Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פריקת עצבים על וייז!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר יומיים מנסה לנווט עם האפליקציה והיא כל הזמן עושה בעיות! נסגרת אחרי שנייה, לא מזהה את המיקום, ולפעמים בכלל לא עולה ונתקעת.

עוד מישהו נתקל בזה ביומיים האחרונים? ניסיתי לנווט בעיקר באזור המרכז

waze אתם פשוט ביזיון!! העיקר עשיתם אקזיט ושכחתם אותנו.

כל המשפטנים למיניהם - זו לא הוצאת דיבה - יש פה טענה של "אמת דיברתי"

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ote=דרור ע;4022508]אני כבר יומיים מנסה לנווט עם האפליקציה והיא כל הזמן עושה בעיות! נסגרת אחרי שנייה, לא מזהה את המיקום, ולפעמים בכלל לא עולה ונתקעת.

עוד מישהו נתקל בזה ביומיים האחרונים? ניסיתי לנווט בעיקר באזור המרכז

waze אתם פשוט ביזיון!! העיקר עשיתם אקזיט ושכחתם אותנו.

כל המשפטנים למיניהם - זו לא הוצאת דיבה - יש פה טענה של "אמת דיברתי"

אני לא מבין על מה אתה מתלונן?

אתה משתמש באפליקציה בחינם וגם יש לך תלונות?

לא טוב, תמחק את האפליקציה ותקנה GPS ב-800 שח.

זה מה שהמשפטן יגיד לך 8)

גם לי היה בעבר בעיות עם וויז את שגיליתי שזאת הייתה בכלל בעיה בטלפון שלי.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

יש דיווח על בעיות דומות בגלל גירסת העדכון האחרונה.

בגדול צריך למחוק את האפליקציה, למחוק גם את התיקיה שלה בכרטיס הזכרון הפנימי, לכבות ולהדליק את המכשיר, להתקין מחדש, ריסטרט שוב, וזהו.

פורסם

לי יש גלקסי 3 עם העדכון החדש של הוייז ואין לי שום בעיה.

למנהל שלי יש אייפון 4 חצי נושם עם עדכון גרסה ישן של הוייז וזה כל הזמן נתקע לו או משתגע.

תבדוק את המכשיר שלך...

מקס.

פורסם

עובד סבבה לגמרי. אייפון 4.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
עובד סבבה לגמרי. אייפון 4.

גם אני חשבתי שזה עובד סבבה באייפון 4 עד שראיתי איך הוא עובד ב-GS3 ואייפון 5.

אצלי באייפון 4 הוא מקרטע ובאמת עובד כמו עגלה.

פורסם

בגדול צריך למחוק את האפליקציה, למחוק גם את התיקיה שלה בכרטיס הזכרון הפנימי, לכבות ולהדליק את המכשיר, להתקין מחדש, ריסטרט שוב, וזהו.

או לחילופין התקנה של גירסה ישנה יותר פותרת את הבעיה.

אצלי הגירסה הישנה יותר נשמרה בעזרת AppMonster ששומרת כל מה שאתה מתקין לפי גירסאות).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלי עובד מעולה . נבדק היום.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
זה מזכיר לי את ימי התמיכה הטכנית.

"אני לא מצליח לגלוש באינטרנט - החברה שלכם דפוקה" > אדוני , האם המודם דולק? אה.. לא...

תשמע, עד לפני יומיים האפליקציה עבדה בצורה טובה מאוד (מידי פעם נתקעה) אבל לעיתים רחוקות, היום אני פשוט לא יכול לעבוד איתה. המכשיר המדובר זה גלקסי 2.

איך מוחקים את התיקייה שלה בכרטיס זיכרון? ניסיתי ולא מצאתי.

פורסם

אני תמיד עובד עם IGO , אתמול ניסיתי לעבוד עם וויז ובכלל לא אהבתי את ההכוונה שלו.

הרבה פעמים הוא אמר "פנה ימינה ומיד שמאלה" כשאר הפניה שמאלה הייתה 3 צמתים אחרי הפניה ימינה.

סתם מבלבל וצריך לעקוב אחרי המפה ולא אחרי מה שהוא אומר.

פורסם

תמיר אתה צודק זה קורה הרבה בוויז ולכן לפעמים חייבים להעיף מבט למסך כדי להבין אותו,הטעה אותי מספר פעמים.

לנושא:אייפון 4 עם הגרסא הכי חדשה ללא בעיות בניווט,תנסה למחוק ולעשות HARD RESET

Miata ND2

פורסם

כמו שאני רואה את זה היתרון היחידי של וויז על גבי IGO (הייתי כותב גם תוכנות אחרות,אבל לא יצא לי להתנסות עדיין)

הוא שבוויז בשורת החיפוש אפשר לרשום "מחלף קסם" או "מרכז רפואי שיבא" או כל שם של עסק אחר,והוא כבר מנווט אותך.

בעוד בIGO אם אתה לא מקיש שם רחוב,מספר,ועיר,צריך להתחיל לברור בנקודות חיפוש איפה מה שאתה רוצה.

לעניין באגים - אצלי אומנם זה קורס לעיתים רחוקות מאוד,אך יש לו תופעה שחוזרת אחת לכמה ימים שאחרי שאתה נוסע לאיפה שהוא מכוון אותך,הוא עדיין מחשב את המסלול מחדש :| (ממש פונה שמאלה בצומת,או פונה בכיכר)

כנראה עדיין סובלים מחבלי לידה קשים,נקווה שיפתרו את הבעיות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עד לפני כמה שבועות (הפעם האחרונה שהשתמשתי בוויז) היה נתקע לי במהלך הניווט כאילו אין קליטת 3G, הבנתי שאני לא היחידי שנתקל בתופעה הזאת. מדובר על אייפון 4 (כמה מכשירים).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...