Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פריקת עצבים על וייז!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצאתי לנסיעה בלי להכיר את הדרך. רק עליתי על הכביש מהיר והוא קרס. מזל שקצת הכרתי את המקום ומשכתי זמן עד שהעלתי אותו מחדש באדום. בכל מקרה בנסיעה האחרונה בצפון הוא פשוט מכוון הרבה פעמים למקום לא נכון לגמרי. לא ברור מה הולך איתו בזמן האחרון...

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה איגו שלי כתב לי יום אחד.

הוייז הרבה יותר טוב, נתקע הוא לא.

האיגו כן.

549944_402780286485315_1753745305_n.jpg

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

השנקל שלי,

היה חפץ חשוד במנהרות הכרמל כך שהמנהרות ופרויד היו פקוקים לחלוטין.

אשתי החליטה לנסוע דרך העיר והפעילה וויז, שדאג כל הזמן להחזיר אותה אחורה חזרה למנהרות(!):evil:

אצלי בדרך לקיבוץ נצר סירני מחיפה, הוא דאג להכניס אותי לת"א.

מצטער, אבל התוכנה הזאת היא פח

פורסם

גם לי היתה בעיה לפני שבועיים בערך שאפליקציית הווייז היתה נסגרת כמה שניות אחרי פתיחתה. הסרתי אותה והתקנתי מחדש ומאז הכל בסדר. אני מחזיק בנקסוס 4. אגב בזמן שווייז עשתה בעיות השתמשתי בMate שהיתה לא רעה בכלל בעיקר בעיר (המכשיר אומר את שם הרחוב אליו פונים ולא רק "פנה ימינה" וכו)

פורסם
השנקל שלי,

היה חפץ חשוד במנהרות הכרמל כך שהמנהרות ופרויד היו פקוקים לחלוטין.

אשתי החליטה לנסוע דרך העיר והפעילה וויז, שדאג כל הזמן להחזיר אותה אחורה חזרה למנהרות(!):evil:

אצלי בדרך לקיבוץ נצר סירני מחיפה, הוא דאג להכניס אותי לת"א.

מצטער, אבל התוכנה הזאת היא פח

צריך לשנות מסלול אם זה קורה...

מקס.

פורסם
אמרנו פריקת עצבים? נפרוק קצת עצבים.

אני שונא את ההודעה המסריחה שאומרת: "WAIT!!!!! ARE YOU THE PASSENGER?"

No I'm not the god damn passenger, life sucks huh

כאילו, זה לא שאני אראה את ההודעה ואומר "אוי, למעשה אסור להשתמש בטלפון בנהיגה - אני אפסיק מיד". ההודעה הזאת רק מגדילה את הסיכוי שלי להתנגש.

אני שונא את הפרסומות המסריחות שפתאום מסתירות לי את מסך הניווט. לא, אני לא עוצר ב yellow לקנות קוקה קולה במבצע, אני רוצה להגיע ליעד המאוס ולא להתחרבש בדרך בגלל שפתאום הסתרתם לי את הדרך עם פרסומות.

אני שונא שהיא אומרת למשל "בעוד 200 מטרים, פנה שמאלה" ולא "בעוד 200 מטרים, פנה שמאלה לרחוב 'אבאשחערומקו'". זה היה חוסך הרבה כאב ראש.

אני שונא כשאין database מעודכן על פקקים ולפעמים לולא הייתי מקשיב לה - הייתי מגיע מהר יותר.

גמרתי. :)

יש אפשרות כזו "בעוד 200 מטרים, פנה שמאלה לרחוב 'אבאשחערומקו'" חפש בהגדרות...

והפרסומות לא מפריעות לי כי זה קורה רק כשאתה עומד ולא נוסע.

מקס.

פורסם

את הפרסומות אפשר לסגור מיד, זה דווקא פחות מפריע לי. למי שאמר לגבי הסימביאן - עד לפני חודשיים היה לי E72, ועוד איך היו פרסומות והן גם היו תוקעות את התוכנה בגלל שלמכשיר גם ככה בקושי יש זיכרון.

עכשיו אני עם אנדרואיד ומסתדר מצויין, עם כל האופציות החדשות פתאום זה עולם אחר.

אגב אני אף פעם לא משתמש בהוראות הקוליות. כל מה שצריך לדעת מופיע על המסך בצורה ברורה.

פורסם
יש אפשרות כזו "בעוד 200 מטרים, פנה שמאלה לרחוב 'אבאשחערומקו'" חפש בהגדרות...

והפרסומות לא מפריעות לי כי זה קורה רק כשאתה עומד ולא נוסע.

מקס.

לי הפירסומות קפצו גם בזמן נסיעה.

בהתחשב בעובדה שהמנהרות פקוקות לחלוטין, אני לא מצפה מהוויז שיפנה אותי לשם, במיוחד כאשר אני כבר נוסע במסלול אחר

פורסם

אתם מודעים לכך שיש אופציה חינמית נוספת - google navigation...

בכל מקרה, אצלי שני דברים מפריעים במיוחד בוייז, לאחרונה:

1. לפעמים היא אומרת "בעוד 200 מטרים" ומשתתקת. מה לעשות בעוד 200 מטרים למען השם? אני במתח!

2. ההכוונה הקולית לוקחת ת'זמן שלה שאין דברים כאלה. "בעוד... 200... מטרים... ... ... פנה ... ימינה". השיא היה כשהייתה פנייה ואחריה כיכר. מיד אחרי הפנייה: "בעוד... 200... מטרים..." (איזה 200? בזמן שאמרת את זה הספקתי לעבור כבר 150) ... ... בכיכר ... (כן... נו... מה לעשות בכיכר????) ... צא... ביציאה .... (אני פאקינג בתוך הכיכר! איזו יציאה?!?!?!) ... השנייה (סעמק, איחרתי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
את הפרסומות אפשר לסגור מיד, זה דווקא פחות מפריע לי. למי שאמר לגבי הסימביאן - עד לפני חודשיים היה לי E72, ועוד איך היו פרסומות והן גם היו תוקעות את התוכנה בגלל שלמכשיר גם ככה בקושי יש זיכרון.

עכשיו אני עם אנדרואיד ומסתדר מצויין, עם כל האופציות החדשות פתאום זה עולם אחר.

אגב אני אף פעם לא משתמש בהוראות הקוליות. כל מה שצריך לדעת מופיע על המסך בצורה ברורה.

גם לי היה את הE72 וללא פרסומות. אולי היתה שם גרסה ישנה יותר.

^^

דיליי אופייני לאלו ששומעים את ההכוונה דרך בלוטות'. לא חושב שווייז אשמה בזה הפעם.

יש אפליקציה שמתקנת את זה , רק הבעיה שצריך להפעיל אותה מחדש לפני הפעלת הWAZE ..

שמה BT MONO

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...