Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את המכירה של האופנוע הראשון שלי.

אבא אמר שזה הזמן להתקדם החליט לפנק אותי ב 125 סמ"ק, ואני הייתי מעריץ של הדרבי שהייתה לי, האופנוע הזה היה בלי שוק אבל קניתי אותה כשהייתה בת 7 מאיזה מליין שלא נסע עליה, קיבלתי אותה עם 5000 קילומטר ממש מהניילונים, כשמכרתי אותה 200 אחוז מעל המחירון ( שאגב נחטפה תוך חמש דקות מהפרסום) כשהגיע לכאן המוכר ( שנסע מאשדוד עד לחיפה בשביל אופנוע 50 סמ"ק!) ניסיתי לשכנע אותו שלחבר שלי יש דיטי שעדיף לו לקנות, הוא התעקש על הכלי שנראה כאילו יצא מהחברה אתמול, לחצנו ידיים והכסף עבר ידיים, הייתי בדיכאון יומיים שלוש, כשהגיע הכלי החדש הכל נשכח, בסופו של דבר הכל זה ברזל.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקרה דומה היה לאבא שלי. היו לו הרבה מכוניות, כמה אלפות ולנצ'יות. בתור חייל הוא לא היה יכול להחזיק את כולם אז רובן פשוט נמכרו :? . לקראת סוף השירות שלו, הוא שיפץ סיטרואן DS. כל המשכרות חייל המסכנה שלו הלכה עליה. הוא גם שיפץ לאחותו את האלפא סוד שלה. ואז אחרי הצבא באו לימודים וחתונה, והמכוניות היו צריכות לפנות את הדרך.... :cry: מאז הוא משתדל מאוד לא להיקשר למכוניות, ולהחליף אותן כל כמה שנים. היום אני מבין למה. למרות שנראה לי שהוא מתחיל היקשר דווקא לרכב אספנות שלי :?:lol:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

סלבה82, הבוחטה של הכסף עושה טוב. מאוווד טוב. אבל עדיין, קשה קשה :).

אגב, היום גרטתי את הסיויק שקיבלתי בעסקה. בקושי הייתה בבעלותי 20 שעות :-D.

שונא גזענים !.

פורסם
מכה קלה בכנף.

נו באמת...

אפילו פחות.

את המכונית הראשונה שלי - שהובילה אותי לפגישה עם מי שתהיה אשתי, ושבה היא נהגה בשני ההריונות הראשונים של (רנו 14 בת 10 שנים עם 120,000 ק"מ וללא שריטה) - מכרתי בלי להניד עפעף. הייתי צריך לנייד 2 ילדים, וזה הרבה יותר חשוב מאותו רכב. זו אולי המכונית היחידה שאפשר לומר שהיתה לה סיבה לגרום לי סנטימנטים. אבל אפילו הצרפתיה הזו לא יכלה לעשות זאת. כנראה שאפילו אין לי תמונה שלה באלבום, והאמת - גם לא במיוחד חסרה לי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום מכרתי את הקליאו ספורט, לאחר כשנתיים של בעלות אוהבת מאד. בכי לא היה שם. מה שכן היה שם זה התחושה הטובה שמכרתי את הרכב לקונה שיעריך אותו ויהנה ממנו כמוני, ושמסרתי רכב במצב מעולה שקיבל המון אהבה ויודע להחזיר הרבה אהבה בחזרה. מברוק לקונה :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

זה בסדר שיש לך רגשות חרטה על מכירת הרכב. אחרי הכל היית איתו לא מעט זמן והספקת להתרגל אליו,

וקצת קשה לראות שהוא לא איתך יותר. זה היה קורה לך גם אם הרכב היה רנו קליאו 94.

תסתכל על הצד החיובי - מפה כנראה שרק תשתדרג, ותקנה רכב יותר טוב, או אולי אותו דגם רק בשנתון גבוה יותר.

כמו שבנות נוהגות לומר: "הלך המלך, יבוא הנסיך". :wink:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

בעיקרון כל מכירה נעשית לצורך של קניה ושדרוג של רכב חדש/חדש יותר/טוב יותר וכו'.

ככה שבעיקרון כל מכירה אמורה להיות מכירה עם חיוך רחב על הפנים כי סך הכל אתם מתקדמים ובאמת לפי דעתי אין להתרגש מחתיכת פח כי בסופו של דבר ההתרגשות תהיה הרבה יותר גדולה מהכלי הבא שתתקדמו אליו.

פורסם
בעיקרון כל מכירה נעשית לצורך של קניה ושדרוג של רכב חדש/חדש יותר/טוב יותר וכו'.

ככה שבעיקרון כל מכירה אמורה להיות מכירה עם חיוך רחב על הפנים כי סך הכל אתם מתקדמים ובאמת לפי דעתי אין להתרגש מחתיכת פח כי בסופו של דבר ההתרגשות תהיה הרבה יותר גדולה מהכלי הבא שתתקדמו אליו.

אני מתנצל, אבל אני חולק עלייך. אבא שלי מכר את הסיטרואן DS שלו, שהוא בנה במו ידיו, כיוון שעם המשכורת חייל הקטנה שלו, והזמן שהוא נמצא בבית הוא לא הצליח להחזיק בה, ובלית ברירה נאלץ למכור אותה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לפעמים אני עדיין חולם על הפג'ו הישנה והטובה שלי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...