Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פריקת עצבים על וייז!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמע, עד לפני יומיים האפליקציה עבדה בצורה טובה מאוד (מידי פעם נתקעה) אבל לעיתים רחוקות, היום אני פשוט לא יכול לעבוד איתה. המכשיר המדובר זה גלקסי 2.

איך מוחקים את התיקייה שלה בכרטיס זיכרון? ניסיתי ולא מצאתי.

כאשר יש גרסה מסויימת, שעובדת על 10 מכשירים אבל על המכשיר ה 11 לא, לרוב הבעיה תהיה במכשיר עצמו ולא בתוכנה וזאת משום קיום אפליקציות מסויימות שמותקנות על המכשיר וגורמות להתנגשות ומכאן התקלות.

כאשר מוחקים את האפליקציה , חשוב למחוק את התיקיה שנוצרה על קבציה בטרם מתקינים מחדש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל התופעות שהוזכרו כאן (שינוי מסלול באמצע הניווט ללא כל סיבה, חוסר בקליטת 3G, קריסה פתאומית, קשיים בקליטת לווין) הופיעו אצלי בתקופה האחרונה.

לפני כמה ימים נסעתי לב"ש. כשהגעתי לצומת להבים וויז הורה לי לפנות ימינה לכיוון רהט. זה נראה לי קצת מוזר, אבל חשבתי שאולי קרה משהו בהמשך המסלול שאני לא יודע עליו ולכן הוא כנראה עושה לי איזה עיקוף.

פניתי ימינה... רק כדי לגלות שהוא מבקש ממני לנסוע ק"מ ובכיכר הבאה לצאת ביציאה הרביעית, כלומר: לחזור על עקבותיי לכיוון צומת להבים, ואז לפנות ימינה כדי להמשיך על כביש 40 לכיוון ב"ש.

לא היה שום פקק בכביש, שום תאונה, שום כלום. האפליקציה הזאת גרמה לי לנסוע לחינם 2 ק"מ.

המזל שלהם זה שיש להם דיווחים אונליין על משטרה ומכמונות מהירות, אחרת כבר מזמן הייתי זורק את אפליקציית הפח הזאת לקיבינימאט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כדאי שנכתוב באיזה מכשיר מדובר ובאיזה גרסה(3.7.2).

גם אצלי בגלאקסי 2 (4.1.2) יש בעיות התחברות. לוקח 3-5 דקות למצוא מיקום בgps. מתנתק מעצמו לאחר 20 דקות.

בזמן האחרון מוצא את עצמי יותר ויותר עם M8 (בלי בעיות בנתיים...)

פורסם

האפליקציה הזו נוראית, לא משנה לאן תסע תמיד היא תבחר במסלול הארוך והמסובך ביותר.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
האפליקציה הזו נוראית, לא משנה לאן תסע תמיד היא תבחר במסלול הארוך והמסובך ביותר.

תלוי איך הגדרת אותה בהתחלת השימוש. אם בחרת את המסלול המהיר ביותר , הוא יכול לקחת אותך גם 50 קילומטר יותר, רק על מנת שלא תרד ממהירות נסיעה מקסימלית.

אם תעשה מסלול הקצר ביותר, עם פניות מרובות , אתה יכול לקצר משמעותית את הדרך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אבל מצד שני אתה תיתקע יותר בפקקים.

כי בחרת את הקצר אבל לא את המהיר..

השאלה מה זה קצר? בזמן או במרחק?

פורסם

מצטרף לדעה השלילית.

-- זהירות , ארוך ---

סיפור מיום חמישי האחרון:

נסעתי עם חבר מת"א לחיפה לצפות במשחק של מכבי חיפה.

שעת היציאה היתה 17:10 והמשחק אמור להתחיל בשעה 19:30.

לפני היציאה בדקתי באתר האינטרנט את המסלול וההמלצה היתה כביש 2 , זמן נסיעה 1:45 (שעת הגעה משוערת 18:55).

לאחר דקה, הפעלתי את האפליקציה ברכב - אותו מסלול , אך זמן הנסיעה קפץ ל - 2:26 (שעת הגעה - 19:36 , אחרי שריקת הפתיחה :cry:).

החבר הפעיל waze אצלו בטלפון, תוצאה דומה.

התחלתי לסוע ולאחר שיצאנו מאיילון לכביש 2 כל מחלף החבר בדק ב - waze אם יש שינוי - לא היה.

אציין שכמעט לא היו פקקים בכלל.

בכניסה לחיפה עצרתי בצד והפעלתי שוב אצלי בטלפון.

אצל החבר - 6 ק"מ , 1:40 (מעל שעה וחצי!!) זמן נסיעה .

אצלי - 98 ק"מ , 8 דקות זמן נסיעה.

החנתי את האוטו ליד האצטדיון בשעה 18:30 שמח וטוב לב ואפילו הספקתי לאכול פיצה לפני המשחק. :wink:

מה לעזאזל נסגר עם ה - waze????

אצלי - Iphone 5

אצל החבר - Samsung galaxy s2

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

גם אשתי התלוננה בפני השבוע שה-Waze עושה לה בעיות. גם היא עם GS2. אולי באמת יש בעיית תאימות של העדכון האחרון עם המכשיר, השאלה כמה אנשים באמת חוו תקלות בשבועיים האחרונים כדי להבין שיש פה בעיה שחוזרת על עצמה ב-S2.

פורסם

אולי כדאי לעבור לתוכנה אחרת ,יציבה יותר בדמות הגוגל מפס או M8.

לאחרונה יש יותר תלונות על התוכנה ששינתה את חווית הניווט, לכל דבר טוב יש סוף זה כולל את יעילות ונוחות הניווט באפליקציה המפורסת

פורסם

תת רמה של אפליקציה.

בחרתי במסלול שעובר דרך כביש 1 לתוך כביש 6, היא החליטה לנווט דרך 443 אלוהים יודע למה, אולי בגלל "עומס".

איך מגדירים שזה לא יתחשב בעומסי תנועה? ואם בא לי לעמוד בפקק בירידות של הקסטל?!

פורסם

מבטיחים לנו (הענדרועיסטיים) גירסה חדשה, "ממש בקרוב" שתפתור את זה. לבינתיים אני מציף להם את השרתים בלוגים על קריסות (אפליקציה במצב Debugging - מפעילים באמצעות ניווט לכתובת 2##2) שאני חווה בשוטף. טיפ - לאלו מכם שאיפשרו את הניווט עם שמות הרחובות, בטלו את זה. זה פותר את הקריסות לעיתים קרובות (אך לא ברמה המזדמנת).

עם כל יום שעובר יותר ויותר מדגדג לי לשלם 100 ש"ח עבור Sygic עם מפת ישראל ולשכוח מכל הצרות. מהשבוע נסיון איתה, סוף הדרך.

איך מגדירים שזה לא יתחשב בעומסי תנועה? ואם בא לי לעמוד בפקק בירידות של הקסטל?!

iGo.

• תוכן חדש...