אתה לא מתנהל כמו צב.

גירים אוטומטים פלגמטים, שמשודכים למנועי 1.6 אטמוספרים ועצלנים, זה דיכאון מוטורי.

מה עם מנוע טורבו וגיר פלאנטרי כמו בפוקוס ואסטרה החדשות? 9 שניות למאה לא טוב? לגבי 1.8TSI הסתייגתי בהודעה הקודמת שלי, למנוע הזה לא רואה תחרות בשוק אצל יצרנים עממיים.

פורסם
מה עם מנוע טורבו וגיר פלאנטרי כמו בפוקוס ואסטרה החדשות? 9 שניות למאה לא טוב? לגבי 1.8TSI הסתייגתי בהודעה הקודמת שלי, למנוע הזה לא רואה תחרות בשוק אצל יצרנים עממיים.

מאזדה 3 עם מנוע 2.0

לא בדיוק זה, אבל זולה משמעותית.

לא מכיר את הגירים הפלנטרים הללו.

אישית, וזו העדפה אישית, אני לא סובל גירים שמסרסים תגובת דוושה. מבחינתי זה או ידני או רובוטי (אפילו חד מצמדי בתפעול ידני). יש גירים אוטומטים מצויינים, אבל עוד לא נתקלתי באחד במכונית לא יוקרתית (אבל גם לא נוהג בכאלו).

פורסם

אה, נו טוב, אז כנראה זה מישהו אחר שנכנב לך לחשבון וכתב את זה:

מה יתקזז, הדיכאון היומיומי שבהתניידות במכונית עם סקס אפיל של מקרר?

[...]

פאק... למי יש סבלנות למשפחתומטיתאלפששמאות, שסחיטת דוושה עושה רעש ותו לא?!

אבל בשילוב של TSI+DSG, לפחות אתה לא מתנהל כמו צב.

גירים אוטומטים פלגמטים, שמשודכים למנועי 1.6 אטמוספרים ועצלנים, זה דיכאון מוטורי.

ו"נעילה ממש בקרוב" זה כי למה?

מה זה 'קשקושי היסטריה'? קרה או לא קרה? קרה אחושרמוטה. אני לא חושב שעוד קצת זריזות (ששוב, מעטה מאוד ביחס לרשימה שנתתי בהודעה הקודמת) שווה את אי הוודאות. לא המחיר, לא הזמן במוסך, רק אי הוודאות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ו"נעילה ממש בקרוב" זה כי למה?

מה זה 'קשקושי היסטריה'? קרה או לא קרה? קרה אחושרמוטה. אני לא חושב שעוד קצת זריזות (ששוב, מעטה מאוד ביחס לרשימה שנתתי בהודעה הקודמת) שווה את אי הוודאות. לא המחיר, לא הזמן במוסך, רק אי הוודאות.

יש לך בעיה קשה מאוד בלוגיקה, אם הציטוטים שהבאת שווים למשפט שייחסת לי.

כמה יש לך בפסיכומטרי?!

אם אני אומר ש-TSI+DSG זה לא שיממון.

ואני אומר ש-1.6 אטמוספרית ואוטומטית (ואיטית) זה כן שיממון.

זה אומר שרק TSI+DSG זה לא שיממון?

תגיד לי, אתה אמיתי?!

למה היסטריה?!

כי מה שציינת לא קורה.

maxizem הביא סטטיסטיקה יפה מסקודה.

אבל כבר אמרתי, לקרוא ולהבין, לא הצד החזק שלך בשרשור הזה. אתה בעיקר עסוק בלהגזים.

שוב.

עוד אחד.

• תוכן חדש...