Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושבים לקנות טלויזה לסלון.

המספר שישר קפץ לי לראש הוא 70"

הסלון הוא כמעט 4.5 מטר, לכן היה נראה לי ש70 הכי מתאים.

חיפשתי קצת ומצאתי נוסחה שאומרת להכפיל את גודל המסך ב2.5.

אז חישבתי לפי הנוסחה הזאת:

70X2.5, את זה אני מכפיל ב2.5 כדי להמיר לסנטימטרים, יוצא לי 437.

שזה כמעט בדיוק המרחק שמדדתי (430) מהקיר עד הכורסא (עד איפה שהעיניים נמצאות כביכול).

ככה שנראה שצדקתי, אבל האם זאת הנוסחה?

יש למישהו ניסיון עם זה?

בבקשה לא לזרוק סתם אם אתם לא יודעים, תודה :)

They are trying to ban me...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גודל מסך זה משהו שאפשר גם להתווכח עליו ולהגיד שהוא בהתאם לצופה, בכל מקרה אם אתה הולך על נתונים יבשים הנוסחה היא: הפיכת גודל המסך לס"מ (פשוט להכפיל ב2.54)> הכפלה ב-3 (גודל המסך "רצוי" שיכנס 3 פעמים במרחק הצפיה)> חילוק ב- 100 (לקבלת מרחק במטרים).

70*2.54=177.8

177.8*3=533.4

533.4/100=5.33

המרחק הוא 5.3 מטר, אתה יכול להבין שאתה יכול להסתפק גם במסך קטן הרבה יותר (באזור ה60+- אינץ).

אבל כמו שציינתי מעבר לחישוב היבש יש את עניין הצופה, בסלון של ההורים שלי הייתה מונחת שנים טלויזית 42 אינץ, כולם חשבו שזה מספיק וכו (מרחק צפיה של 3.7+-) לאחר מעבר לטלויזיה של 55 אינץ פתאום זה נראה לכולם "נורמלי" (וגם זה לא נכנס בחישוב בול), עד כמה תראה תפרטים או תחדות ? הכל תלוי בך.

פורסם

יש ברשת מחשבים למרחק הצפייה האופטימלי. בהכללה זוית הצפיה האפקית הרצויה היא כ 30 מעלות . עשה חיפוש ברשת viewing distance calculator ותמצא שיטות חישוב שונות.

פורסם

תודה על המענה.

ראיתי כל מיני שיטות וחישובים, הבעיה היא שכל אתר מגדיר את זה קצת אחרת.

בגדול החישוב שעשיתי זה מה שיוצא ברוב המחשבונים.

ובאחרים הם אפילו מחמירים ולפי החישובים שלהם מסך 70" דורש צפיה ממרחק קטן מ4 מטר.

אני אחכה עם זה קצת, ברגע שנחליט סופית על הקניה נתייעץ גם עם אנשי מכירות (כמובן שאקח אותם בעירבון מוגבל).

דרך אגב, מתי כדאי להתחיל להתעסק עם מקרנים?

סתם מתעניין, גם ככה הקיר אצלנו לא חלק.

פורסם

60 אינץ למרחק של 4.5 מטר? אני עם 55 על בערך 2.5 מטר, ולא הייתי מרגיש מוזר בכלל גם עם עוד כמה אינצ'ים מעבר.

בסוף היום כיוון שהסטנדרטים שלנו הולכים ומשתנים , הנוסחא המנצחת בכזה מרחק צפייה עצום זה הכי גדול שאתה יכול לקנות.

אני לא אגזים ואגיד שבכיף זה מרחק צפיה גם ל100 אינץ.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין נוסחא, כמה שיותר גדול יותר טוב.(גם חברה שלך תגיד את זה :-D )

אני עם 55' על 3-3.5מ', והייתי קונה בוודאות גם 70' לגודל הזה, רק אין לי מקום לשים אותה.

למרחק כמו שלך הייתי אפילו חושב על מקרן. - במידה ואתה יכול להחשיך את החדר

העלות תהיה ככל הנראה זהה עבור מקרן איכותי+מסך מתיחה חשמלי איכותי אל מול מסך 70', רק שבמקרן תוכל לקבל מסך של 100-120', והחוויה היא אחרת לגמרי.

פורסם

אין נוסחה. אלא אם כן אתה יושב במרחק חצי מטר מהטלוויזיה,

קח את המסך הכי גדול שנכנס לך לתקציב.

פעמיים בשנה אני שולף איזה מקרן ומקבל כ-100 אינץ' ממרחק מטר וחצי. אין תלונות. :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על התגובות.

אבל כמו שאמרתי מקרן לא כל כך בא בחשבון.

מכיוון שאנחנו רוצים משהו קונבנציונאלי.

להחשיך את החדר ולהתחיל לשחק עם מסך למטה\למעלה לא מתאים לנו.

במיוחד שמול הקיר הזה יש שני חלונות גדולים. (אומנם השמש באה מהכיוון השני אבל בכל זאת).

אצלי בחדר יש 40" ואני צופה בו ממרחק של 3 ומשהו מטר (אני חושב 3.6-3.8 ), וגם לדעתי מסך גדול מ-40" היה מתאים יותר.

בקיצור, תודה רבה לכולם!

אני חושב ש70" אכן הכי יתאים.

עכשיו רק נשאר לחכות לאיזה מבצע על מסך טוב, כי מסך כזה עולה 15K + :)

פורסם

אין יותר מדי אופציות למסכים איכותיים של 70 במחירים כאלו או נמוכים מזה.

בא נזכור ש55-60 טובה מדגם עדכני חוצה את ה10 בקלות ומגיעה גם ל15.

ב70״ מסכים סבירים חוצים את ה20 ויותר לכיוון ה30 אפילו למסך טוב ומעודכן.

אולי תוכל למצא פלזמה מדגם של לפני שנה שנתיים בתקציב הזה (שאריות במחסנים). קח בחשבון שרוב החברות עשו אחורה פנה משוק הפלזמות (לא בגלל בעית האיכות , אלא צריכת אנרגיה , אורך חיים ועוד כל מני קטנות מציקות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הנוסחא היא שאין נוסחא

גם 100״ מתאים ל 2.5 מטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק לשם איזון,

יש גם את עניין איכות התמונה.

בשידורים שאינם HD ככול שהמסך גדול יותר כך גם איכות התמונה גרועה יותר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מעניין שהעצה הפרקטית ביותר לא הוזכרה פה, מדוד בצעדים את המרחק ממקום הישיבה ועד המסך, גש לאולמות התצוגה וצפה במסכים מאותו מרחק.

עבור בין הגדלים עד שתגיד "גדול מידי".

בגודל שבחרת, עבור בין היצרנים השונים ובחר את המתאים לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

או הסרט שאתה חי בו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...