Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך חיפושיי אחר מאזדה 3 בשנתונים מתקדמים יחסית, נתקלתי ברכב שהיה רכב הדגמה ב - 4000 ק"מ הראשונים שלו. היה רשום על שם היבואן. שנת 2011.

הרכב נקנה ע"י המוכר מהיבואן, ומאז הספיק לעשות כ- 40 אלף ק"מ.

הרכב טופל רק במוסך המרכזי.

מה הדין לגבי רכב הדגמה? כמה צריך להוריד לו מהמחירון?

באותו הקשר כללי, מה דעתכם על רכב שכזה?

אשמח לתשובותיכם המחכימות.

פורסם

עזוב רגע רכב הדגמה או לא, זה רכב כל כך נפוץ, יש כל כך הרבה ממנו, למה להיתפס לאחד ספציפי? למה לא לחפש מאדם פרטי?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מבין את האמירה שלך, עם זאת-

המחיר שלו אטרקטיבי יחסית,

והוא מטפול ושמור היטב. לכן ההתלבטות לגביו.

פורסם

רק בשביל הספורט, אם תוכל לספר קצת יותר על הרכב (מנוע 1600 או 2000?) תוספות מיוחדות? מחיר מבוקש?

מבחינת הפחתה במחירון, אם אני לא טועה זה 10%, אבל מחר אוכל לבדוק זאת יותר לעומק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם רכב הוא שמור בפנים ובחוץ ומטופל היטב, בנוסף אתה מצליח להשיג מחיר טוב - אני לא רואה שום סיבה לא לנצל הזדמנות זו.

ברשותי כרגע רכב ששימש בעבר כרכב הדגמה אצל הייבואן אחר (לא מאזדה) והמצב שלו מעולה. לא כל בן אדם פרטי מתחזק רכב בצורה כזאת, כמו שהקפידו עליו אצל הייבואן.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

אני קניתי לזוגתי רכב הדגמה עם 7000 ק"מ מיבואן אחר. הרכב היה שמור מאוד והיה מאובזר במירב התוספות. היא מאוד מרוצה. לא רואה סיבה למה לא ללכת על זה. אם המחיר מתאים לך, לך על זה

פורסם

לא קונה!

מחפש אחת מיד פרטית, יש כאלה מאות ביד 2!

מחיר של 70 אש"ח מחיר לא כזה אטרקטיבי ביחס לשוק.

רכב הדגמה אומנם לא עובר התעללויות כמו רכבים בהשכרה, מצד שני עולים עליו עשרות נהגים, בכל מקרה, אם הייתה אלטרנטיבה פרטית, כנראה שהייתי הולך על האלטרנטיבה הפרטית,

פורסם

מה זה משנה כמה אנשים נסעו עליו. כולם נסעו בו לא יותר מ-15 דקות בסיבוב מסביב לבלוק. אולי 1 מתוך 1,000 רצה להדביק את הרגל לרצפה, אבל סביר שבכבישים הפקוקים לא הצליח לעשות כלום.

לא הייתי פוסל את הרכב בגלל זה.

בכל מקרה הכל עניין של מחיר. אם המחיר נמוך משמעותית ביחס למחירון, אז שווה. אחרת לא.

פורסם

יש רכבי הדגמה ויש רכבי הדגמה. לא כולם עוברים את אותם חיים, לא בכולם מתעללים. בגלל זה לוי יצחק גם לא קובע ירידת ערך מסויימת לרכבי הדגמה אלא מציין ש"צריך לבחון כל מקרה לגופו".

בתור התחלה הייתי מציע לך להתחיל לחפש כתבות מבחן על מאזדה 3 ולראות (לפי מספר הרישוי בתמונות) אם הרכב הזה היה בידיהם של כתבים. אם כן, וותר. זה אומר שזה היה רכב ההדגמה הראשון ועבר פחות או יותר את החיים הכי קשים שאתה יכול לתאר לעצמך. אם הוא לא מופיע שם, זה פחות גרוע מצד אחד, כי הוא כנראה לא היה אצל כתבים, אבל לך תדע אצל מי הוא כן היה.

לגבי הקילומטרג' - אני מקווה שהמוכר יוכל לתת לך איזושהי אסמכתא לכך שהרכב נקנה כשהוא עם 4000 ק"מ. יבואנים בדרך כלל לא נוטים לשחרר רכבי הדגמה למכירה לפני שהם עברו 15-20 אלף ק"מ לפחות. אלא אם כן יש בעיה מכאנית רצינית כלשהי שהיבואן לא רוצה להתמודד איתה.

עכשיו אחרי שסגרנו את כל העניינים האלה. וותר. זה רכב נפוץ בטירוף (הגרסה הכי פשוטה) חיישנים ומצלמה זה שטויות להוסיף ומיגון יהיה על כל רכב משומש שתקנה (אלא אם כן לא נדרש עבורו מיגון בכלל ואז הרווחת פעמיים). כמו כן, מחיר של 70K לרכב שנת 2011 זה, איך לומר, לא בדיוק המחיר הכי אטרקטיבי בעולם.

בקיצור, זה יותר נראה כאילו מנסים לעשות עליך סיבוב מאשר שנפלת על איזה מציאה שלא מהעולם הזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לגבי הקילומטרג' - אני מקווה שהמוכר יוכל לתת לך איזושהי אסמכתא לכך שהרכב נקנה כשהוא עם 4000 ק"מ. יבואנים בדרך כלל לא נוטים לשחרר רכבי הדגמה למכירה לפני שהם עברו 15-20 אלף ק"מ לפחות. אלא אם כן יש בעיה מכאנית רצינית כלשהי שהיבואן לא רוצה להתמודד.

רכבי הדגמה נמכרים עם אחריות, ככה שהיבואן יצטרך להתמודד עם התקלה (הדמיונית) הזאת בין אם זה יהיה במסגרת של תיקון רכב הדגמה או לקוח שיממש אחריות.

כמה אנשים כבר עשו נסיעת מבחן על מאזדה 3 בשנת 2011 כאשר הדגם היה בן שנתיים ומוכר, בשנת 2012 אאל"ט, יצא ריענון של רמות גימור של מאזדה 3, ככה שהגיוני שהרכב לא עבד יותר מידי לפני המכירה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לא נוגע!

4000 הקילומטרים שעבר בתחילת דרכו לא זהים ל 4000 ק"מ של רכב פרטי!

רכבים כאלה נקרעים מהמטר הראשון, כל אחד שעולה לנסיעת מבחן חושב שהוא מינימום שומאכר.. וישר מדביק את הדוושה לגז, וזה על רקע עידוד מצד איש המכירות שיושב ליד..

אם הרכב שימש כרכב הדגמה לעיתונאים אז הדבר חמור שבעתיים!

כמו שהצעיו לך, לא חסרות מזדות בשוק ולדעתי אין שום סיבה להתפתות למחיר.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...