Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גלאקסי, בלי לחשוב פעמיים.

וזה אומר בחור שאצלו ביד לדרמן WAVE מרגיש כמו פינצטה.

אני מכיר את הסלידה ממכשירים ודברים "עדינים" יש לי את אותה הבעייה, אבל! לאבי יש את המכשיר הנ"ל, ויצא לי לבדוק את המכשיר הזה בצורה הרבה יותר רצינית ממה שהיה יוצא לי לבדוק אותו בחנות. אחלה מכשיר, ואני רק מחכה שההתחייבות שלי תיגמר (עד מתי פברואר 11?!) [עם ריר בפה...]כדי לקנות אותו.

ניסית לזרוק את המכשיר? אני לא רוצה להפיל טלפון וללכת לחפש מי יתקן לי את המסך בפחות מחצי מהמחיר של המכשיר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין דבר כזה לא רוצה אייפון. אתה חייב לתת לפחות סיבה אחת למה אתה לא רוצה אותו.

עכשיו ברצינות, הHTC Desire מומלץ ביותר.

לגבי עניין העמידות, שאני שם לב שאתה מאוד נעול עליו - יהיה לך קצת קשה למצוא משהו שיהיה לבנה אבל יתנהג כמו סמארטפון.

מה שכן, הבלאקברי BOLD דיי מרשים ברמת העמידות שלו, אבל זה בלאקברי ...

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

גיסי סגר בטעות את בגאז' המכונית על המיילסטון 1 שלו. למיילסטון שלום, לעומת זאת פח הבגאז' התקמט טיפה (ולא, לא מדובר במכונית צרפתית :) ).

מבין המכשירים שמנית הייתי הולך על הגלאקסי או לחלופין מיילסטון 2 אם יש צורך במקלדת. ממולץ גם לעיין בשרשורים של האייפון VS גלאקסי, יש בהם המון מידע שיכול לעזור לך להחליט.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יש סיבה שאתם מתעלמים באופן מוחלט מהDEFY של מוטורולה שמתלבש לבחור כמו כאפה ליד (הטעות במקור)?

הכישר עמיד למים ואבק בהגדרתו, אני בטוח שעם הגורילה גלאס והבנייה של מוטורולה זה יחזיק, הוא חזק (1 גיגה אם אני זוכר) אנדרויד. אה, יש גם מחיר. 1700 ביד חדש מהניילון.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אפשר הסבר על הBOOTLOADER? לפי ידיעותיי הצנועות כל הרעיון של הקוד הפתוח באנדרואיד זה לאפשר לאנשים לעשות מה שבא להם עם המכשיר לא ככה?

המערכת עצמה באופן אקרוני (אנדרויד) היא קוד פתוח. מה שאומר שאם מחר אתה רוצה לבנות פלאפון עם אנדרויד - אהלן וסהלן - בכיף.

המכשירים והאימפלמנטציות שלהם ממש לא נותנים לך לעשות מה שבא לך ולא פתוחות.

בסוף היום לפני שמחליפים רום (שדי מקביל לפריצת מכשיר) רוב מכשירי האנדרויד לא מאפשרים לך שום דבר ברמת הROOT ורוב ההגבלות שיש באייפון או בנוקיה יהיו קיימות שם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יש סיבה שאתם מתעלמים באופן מוחלט מהDEFY של מוטורולה ... ?

כי זה מוטורולה, ועם היציאות המדהימות שהיו להם בשנים האחרונות,

חבל על הזמן והכסף...

קצת יותר ברצינות:

פותח השרשור לא ציין שום דרישות מיוחדות בנוגע לעמידות המכשיר,

כך שאין בזה כל כך צורך. זמן הסוללה מוטל בספק כמו גם איטיות המכשיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה דברים:

א) HANS, יש סיבה שצה"ל בחר במכשירי מוטורולה למערך הסלולאר שלו

ב) לפי מה שפותח השירשור רושם, זה מה שהוא צריך - מוטורולה צבאית

ג) סמארטפון - כך תבחר סמארטפון:

smartphpnechoice.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקה המיילסטון 1 מרגיש הרבה יותר עמיד מסמסונג הוא גם הרבה יותר כבד :)

המקלדת ללא קפיץ ואכן נותנת הרגשה שהיא משוחררת טיפה ועלולה להתפרק.

המעבד זה 600MHZ בגרסה השניה זה 1GHZ.

הסיבה היחידה שלא קניתי את הראשון זה המקלדת בעברית, סיוט למי שמתכוון לכתוב באנגלית בנוסף יש לה מיקום שונה לכמה אותיות.

בגרסה הראשונה אלא אם כן אתה מתכנן על OC ברגע שאתה מגיע לבית אתה תרגיש טיפה איטיות.

על הנייר הגרסה השניה נראת בדיוק מה שאתה מחפש.

אודי A4

דימה.

פורסם
יש סיבה שאתם מתעלמים באופן מוחלט מהDEFY של מוטורולה שמתלבש לבחור כמו כאפה ליד (הטעות במקור)?

הכישר עמיד למים ואבק בהגדרתו, אני בטוח שעם הגורילה גלאס והבנייה של מוטורולה זה יחזיק, הוא חזק (1 גיגה אם אני זוכר) אנדרויד. אה, יש גם מחיר. 1700 ביד חדש מהניילון.

איפה מוכרים בארץ?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קצת שיעורי בית והגלאקסי עף מהרשימה.

המיילסטון מתנדנד בעיקר בגלל שחלק מהביקורות קוטלות את נוחות השימוש של החומרה ובגלל שיצא מיילסטון 2 שהרבה יותר עדיף ועדיין לא נמכר בארץ, לא עושה לי טוב לקנות מכשיר מיושן.

אז נשארנו עם הפיינליסטים לפי סדר מחירים עולה:

1) נוקיה C7 - הרבה נסיון טוב עם נוקיה (3 מכשירים ברצף), קטן יחסית למתחרות, חיי סוללה מצויינים לסמארטפון.

2) נקסוס 1 - אמנם כבר יצאה גרסא משודרגת אבל נראה שדווקא הראשון יותר מתאים לדרישות שלי ממכשיר, אבל מדובר בתוספת לא קטנה על מכשיר ישן יחסית.

3) HTC DESIRE HD - לכאורה נראה כמו הרכישה הכי נכונה ועוקף כמעט בכל הפרמטרים את כל שאר המתחרות. אבל מדובר בהפרש של 1000 ש"ח מהנוקיה, בכל זאת שווה?

• תוכן חדש...