Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן,

אני מחפש רכב שאת רוב חייו ייעשה בכבישים בינעירוניים,

אני גר בקיסריה והרכב ייסע 5 פעמים בשבוע לנתניה, בין לבין גיחות לגדרה ולתל אביב.

כרגע אני נוהג על סוזוקי ג'ימני מצויינת שעתידה להמכר בימים הקרובים,

הרכב עושה עבודה נהדרת, אבל לא התחברתי לסצנת השטח ולהחזיק רכב כזה נטו בשביל הכביש הוא טעות לטעמי.

התקציב הוא סביב ה28,000 כולל יישור קו, על הרכב להיות ידני, וכמה שיותר חסכוני,

נוחות נסיעה לא הכי חשובה לי, כל דבר יהיה יותר נוח מהג'ימני :)

חשוב לי אמינות וצריכת דלק, זה הכל. הרכב ישמש אותי ואת האישה בלבד, ככה שתא מטען או מקום מאחורה

פחות רלוונטי.

אם יש הצעות נוספות אשמח, רק אציין שעל הרכב להיות שנת 2010 ומעלה.

פורסם

מאלטו הייתי מתרחק.

נסעתי על ספארק 3 שנים. היה סבבה לגמרי ביחס לרכב מיני. גרסת ה1.2 בלבד!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האמת שאני קצת חושש מכל האלטו, C1, ו I10 עכב 3 הצילנדרים.

סבלת מרעידות בספארק? הרגיש לך כמו רכב זול?

פורסם

נסעתי על ספארק 1.0 ידנית, הרכב לא רועד.

האם הוא מרגיש רכב זול? כן, זה מה שהוא וככה הוא מרגיש.

מרגיש כמו הI10, צר וגבוה.

פורסם

לנסיעות בין עירוניות לא כדאי לקחת מיני. הייתי מחפש סופר מיני ומעלה, כמו יונדאי אקסנט, פורד פיאסטה, קורולה משנים קודמות ואפילו מאזדה 3 ופורד פוקוס, שהן פחות חסכוניות אמנם, אבל במהירות שיוט לא תרגיש הרבה הבדל.

פורסם

גם בשיוט יהיה הבדל,הפוקוס או המזדה בשיוט לא יגיעו קרוב ל1/20.

רכב כמו הפיגו,פיאט פנדה,אלטו בשיוט כן יגיעו.

אני נסעתי על פיאט פנדב במשך 3 שנים רק בין עירוני ולא הייתה בעיה,לא סבלתי ממשהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק מציין שהספארק 1.2 ליטר עם 4 צילינדרים ולא 3, והמנוע ממש לא רועד.

באם אתה לא בחור גבוה במיוחד, הספארק תתאים. לי אישית המושבים נוחים, אני נוסע עם הרכב

על כביש 6 מרחק של שעה ואין שום בעיה, וגם לא בנסיעה מפ"ת לצפת (עם מזגן כולל העליות).

לגבי אמינות - אם תשמור על הרכב ותטפל בו כראוי הוא ישמור עליך :-D

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

הייתי אומר שפדיחה להשוות את האלטו לספארק, הספארק מרגיש רכב ולא כרכרה עם מנוע כמו באלטו .

הספארק טובה מהאלטו בכל הסעיפים חוץ מצריכת הדלק שאין כל כך פער משמעותי.

פורסם

שברולט ספארק בהחלט מכונית טובה יותר מהאלטו, אבל צריך לשים לב שהמכונית הזאת מככבת שוב ושוב ושוב בתחתית סקרי האמינות

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1434/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94---%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8

גם בפורום יש מלא בעיות מדווחות על המכונית הזאת, כולל הבעיה המוכרת עם המנוע שנכבה סתם ככה בימים חמים. לדעתי האישית והבלתי מחייבת עם ט.ל.ח וכל כסת"ח משפטי אפשרי נגעתי בלבן סטופ כדור הארץ - שומר כספו ירחק מהספארק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפוסט הזה עשה אותי מבולבל יותר.

מצד אחד, ספארק עונה על כל הדרישות, אבל לא מצטיינות באמינות.

אני מבין שאתם ממש סולדים מהאלטו וI10, ובאיזשהו מקום אפשר להבין למה.

השאלה שלי, 25,000 ק"מ בשנה לרכב כזה זה טירוף? כי זה הכיוון.

חשוב לי שהאוטו לא יהיה עם 3 צילנדרים כי אני מכיר את ההשלכות.

יחד עם זאת התקציב הוא לכל היותר 30,000 .

פורסם
אז לא עדיף כבר מאגן 2 דיזל?

תקן אותי אם אני טועה, הבנתי שרכב דיזל עדיף רק אם נוהגים מעל 40K בשנה לפחות.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

לא היו לי שום בעיות בספארק. 3 שנים של טיפולים שוטפים ותדלוקים בלבד.

with that said, עדיין קשה לי להמליץ על רכב מיני. באופן משמעותי פחות נוח מסופר מיני (להוציא את הפיקנטו וi10 החדשה. אך הפיקנטו בעלת צריכת דלק של רכב משפחתי).

אם אתה ממש ממש מוגבל בתקציב ולא מצליח למצוא סופר מיני מתאימה- אז כן, לך על הספארק 1.2.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...