Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקר אזור תעשיה ת"א. תבדוק בזאפ.

זהו שלא מצאתי, לא בזאפ ולא בשום מקום אחר. זה הסמארטפון הראשון שמתחיל לעניין אותי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זהו שלא מצאתי, לא בזאפ ולא בשום מקום אחר. זה הסמארטפון הראשון שמתחיל לעניין אותי.

במקרה הכי גרוע תזמין מClove.

רק שים לב שיש לו בעיות עם רמקול בחלק מהמכשירים.

והגלקסי בטח נפל בגלל הGPS.

הDesireHD קיבל הרבה ביקורות מאד שליליות, אאל"ט, לגבי זמן סוללה ואיכות מסך. הייתי ממליץ לקרוא לעומק על זה.

הנקסוס S הוא בחירה טוב למדי, למה הוא לא מתאים לך?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
במקרה הכי גרוע תזמין מClove.

רק שים לב שיש לו בעיות עם רמקול בחלק מהמכשירים.

והגלקסי בטח נפל בגלל הGPS.

הDesireHD קיבל הרבה ביקורות מאד שליליות, אאל"ט, לגבי זמן סוללה ואיכות מסך. הייתי ממליץ לקרוא לעומק על זה.

הנקסוס S הוא בחירה טוב למדי, למה הוא לא מתאים לך?

אם אחרי שיעורי הבית החלטת שהגלקסי ירד מהרשימה, כנראה לא עשית טוב שיעורי בית. כל העולם בערך מדבר על זה שזה האייפון קילר. אבל אם אתה מחליט להתעלם, אני לא הולך להפריע לך.

הוא אכן עושה רושם של מכשיר עדין, אבל אין היום סמארטפון שלא הייתי עוטף באיזה כיסוי סיליקון/גומי איכותי, ושם לו מגן מסך טוב.

אבל ברגע שתעשה את שני אלה - אין לך שום סיבה לדאוג לשלומו.

אלא אם כן אתה באמת כזה גורילה עדינה כמו שאתה מתאר את עצמך, ואז אתה צריך נוקיה 5110 מתחילת שנות ה90. כי שום מכשיר סמארטפון שקיים היום לא ישרוד התעללות שאתה מתאר כאן.

ועכשיו לענייננו - הנקסוס 1 הוא אומנם מכשיר פורץ דרך (היה הסמארטפון אנדרואיד החזק הראשון בחבורה) ומאוד איכותי בפני עצמו, אבל קח בחשבון שנכון להיום הוא כבר מאוד מיושן, והרבה משחקים ואפליקציות ירוצו בו הרבה יותר לאט מאשר לדוגמא: בגלסקי S.

אגב אותה הערה תקפה לגבי הDESIRE הרגיל - שבעצם הוא כמעט אותו מכשיר כמו הנקסוס 1, עם שינויים קלים בעיצוב ובממשק (SENSE UI).

לצורך העניין - תרשום ביוטיוב benchmark או fps בצירוף דגמי הטלפון שאתה רוצה, ותגלה בעצמך.

לגבי המוטורולה, או כל מכשיר סליידר לענייננו - לא הייתי מתקרב בגלל המכניקה המיותרת שלעולם תתקלקל הרבה יותר מהר ממכשיר אחיד בלי חלקים נעים (מעולם לא היה לי סליידר, והפליפר היחיד שאי פעם היה לי זה המירס הצבאי שיש לי היום).

לצורך העניין - יש לי באופן כללי סלידה ממכשירים של מוטורולה. איכשהו הם תמיד נמצאים שלוש דורות אחורה.

על הנוקיה יש הרבה ביקורות טובות, אומנם קח בחשבון שמדובר במערכת סימביאן - שגם נוקיה כיום מודים שהיא לא תשרוד עוד הרבה זמן... מה שאומר שאפליקציות לא יפתחו לך במיוחד בשבילה. ואם כן - אז לא בהיקף של IOS או אנדרואיד.

הנושא הזה היום הרבה יותר קריטי - כי האפליקציות יקבעו את הפונקציונאליות של המכשיר.

לגבי הDESIRE HD - אני לא מכיר, אבל אם psychuil אומר שיש עליו ביקורות לא טובות, כנראה שהוא יודע. (הבחור חזק בתחום האנדרואיד).

ולגבי הHD7 - שוב - פלאפון מאוד מוצלח מצד אחד, אבל מצד שני זה WM... כלומר אתה שוב נתקע עם מערכת הפעלה שאין בשבילה כל כך הרבה מפתחים כמו בשביל אנדרואיד או IOS.

הנקסוס S - זה בעצם גרסה "משופרת" של גוגל למכשיר של סמסונג (הגלקסי S).

האמת לא התעמקתי בהשוואה בין המקור לגרסה של גוגל, אבל אני מניח שהשינויים לא כאלה מטורפים.

עוד יתרון מוחץ שיש לגלקסי - זה שלכל חברות הסלולר יש אותו, וסלקום גם נותנים עליו מחיר מאוד תחרותי (2500 שקל) ועוד עם החזר מלא וכמובן אפשרות לאחריות.

דבר שלא תקבל בשום מכשיר אנדרואיד אחר, אולי למעט המיילסטון, כי הם פשוט לא משווקים אצל החברות סלולר.

קצת חפרתי, אבל מקווה שעזרתי.

גילוי נאות:

יש ברשותי מכשיר גלאקסי S - שרכשתי בטרם הגעתו לרשתות הסלולר, ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

אין לי מניות בשום חברת סלולר, לכן אני לא מרוויח מזה כלום. ולצורך העניין אני מנוי באורנג'. :)

עריכה:

נושא חשוב שהעלית בתחילת השרשור, ולא ממש התייחסו אליו - נושא ההתעסקות:

בעקרון, כל מכשיר שתוציא מהאריזה, תוכל להשתמש בו בכיף מבלי לשנות כלום.

בפועל - בשביל לנצל את האייפון - אתה רק צריך לפרוץ אותו וזהו. כי אין לך משהו נוסף שאתה יכול לעשות.

בשביל לנצל את הנוקיה - אין לך מה לפרוץ אפילו. כי זו גם ככה מערכת לא כל כך גמישה, ואפליקציות אתה יכול פשוט להוריד דרך האינטרנט.

בשביל לנצל כל מכשיר אנדרואיד - מאוד מומלץ לשבת לקרוא קצת, וללמוד קצת, ואני ישר אומר לך שזה עלול לגזול לא מעט זמן ואתה עלול להתמכר לנושא ה"שדרוגים והשיפורים, - כי בעצם אין גבול מה שהמערכת הזאת מאפשרת לך. אבל כדי ללמוד - צריך לקרוא. והרבה.

ממליץ בחום על אתרים כמו iandroid.co.il הישראלי או XDA-Developers הבינלאומי.

יש שם מענה לכל מכשיר אנדרואיד אפשרי בערך עם ים של מדריכים ותוספות מגניבות שאפשר לשים על כל מכשיר.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לגבי המוטורולה, או כל מכשיר סליידר לענייננו - לא הייתי מתקרב בגלל המכניקה המיותרת שלעולם תתקלקל הרבה יותר מהר ממכשיר אחיד בלי חלקים נעים (מעולם לא היה לי סליידר, והפליפר היחיד שאי פעם היה לי זה המירס הצבאי שיש לי היום).

לצורך העניין - יש לי באופן כללי סלידה ממכשירים של מוטורולה. איכשהו הם תמיד נמצאים שלוש דורות אחורה.

לגבי מנגנון הסליידר, יש לי אותו כבר כשנה, וקשה לי להאמין שאני אצליח לשבור אותו אם אני אנסה. זה לא הסליידרים הבזיוניים שאתה מכיר מנוקיה.

ולגבי השלוש דורות אחורה, תדע לך שאלמלא הDROID המקורי של מוטורולה, אנדרואיד לא היו פורצים ככה לשוק האמריקאי.

המיילסטון הוא מכשיר נהדר, נכון ללפני שנה. והוא יכל להיות נהדר גם היום אם מוטורולה לא היו אדיוטים ונועלים את הbootloader, מה שמונע ממני לשדרג ל2.3 עד שהם יוציאו גרסא.

זה למה המכשיר הבא שלי הולך להיות HTC, כי הנעילות שלהם נעלמות כמו ההגנות של וינדוס בערך.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הנעילות של HTC לא סתם קלות לפיצוח. לך אני לא צריך להסביר למה.

נכון, נק' העיקרית של desire הרגיל וגם ה-HD זה הסוללה.

לגבי מסך ב-HD - לא התעמקתי בנושא אבל אבדוק.

Veni Vidi Vici

פורסם
בבקשה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748019

המיילסטון 2 אכן מעניין יותר, זכור לי איזה כתבה שהוא היה צריך להופיע ב1,1,2011 בארץ.

התכוונתי ל-DEFY, אם התשובה היא עבורי.

עוד לא מצאתי אותו למכירה בארץ בצורה סדירה, ולא מספיק סקירות. אני עדיין יושב על הגדר (בחלק בלי התיל) ומחכה.

לאבי יש מיילסטון, הוא מגושם שזה משהו מפחיד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ניסית לזרוק את המכשיר? אני לא רוצה להפיל טלפון וללכת לחפש מי יתקן לי את המסך בפחות מחצי מהמחיר של המכשיר.

אה... שנה אחריות יצרן + שירות תיקונים מהחברה, אומר לך משהו?

אבל באמת שחבל לי על המיילסטון, מכשיר לא פחות ממדהים שמתבזבז.

אני לא יודע,

המיילסטון נשמע אחלה על הנייר, אבל יצא לי לראות אחד בפעולה, ולא התלהבתי ממנו כל כך, יותר אהבתי את הגלאקסי המזורגג הזה. וכדי שתבינו, אני כמעט לחלוטין אנטי סמסונג. אם רק ה-LG היה יוצא כבר בחודש הקרוב לארץ...

אגב, שאלה לי.

איפה ניתן לקנות בחיפה לגלאקסי S כיסוי סיליקון במחיר עממי? לא מצאתי לצערי במחיר של פחות מ-150 ש"ח (כנראה משובץ בזהב או משהו:evil::roll: ). בת"א הבנתי שיש כאלה בסביבות ה-30 ש"ח, אבל לא מעוניין להזמין מהרשת או לנסוע לשם במיוחד. תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אה... שנה אחריות יצרן + שירות תיקונים מהחברה, אומר לך משהו?

איזה יצרן שפוי יכלול נזק פיזי באחריות?

אם זה היה ככה, היית יכול לקנות טלפון, לחכות שהסוללה תיגמר, לרסק אותו על קיר, ולקבל אחד חדש טעון. וככה עד אינסוף, כי עם מכשיר חדש מגיעה אחריות חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחריות יצרן היא על נזקים שקרו בייצור בלבד (קרי, המכשיר לא יצא מושלם מהמפעל) - וזה לא כולל צלילה\צניחה או הרס מכשיר הטלפון שלך ע"י סופת טייפון שקרתה בזמן שביקרת ביפן.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שאם המסך נשבר, זה לא כלל באחריות?!

ואגב, לגבי שבירת מסכים,

אני היום (בינתיים...:evil: ) עם A3100, גם הוא מגע, ולמסך שלום כבר שנה וחצי. מצד שני הא עבה יותר מהסמסונג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שאם המסך נשבר, זה לא כלל באחריות?!

כן(5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסך לא נשבר סתם מעצמו, זאת אומרת שהוא נשבר בגלל נפילה\מכה. ולמה שתקבל אחריות על נזק שאתה עשית?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...