Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני דנדש בפורום אז אני אציג את עצמי.

שמי אושרי ובאתי מעולם האופנועים , אחרי 4 שנים על קטנועים ואופנועים כבדים החלטתי (לא בדיוק החלטה שלי , הרבה לחצים מהמשפחה) לעבור ל 4 גלגלים.

משום שכוח לא היה חסר לי (120 כ"ס על 200 קילו) החלטתי וקניתי סיאט איביזה cs 1.4 שנת 2010 (אהבתי את הצורה , העיצוב והאיבזורים שהיא מגיעה).

אני אוהב מוסיקה במיוחד שחורה ולכן רוצה לשדרג את הסאונד באוטו , על הפרק עומדים כמה דברים ושאלות.

1. קניתי כבר סט קומפוננט של הרץ היי הנרג'י.

2. התיכנון הוא לקנות מגבר JBL GTO1004.

בעתיד ארצה להוסיף סאב נחמד ולשאלתי או ההתלבטות.

האם לקנות רדיו דיסק אחר , הרי למערכת המקורית של האיביזה אין יציאה RCA ומכן באה ההשאלה!

לקנות עוד רדיו לא היה על הפרק , בכלל תכננתי רק לקנות רמקולים בהתחלה וזהו בלי מגבר ובלי נעליים.

אחרי התייעצות עם חבר הוא שכנע אותי לקנות קומפוננט ומגבר ולהוציא עכשיו עוד 600 + שקל למערכת זה הרבה בשבילי כרגע (קניית רכב ועוד הוצאות רבות) וגם המערכת תכער מאוד את האוטו מבפנים אממה מה , האם לקנות מנחת זה פתרון זמני עד שיהיה לי כסף?

האם יש משהו נוסף שיכול להוות פתרון זמני במקום רדיו דיסק?

עד כמה אני ארגיש בהבדל בין המנחת לרדיו דיסק עם יציאת RCA ?

אשמח לשמוע תגובות.

עריכה:

כבר הרבה זמן שאני מציץ פה בפורום וגם עשיתי די הרבה חיפושים על מנחת או מערכת לסיאט איביזה עדיין לא מצאתי תשובות לשאלות שאני שואל.

פורסם

מנחת אכן יכול לבוא בחשבון כפתרון זמני, אך אני רואה את זה כבזבוז כסף, אתה לא צריך יחידת ראש ״היי-אנד״, גם יחידה ב400-500₪ לדעתי תעשה את העבודה בצורה מצויינת, לכן אני אישית מבטל קניה של מנחת כפתרון זמני כי זה בזבוז כסף שרק יגרע ממך להגיע לתוצאה הסופית.

ההבדל בין מנחת לרדיו דיסק הוא שמיע, מנחת יתן סאונד איכותי פחות מרדיו דיסק טוב.

אחרי הכל ההחלטה בידיך ואתה יודע איך נוח לך לפעול, בהצלחה!

JL Audio

פורסם

תודה על התשובה.

החלטתי לקנות רדיו דיסק ולא מנחת , שאלה נוספת עלתה על הפרק.

האם יש מערכת שתומכת בשלט של הרכב?

באיביזה שלי יש שלט של המערכת מקורית וחבל לי שאני לא אוכל להגביר ולהעביר שירים דרכה.

ראיתי באינטרנט שמוכרים פיונר כולשהו ורשום במפרט ״תומך בשלט הגה״.

האם זה הגיוני אז שקר גס?

• תוכן חדש...