Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע בלובינסקי citroen c4 ב30 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור.

למישהו יש ניסיון איתם? אני רוצה ללכת היום לראות רכבים במתחם בגלילות ומעוניין לדעת אם מישהו התנסה עם קניה.

פורסם

אתמול פרסמתי את ההודעה הזאת: רכישת רכב מלובינסקי טרייד - מבצע סוכות 1-2/10

משתף בהתלבטות, לובינסקי מפרסמים מבצע שעל פניו נראה בסדר, רכב מטופל וטוב המקבל אחריות לשנתיים וטיפולים במהלך אותן שנתיים ובמחיר סביר.

כשאני קורא את ה
"כפוף לתקנון"
מתגלה לי כי האחריות לא כוללת כלום ובנוסף, הטיפולים מחייבים בתשלום ראשוני של 295 ₪ וכן עבור חלקים במחירי היבואן.

קישור למבצע:

http://minisite.lubinskitrade.co.il/...media=mivtzaim

אשמח לחוות דעת נוספת

שיהיה...

פורסם

בדרך כלל האחריות שלהם כוללת לפחות מנוע, גיר, מערכת היגוי ומזגן.

איך הגעת ל " כלום"?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בדרך כלל האחריות שלהם כוללת מנוע, גיר, מערכת היגוי ומזגן.

איך הגעת ל " כלום"?

פתח את הקישור שצירפתי, בתקנון מופיע שהאחריות מקיפה אך לא כוללת מספר רב של דברים ולמעשה אני חש כי אין אחריות ואני לא מדבר על גומיות מגבים או יתר הדברים המתכלים, מדובר על מערכת הבילום, משאבות, מע' הזרקה וכדומה.

שיהיה...

פורסם

אני לא יכול להתווכח עם ההרגשה שלך, אבל אתה רושם שאין אחריות לכלום כאשר יש אחריות ל 4 מערכות הכי יקרות ברכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
מתעלק על השרשור.

למישהו יש ניסיון איתם? אני רוצה ללכת היום לראות רכבים במתחם בגלילות ומעוניין לדעת אם מישהו התנסה עם קניה.

C5השניה שאני קונה מהם (ברחובות) סך הכל מרוצה מהקניה.

היתה לי בעיה של מותחן טימינג מרעיש בבוקר החליפו לי במוסך על חשבונם.

כמו כן היתה לי בעיה באחד ממוסכי הרשת הבעיה אובחנה כמצערת מלוכלכת אחרי שניקו פעמים (על חשבוני) התקלה חזרה.

נסעתי למוסך אחר ושם נפתרה התקלה החלפת חיישן זיהום אוויר.

התקשרתי לשרות לקוחות וקיבלתי זיכוי על הטעות באיבחון המוסך הקודם.

טיפולים אני עושה ברשת לובינסקי .

טיפול קטן 550 ש"ח טיפול גדול 850 ש"ח כולל מע"מ

למען הסר ספק אני לא עובד אצל לבינסקי אין מניות אצלם סה"כ לקוח מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

השכן גם בצע עסקה כזו דרכם. במסגרת הטיפולים קיבל גם טיפול טיימינג. חוצמזה היה מרוצה לא היו תקלות .c4 Picasso מנוע 2000 . כמובן שאחרי שנתיים הם מציעים אופציית טרייד אבל לא משתלמת.

פורסם

שלום, במקום לפתוח נושא מיותר "אתעלק" על הנושא הזה שעוסק בערך בשאלתי:

מה אתם, ממליצים לפתוח עליו את העין? הפג'ו או הסיטרואן? אני עד עכשיו הסתכלתי על הפג'ו אבל על מה אתם ממליצים להסתכל ומי מנצחת בפייט בין שתיהן ?

שם לב לאמינות הרכב, ביצועים. מרחב פנימי פחות משנה לי.

פורסם

רכב עם עבר ליסינג יש לבדוק ב 8 עיניים. זו יכולה להיות הרפתקה לא נעימה. בשוק החופשי אפשר למצוא רכבים דומים בפחות, לעיתים בהרבה פחות. בחיפה נמכרה לא מזמן 2009 מליסינג יד 2 ב 21 אלף (כחולה, שמורה, יפה, 95 אלף קילומטר).

ועוד לקחת בחשבון, הרכבים הללו לא חפים מבעיות (גם בגיר ובמזגן, אבל לא רק).

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

1.הרכבים יוצאי ליסינג הם של פריים ליס שהיא החברה בת של לובינסקי משמע שכל הרכבים מטופלים במוסכי חברה.

2.אתה מקבל אחריות של שנתיים על הרכב זה שווה לא מעט כסף.

3.כל רכב גם מליסינג וגם מפרטי צריך לבדוק ב 8 עיניים לפני קנייה.

• תוכן חדש...