Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים נפרדתי מהבובה שלי, אחרי ששירתה אותי במשך 4 שנים נפלאות.

סגרתי עסקת החלפה על סיויק 91 ותוספת כסף מאוד מכובדת. מחר אני מוסר את הסיויק לגריטה, כי אני לא צריך אותה.

עם הכסף שקיבלתי ושל הגריטה, יוצא שמכרתי את האקורד כמעט במחירון מלא.

אני יודע בתוך תוכי שעשיתי את הדבר הנכון בתקופה הזאת בחיי, אבל במשך כל הזמן שהרכב היה אצלי, נקשרתי אליו מאוד.

עברתי איתו המון המון חוויות. טובות ורעות. בקיצור התאהבתי ברכב הזה.

חצי שנה אני מנסה למכור, ולא מצליח. אפילו כמעט הגעתי לחצי מחירון במזומן, ועדיין אין מי שרוצה לקנות.

אתמול הגיע בחור צעיר, ראה את הרכב, התאהב בו. סגרנו עסקה, והיום הרכב נמסר. עם הרבה כאב לב, אפילו הזלתי דמעה :(.

ההיגיון אומר שקיבלתי את ההחלטה הנכונה, אבל הלב אומר שעשיתי את טעות חיי.

שטיפה אחרונה היום בבוקר לפני המכירה.

dsc00065i.jpg

Uploaded with ImageShack.us[/url

** אולי חלק מהקוראים יגידו ואללה מה הוא משוגע הבחור הזה, מתבכיין על אקורד 94?. אז כן, אני מתבכיין על אקורד 94, כי זאת הייתה המפונקת שלי :(.

שונא גזענים !.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגשות תוציא על אשה, חברה, ילדים, אחים, הורים.

מבחינתי מכונית ואפילו דירה נשכחים דקה אחרי שנפרדים מהם. מבחינתי הם עוד חתיכת פח או אבן או פלסטיק, לא שוים את האנרגיה הרגשית שאתה מתאר.

תאמין לי - גם אתה תשכח את המכונית - אם לא הלילה אז תוך יומיים - שלושה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה שטפת...?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפניי שבועיים נפרדתי מרכב שהיה אצלנו 16 שנים, יד 1 מהחברה.

באמת כואב הלב, אבל אחריי שבוע אתה תשכח, כמו שמישהו מעליי כתב, זה רק חתיכת ברזל.

שהרכב נקי זה תורם הרבה למכירה, לדעתי.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

אצלי זה הסיפור היה קצת שונה,

בהתחלה הבטחנו זה לזו שלא נתראה עוד,מחקתי את התמונת שלה מהפייסבוק,והעלמתי את התיקיות עם התמונות שלנו מהטיולים בצפון עמוק עמוק בתוך המחשב שלא אראה אותן,

מיד כפיצוי,יצאתי לעשות סיבוב על רכב אחר,קצת שונה,כל מה שלא היה בקודמת שלי על מנת לרענן את הראש,אחרי שקרעתי איתה את העיר,דחפתי לה בחוזקה את השני שלישי,נעצרנו בצד הדרך והדלקתי סיגריה,ופתאום עלו בי ריגשי געגוע לקודמת שלי.

מיד חזרתי הבייתה,והסתכלתי על תמונות בפייסבוק שלה,ראיתי אותה מחובקת עם בחור זר,ומה זה העץ ריח המכוער הזה שהוא שם לה,

אמרתי לעצמי טוב נו,היה מה שהיה,למרות שהתחושה בפנים היא שלא אמצא עוד אחת כמוה.

לאחר כמה ימים פתאום קיבלתי ממנה אס אמ אס לפגוש אותה לתדלוק זריז,רק כדי "לסדר" כמה עניינים,

אמרתי לה שזה לא רעיון טוב כי זה עדיין טרי,

אבל היא התעקשה ששחכתי אצלה דיסקים בתא כפפות ושאבוא לקחת,20 דקות אחרי שנפגשנו כבר דהרתי עליה.

וכך במשך חודשים,הייתי מוכר אותה וקונה אותה בחזרה.

:)

Porsche 944 turbo

פורסם
רגשות תוציא על אשה, חברה, ילדים, אחים, הורים.

מבחינתי מכונית ואפילו דירה נשכחים דקה אחרי שנפרדים מהם. מבחינתי הם עוד חתיכת פח או אבן או פלסטיק, לא שוים את האנרגיה הרגשית שאתה מתאר.

תאמין לי - גם אתה תשכח את המכונית - אם לא הלילה אז תוך יומיים - שלושה.

+10,000

אני מכרתי רכב אחרי 14 שנה ולא רק אחרי 4 שנים. נו... בסדר עברנו תקופה ביחד אבל כולה פח, פלסטיק וכו'.

פורסם

לאקורד 94 יש להתייחס כרכב אספנות

פתחת בפורום הלא נכון סמיר :\

היית צריך לפתוח סאספנות היו יותר מזדהים איתך

אני מזדהה איתך אתה יודע את זה :(

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יש פה כמה משתמשים שכנראה שכחו באיזה פורום הם גולשים:?

מה זאת אומרת חתיכת פח? בכל החתיכות פח שהיו לי השקעתי בכל אחת מהן עשרות אלפי שקלים, הרבה הרבה יותר מאשר השקעתי בכל בת זוג שהייתה לי וגם בנוכחית.

חברות באות והולכות אבל ה''פחיות'' נשארות בלב לעד.( משול למשפט של טופאק:-D )

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גם אני מעוניין להחליף רכב שמשרת את המשפחה שלי כבר 12 מהיום שיצא מהחברה ואני מוצא את עצמי חושב מה יהיה ביום שאני אצטרך למסור אותו לקונה הבאמת מאושר יש לציין.

כולם סביבי חושבים שזה טפשי לפתח רגש למכונה מפח אבל זה בא לי לבד, אני לא מתכוון או מנסה.

גם לרכבים של העבודה אני נקשר, מפנק אותם באיזה טיפול פוליש ווקס פעם בתקופה, אפילו בכיסויי הגה 8).

קשה, קשה להיפרד.

פורסם

כל פעם שאני יוצא עם הרכב שלי יש לי "טקס" (אלא אם אני ממש ממהר). סוג של שריטה.

עושה סיבוב מסביב לאוטו,רואה שאין דפיקות חדשות,מסתכל אם לא הוציאו לי אוויר מהצמיגים וגנבו את הפקקי וונטילים, מסתכל שלא גנבו אנטנות\ווישרים\איתותים\מכסה מנוע\דלתות כל דבר גניב אחר.

אז לפני כמה חודשים מכרתי פוקוס שהייתה אצלנו כמה שנים. והייתי די קשור אליה.

במקרה מכרתי אותה לשכן מהבניין שאנחנו משתמשים באותה חנייה.

אז במשך כמה שבועות אחרי המכירה כשהייתי יורד לחנייה הייתי עושה את ה"טקס" מסביב לאוטו שלי, ואח"כ מסביב לאוטו שמכרתי לו. :roll:

אח"כ התגברתי על זה.

V5

פורסם

זאת שריטה דיי מוכרת

גם לי זה קרה פעם עם רכב שמכרתי ויצא לי לפגוש בו מספר פעמים.

יש לי גם בנוסף לכל הצרות תשומת לב חדה מאוד לפרטים, תאר לך שאני אמור לערוך בכל יום ראשון בבוקר מסדר לניידות שירות ומעקב אחרי מצבן החיצוני והפנימי, שום דבר לא חומק מעיני.

פורסם

טוב לדעת שאני לא היחידי ש"משוגע", לפי ההגדרה של האנשים ההם מחוץ לפורום שלא מעניין אותם הרכב.

את השטיפה האחרונה עשיתי כמחוות פרידה :).

ואני בכוונה הבטחתי לעצמי שאני לא אמכור את הרכב למישהו מהעיר שלי, כי אני יודע טוב מאוד שאני לא אעמוד בזה שאני אראה אותה מדי פעם.

הבחור שקנה את הרכב התעקש לקבל את הרדיו דיסק. יש לי פיוניר דולפינים, לא זוכר איזו סדרה בדיוק. הסברתי לו שאין לי בעיה לבטל את העסקה, אבל את הרדיו דיסק אני לא נותן. חיפשתי את הסדרה הזאת הרבה זמן. בסוף התקנתי לו את מה שהיה ברכב שלו.

יאללה לא נורא, אחרי שאני אסיים את התואר, המחיר של הדגם הזה יהיה ברצפה, ואז אני אחפש לי אחת קופה ידנית. נרים עליה פרוייקט טוב :).

שונא גזענים !.

פורסם

נפרדתי לפני שנתיים מאודי 80 שנתון 83 יד ראשונה של אבא שלי.. 200,000 ק"מ.

רק שבתור היותי סטודנט שלומד בירושלים וגר בראשון, אני נוהג לשם כל יום והיה די ברור שהאוטו לא יחזיק.

חלפתי ביפנית קלה (אוטומטית השם ישמור) שיכולה לבצע תעבודה.

גם אם היית מחזיקה, העדר המזגן היה קשה מנשוא.

סירבתי למכור את האודי ב1000 שקל לכל מני פירוקיות למניהם כי פשוט כאב לי הלב על האוטו.. האוטו היה במצב מעולה וכלל בתוכו שנים של חלומות וזכרונות שלא ניתנים להערכה בכסף.

בסוף אבא שלי חטף קריזה ושלח אותה לגריטה,

שבוע של פנים נפולות ועדיין צובט לי בכל זכרון.

את מה שעשו לה שם אני רואה מדי פעם בסיוטים שלי בלילה...

I hear you brother.

• תוכן חדש...