Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע בלובינסקי citroen c4 ב30 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב לאמא שלי וראיתי את המבצע הזה בעיתון, מדובר על רכבים בין 50-90 אלף ק"מ ומקבלים מתנה מערכת מולטימדיה+שנתיים אחריות+שנתיים טיפולים.

מה אתם אומרים על הרכב?

הזמנתי לסוכנות סיטרואן C4 עם 67 אלף קילומטר בלי לתת מקדמה את הרכב אראה אחרי החג.

Untitled.jpg

תודה רבה לעונים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי - עיסקה לא רעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה השנתון של ה C4?

ומה ההיסטוריה שלה מבחינת ידיים? ליסינג? ליסינג כפול? ליסינג ופרטי?

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

מארק זה לא מנוע THP.

נשמע עסקה מצוינת אם הרכב תקין בלי הפתעות.

פות"ש - תוודא שהאחריות כוללת גיר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם הרכב יד 1 מקסימום שנייה כל הידיים פרטיות והיסטוריית טיפולים מלאה נראית תקין במוסכי לובינסקי, זו עסקה מאד טובה בשוק של היום - בדיוק סיימתי שבועיים של חריש בלוחות בדיוק על הדגם הזה, כולל פגישות עם מספר אנשים. אם עדיין הייתי מחפש הייתי מתייצב מחר בלובינסקי.

(שים לב בדגש על כל ה"אם" בהתחלה).

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

כמה זמן הרכב עומד במגרש? תבדוק את זה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כנראה מדובר ברכבים שהיו ב"פריים ליס" ( חברת ליסינג בבעלות לובינסקי ). הרכבים האלה מטופלים במוסכי היבואן עם תיעוד .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...