Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת גיר פיג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי פיגו 406 ויש לה תקלה בגיר, אני חושב. ליפעמים, לא משנה אופן הנסיעה נידלקת לי שתי המנורות של s וכוכב. המנרות מהבבות והגיר על הילוך שלישי. יש למישהוא מושג מזה?עשיתי חיפוש וכול אחד רשם משהוא שונה. היתי במכון גירים, אמרו לי שזה מחלה ידועה בכול הגירים של al4. והחלפת שסתומים שמן ועדכון גירסא מסדרת את זה. העלות היא 1200, האם המחיר בסדר? ומישהוא מכיר את מכון הגירים דוד ובניו באשקלון או יכול להמליץ על אחד אחר באשקלון?

• ספונסר פורום
פורסם

נכון, זה אומר שהגיר נכנס למצב חירום ואז הוא ננעל בהילוך שלישי. לפעמים כיבוי והדלקה מחדש של הרכב פותרים את הבעיה לכמה זמן, עד שהיא חוזרת שוב.

לפעמים אפשר לפתור את הבעיה על ידי החלפת שסתומים ולפעמים אין ברירה אלא לשפץ את הגיר. מומלץ להתייעץ עם מכון גירים שמתמחה בגירים האלו, לצערי אינני מכיר את המקום שציינת באשקלון. אבל אם אתה מגיע מידי פעם לאזור המרכז, שם דווקא כן יש מקומות שאני מכיר שמתמחים בנושא הזה.

• ספונסר פורום
פורסם

שסתום אחד אחראי על ויסות לחצים והשני על נעילת ממיר מומנט.לא בהכרח שצריך להחליף את שניהם.תלוי איזו תקלה רשומה במחשב ואיזה שסתומים יש ברכב.בכל מקרה אני ממליץ לך להשתמש בשסתום ושמן מקוריים.1200 ל- 2 שסתומים מקוריים + 4 ליטר שמן גיר מקורי +איפוס ועידכון מחשב =מחיר הגיוני

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...