Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פריקת עצבים על וייז!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא,ישך לינק לIGO8 לאנדרואיד? משום מה אני לא מוצא ב PLAYSTORE..חוץ מהגרסה שעולה 260ש"ח :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי יש delay מאוד רציני בין המשפטים, ואם לא מסתכלים על המפה אפשר להחמיץ פניה. הניווט של גוגל עובד כרגע הרבה יותר בשבילי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

גם אצלי בגלאקסי 3...

לפני כשבוע נסעתי מרחק יחסית קצר.

פתאום משהו קורה, משהו מתנתק והוויז משנה מסלול לכיון השני של העיר.

חשבתי שזה רק אצלי, טוב לדעת שזה אצל כולנו :smilecolr

פורסם
אלפא,ישך לינק לIGO8 לאנדרואיד? משום מה אני לא מוצא ב PLAYSTORE..חוץ מהגרסה שעולה 260ש"ח :|

נופ. :-(

8 היתה ה iGo הטובה ביותר בסדרה. Primo מגושמת, עם מלאנתלפים פיצ'רים מיותרים.

פורסם

אני כבר מיואש סופית מהתכנה הזו.

מישהו מכיר אפליקציה חליפית? בזמנו נתנו להוריד את אייגו בחינם למשך שלושה ימים אבל מאז איפסו לי בחנות להגדרות יצרן וזה נמחק.

הצעות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אייפון 4

ווייז

אין תקלות.

למי שהתלונן על "פנה ימינה ומיד שמאלה" אזכיר שכשמתקרבים לפניה עצמה הוא (אצלי זה היא) אומר/ת "פנה שמאלה"). ותמיד טוב להעיף מבט על המכשיר ואם הוא על השימשה הקדמית זה ממש נח. התקלה היחידה אצלי, וגם לעיתים נדירות, זה שהקול הולך לאיבוד.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני רק שאלה - מכשיר gps ייעודי של מיו למשל אמין יותר? הוא יבחר במסלולים פחות מסובכים מהזויים משל הוייז?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

אם אני מגדיר בוויז שאני מעוניין במסלול הקצר ביותר ולא המהיר ביותר, יכול להיות שהוא לא יחליף לי את המסלול 340 פעם בדרך, או שזה לא עובד? מישהו ניסה?

ומישהו מכיר את אפליקציית הניווט של אורנג'? יש לי חינם, שווה להשתמש? מה עם המצלמות מהירות, זה מתריע?

פורסם
גם אצלי בגלאקסי 3...

לפני כשבוע נסעתי מרחק יחסית קצר.

פתאום משהו קורה, משהו מתנתק והוויז משנה מסלול לכיון השני של העיר.

חשבתי שזה רק אצלי, טוב לדעת שזה אצל כולנו :smilecolr

S2 (עם תוכנה של S3) עם וויז בגרסה העדכנית ביותר - אכן כן, מתבלבל לו מידי פעם ומשנה מסלול שוב ושוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

החבר'ה כבר מולטי מליונרים ולא ממש מעניין אותם הטענות שלנו... מניסיון שלי בחודשים האחרונים מנסיעה ברחבי הארץ, אסור להסתמך על האפליקציה הזאת אלא אם כן יש איתכם עוד מישהו ברכב שיכול להתמקד במפה ובמסלול, ויכול לכוון את הנהג כמו שצריך לפי הסימון במפה - כי ההכוונה הקולית מטעה גם את מי שמבין אותה

פורסם

אמרנו פריקת עצבים? נפרוק קצת עצבים.

אני שונא את ההודעה המסריחה שאומרת: "WAIT!!!!! ARE YOU THE PASSENGER?"

No I'm not the god damn passenger, life sucks huh

כאילו, זה לא שאני אראה את ההודעה ואומר "אוי, למעשה אסור להשתמש בטלפון בנהיגה - אני אפסיק מיד". ההודעה הזאת רק מגדילה את הסיכוי שלי להתנגש.

אני שונא את הפרסומות המסריחות שפתאום מסתירות לי את מסך הניווט. לא, אני לא עוצר ב yellow לקנות קוקה קולה במבצע, אני רוצה להגיע ליעד המאוס ולא להתחרבש בדרך בגלל שפתאום הסתרתם לי את הדרך עם פרסומות.

אני שונא שהיא אומרת למשל "בעוד 200 מטרים, פנה שמאלה" ולא "בעוד 200 מטרים, פנה שמאלה לרחוב 'אבאשחערומקו'". זה היה חוסך הרבה כאב ראש.

אני שונא כשאין database מעודכן על פקקים ולפעמים לולא הייתי מקשיב לה - הייתי מגיע מהר יותר.

גמרתי. :)

פורסם

ממש גמירה ופורקן...

תגיד, למה אתה ממשיך עם וויז אם אתה כל כך סובל?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אמרנו פריקת עצבים? נפרוק קצת עצבים.

אני שונא את הפרסומות המסריחות שפתאום מסתירות לי את מסך הניווט. לא, אני לא עוצר ב yellow לקנות קוקה קולה במבצע, אני רוצה להגיע ליעד המאוס ולא להתחרבש בדרך בגלל שפתאום הסתרתם לי את הדרך עם פרסומות.

גמרתי. :)

הפרסומות אכן מעיקות , אבל אם בא לך גרסה בלעדיהן - קנה נוקיה סימביאן כלשהו. שם לא עדכנו את הגרסה לכזאת עם פרסומות. :twisted:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אני כבר מיואש סופית מהתכנה הזו.

מישהו מכיר אפליקציה חליפית? בזמנו נתנו להוריד את אייגו בחינם למשך שלושה ימים אבל מאז איפסו לי בחנות להגדרות יצרן וזה נמחק.

הצעות?

Google Navigation (או "ניווט" בגירסה העברית) - אמורה להיות מותקנת כבר אצלך אם יש לך אנדרואיד.

גם אצלי ביצעתי Factory Reset כמה וכמה פעמים, ואפילו התקנת מ"ה עם Odin והחנות עדיין זכרה לי את ההורדה החופשית של iGo, תכנס ל-Google Play, תלחץ על כפתור התפריט (שלושה קווים אחד מתחת לשני) ואז My Apps ותגרור שמאלה ל-ALL, שם תחפש את השורה של iGo Primo Israel free, תכנס אליו ואז תוכל לעשות Install.

ומישהו מכיר את אפליקציית הניווט של אורנג'? יש לי חינם, שווה להשתמש? מה עם המצלמות מהירות, זה מתריע?

זה M8 בתחפושת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...