Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות ברכישת סמארטפון.

kookoo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחרונה אני שוקל לשדרג את הקובייה האדומה שלי (נוקיה N76) שאני סובל ממנה כבר קצת יותר מ3 שנים. הדרישות:

1) חיי סוללה (עד כמה שמצחיק לדרוש את זה מסמארטפון).

2) מהירות תגובה (יש לי היסטוריה של מכשירים איטיים שמחליטים להדגים איך הם מנסים לשבור קירות).

3) מסך בגודל של לפחות 3.5"

4) לא רוצה אייפון.

5) מצלמה זה הדבר הכי מיותר שיכול להיות בפלאפון.

נשארנו עם:

1) נוקיה C7 - מציעה את החיי הסוללה הכי טובים אבל מצד שני הבנתי שנוקיה של היום זה לא נוקיה של פעם.

2) HTC HD7 - לא בא לי ווינדואוס אבל הבנתי שמדובר במכשיר מצויין.

3) HTC DESIRE - מה ההבדל מהHD7?

4) סמסונג גלאקסי S - אני מאוד חושש מעמידות המכשיר (אני לא בחור עדין במיוחד)

5) מוטורולה מיילסטון 2 - ראה סעיף 4

6) נקסוס 1 - עד כמה הוא שווה את המחיר שלו?(הכי יקר בחבורה)

.נב.

יש לי מכשיר ארכוס 5 עם מערכת הפעלה אנדרואיד וחוץ מזה שהמסך מגע מוציא אותי מדעתי אין לי שום תלונות על המערכת הפעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא אוהב את ההרגשה שלו ביד, יותר קל לי להתחבר לעיצוב של הC7 מאשר לשל האייפון.

כבר ציינתי שהמחיר של ה4 מופרך לחלוטין ושאני לא כל כך מתלהב מלפרוץ מכשירים שאני קונה באלפי שקלים?

אני לא אוהב חיים קשים, ואם יש אופציות plug&play שלא מלוות באובדן אחריות (ועם הידיים הרגישות שלי אחריות זה דבר מאוד חשוב) בתחום שהוא לא בדיוק התחביב שלי אני מעדיף לחסוך את הכאב ראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החזקת פעם גלקסי ביד?

זה מרגיש כמו חתיכת פלסטיק חלולה.

עם כל הכבוד שמדובר במכשיר שמתקרב לאייפון ההרגשה היא "ואו זה כמעט כמו אייפון" "המסך כמעט" "המהירות כמעט" האפליקציות כמעט" ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ילדים... כדאי לכם להרגיש את הפאלם PRE II החדש ביד. אייפון זה הביץ' שלו. :-)

תחת ההנהלה המחודשת של HP, אני נותן לו שנה עד שהוא מוריד את המכירות של אפל בחצי.

בלי קשר, במשרד שלנו בישראל חילקו לאחרונה גלקסי או אייפון לבחירת העובדים. במהלך הביקור שלי שם

פגשתי שניים שלקחו אייפון (לאחד מהם יש בעיות של בטחון עצמי, לשני יש HTC בקו השני), ובערך 30

איש שלקחו את הגלקסי, שד"א מרגיש נורמלי לגמרי ולא נחות מהאייפון במאום. אני עובד בחברת ה-IT

הגדולה בעולם, ויש לעובדים שלנו קצת נסיון עם גאדג'טים. נקודה למחשבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 או 5, לדעתי.

המיילסטון 2 הוא בלטה, קשה לי להאמין שאפשר לפגוע בו איכשהו (:

מצד שני יש לו חסרון מאד גדול בצורת בbootloader הנעול.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

HD7 - דגם חדש שפועל על מערכת הפעלה של מיקרוסופט.

DESIRE - פועל על אנדרואיד. חיי הסוללה זאת נק' הטורפה שלו.

דריש - בזמנו שקלתי לקנות את ה-palm pre I אבל בגלל מחיר יקר וכמות משתמשים קטנה ויתרתי ל התענוג.

מה תוכל לספר לי על II מעבר לנתונים היבשים ? אבי משתמש במכשירי פאלם מאז ה-VX והנוקיה E61 שלו גוססת.

Veni Vidi Vici

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גלאקסי, בלי לחשוב פעמיים.

וזה אומר בחור שאצלו ביד לדרמן WAVE מרגיש כמו פינצטה.

אני מכיר את הסלידה ממכשירים ודברים "עדינים" יש לי את אותה הבעייה, אבל! לאבי יש את המכשיר הנ"ל, ויצא לי לבדוק את המכשיר הזה בצורה הרבה יותר רצינית ממה שהיה יוצא לי לבדוק אותו בחנות. אחלה מכשיר, ואני רק מחכה שההתחייבות שלי תיגמר (עד מתי פברואר 11?!) [עם ריר בפה...]כדי לקנות אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משלם ביטוח 20 שח בחודש לאבידות , חוץ מאחריות יצרן של שנה שאתה מקבל רכשתי ממפעילה.

יש לי את הגאלקסי Sכמה ימים, מרוצה לאללה..

חוץ ממשהו אחד , שימוש בWIFI גוזל דיי הרבה סוללה.

אה ועוד משהו, שכולם אומרים: תתחדש אחי , מה זה אייפון ? לך תסביר להם את ההבדלים בזמן שהם מקובעים על אייפון ועוד לא נגעו בגאלקסי דקה אחת.

בנוסף, מערכת ההפעלה של האייפון, משווקות רק לאייפון 4 ומשפחתו, האנדרואיד הנמצא בהרבה יותר מכשירים, בבוא הזמן יעלה עליו מבחינת כמויות, ואז יותר הגיוני למפתחים לעבוד בשביל האנדרואיד , לא ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי DESIRE, אני מרוצה ממנו, מאז שקניתי אותו- חיי השתנו :)

די עמיד

לא יקר

מגיע עם אנדרואיד (שהיא טובה יותר מהווינדוס שמגיעה עם ה HD7)

מהיר יחסית- יש האטות פה ושם אבל בעיקר אם לחצתי על 234624 דברים בו זמנית :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו שקלתי לקנות את ה-palm pre I אבל בגלל מחיר יקר וכמות משתמשים קטנה ויתרתי ל התענוג.

מה תוכל לספר לי על II מעבר לנתונים היבשים ?

אני לא בקיא בפרטים הטכניים. התחילו לחלק אצלנו את ה-pre בחברה לאחרונה, וכמה מהקולגות הספרדים קיבלו אותו.

הבנתי שהמסך שופר לעומת הדגם הראשון, כעת הוא עשוי זכוכית ולא פלסטיק, והתגובה למגע הרבה יותר טובה ומדוייקת.

בין האנשים שלקחו כזה יש גם כמה משתמשי אייפון. מבחינה טכנית, נראה שאינו נופל מהאייפון, הממשק דומה וגם השימוש

ב-gestures מתבצע באופן זהה. כרגע יש פחות אפליקציות, אבל העניין בטיפול. חוץ מזה אין תלונות בינתיים.

חיי הסוללה לא ארוכים במיוחד - מספיקה ליום אחד של דיבור + גלישה בממוצע. יש WiFi, סנכרון לדואר וכל הדברים הרגילים.

הנקודה הכי חזקה שלו היא בתחושה כשהוא מונח ביד. ה-pre קטן משמעותית מהאייפון והגלקסי, מאד נח להחזיק אותו ולדבר בו,

וגם רמת החומרים, איכות ההרכבה והגימור די גבוהה. יש גם מקלדת מלאה שמחליקה מלמטה לכתיבת הודעות ומיילים, אינני יודע

עד כמה היא נוחה בשימוש ממושך.

לא הייתי ממהר לקנות אותו כרגע, במיוחד בארץ, לא יודע אם משווק שם בכלל. אני מאמין שעם תמחור נכון, בעוד כמה חודשים

הוא יכול להפוך ללהיט. עד אז כדאי לחכות ולראות איך זה יתפתח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש נוקיה C7

לאחרונה אני שוקל לשדרג את הקובייה האדומה שלי (נוקיה N76) שאני סובל ממנה כבר קצת יותר מ3 שנים. הדרישות:

1) חיי סוללה (עד כמה שמצחיק לדרוש את זה מסמארטפון). לגבי חיי סוללה - לי היא מספיק ליום של שימוש אינטנסיבי של גלישה בWIFI ומשחקים

2) מהירות תגובה (יש לי היסטוריה של מכשירים איטיים שמחליטים להדגים איך הם מנסים לשבור קירות). לא יודע לגבי המתחרים, ביחס ל5800 שהיה לי לפני - שמיים וארץ. והוא גם מריץ NFS SHIFT בלי תקיעות, וגם מנגן וידיאו באיכות 720P ללא צורך בהמרה או דחיסה מחדש, שלא לדבר על וידיאו MPEG4 (איכות DVD) יש גם מאיץ גרפי. עדיין יש קצת האטה כשמריצים כמה דברים במקביל, אבל אפשר להגיד שנוקיה כאן עשו שיעורי בית

3) מסך בגודל של לפחות 3.5" יש. בניגוד לנוקיות הישנות הוא גם מגיב מצויין ורואים בו טוב.

4) לא רוצה אייפון. עונה גם לדרישה הזאת :-P

5) מצלמה זה הדבר הכי מיותר שיכול להיות בפלאפון. לא מסכים איתך, לפעמים צריך שתהיה לך מצלמה בשלוף. בכל מקרה, יש מצלמה 8MP עם פלאש חזק, פוקוס אוטומטי ויכולת צילום וידיאו 720P.

נשארנו עם:

1) נוקיה C7 - מציעה את החיי הסוללה הכי טובים אבל מצד שני הבנתי שנוקיה של היום זה לא נוקיה של פעם. כן, זה לא 5110 ולא 3100, שידעו בדיוק SEND, END וSMS והיו בלתי שבירים, כי אין כל כך משהו שיכול להישבר. אבל כבודו מחפש סמארטפון, לא?

3) HTC DESIRE - מה ההבדל מהHD7? אנדרואיד

5) מוטורולה מיילסטון 2 - ראה סעיף 4 א) מיילסון זה גוש ברזל, עד כמה שאני מכיר מוטורולה, אני בטוח שהברזל הזה הגיע מטנקים סובייטיים ישנים. ב) אם כבר, אם יש מכשירים בלתי ניתנים להשמדה זה מוטורולה. ג) אם לא המקלדת המטופשת ומע"ה שהגיע מאיפריית הרשע, הייתי כנראה קונה אותו במקום C7

.נב.

יש לי מכשיר ארכוס 5 עם מערכת הפעלה אנדרואיד וחוץ מזה שהמסך מגע מוציא אותי מדעתי אין לי שום תלונות על המערכת הפעלה.

הערות בכחול

התקלה המעצבנת היחידה שיש לי ב-C7 זה שהמכשיר מדי פעם מאבד את הקשר עם הSIM. הולך מחר לאורנג' שיצרבו לי SIM חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש נוקיה C7

לי יש נוקיה C7

kookoo כתב:

1) חיי סוללה (עד כמה שמצחיק לדרוש את זה מסמארטפון). לגבי חיי סוללה - לי היא מספיק ליום של שימוש אינטנסיבי של גלישה בWIFI ומשחקים. נשמע טוב.

2) מהירות תגובה (יש לי היסטוריה של מכשירים איטיים שמחליטים להדגים איך הם מנסים לשבור קירות). לא יודע לגבי המתחרים, ביחס ל5800 שהיה לי לפני - שמיים וארץ. והוא גם מריץ NFS SHIFT בלי תקיעות, וגם מנגן וידיאו באיכות 720P ללא צורך בהמרה או דחיסה מחדש, שלא לדבר על וידיאו MPEG4 (איכות DVD) יש גם מאיץ גרפי. עדיין יש קצת האטה כשמריצים כמה דברים במקביל, אבל אפשר להגיד שנוקיה כאן עשו שיעורי בית

3) מסך בגודל של לפחות 3.5" יש. בניגוד לנוקיות הישנות הוא גם מגיב מצויין ורואים בו טוב.

4) לא רוצה אייפון. עונה גם לדרישה הזאת :razz:

5) מצלמה זה הדבר הכי מיותר שיכול להיות בפלאפון. לא מסכים איתך, לפעמים צריך שתהיה לך מצלמה בשלוף. בכל מקרה, יש מצלמה 8MP עם פלאש חזק, פוקוס אוטומטי ויכולת צילום וידיאו 720P. לפעמים, אני לא חובב צילום, אני אפילו דיי נגד צילום גם המצלמה שיש לי היום של 2 MP מספיקה לי.

נשארנו עם:

1) נוקיה C7 - מציעה את החיי הסוללה הכי טובים אבל מצד שני הבנתי שנוקיה של היום זה לא נוקיה של פעם. כן, זה לא 5110 ולא 3100, שידעו בדיוק SEND, END וSMS והיו בלתי שבירים, כי אין כל כך משהו שיכול להישבר. אבל כבודו מחפש סמארטפון, לא? דווקא ה3100 היה הטלפון הראשון ששברתי, היה לי את המכשיר שנתיים בערך שבמהלכן הוציאו לי בערך 8-10 מכשירים חדשים מהקופסא (וזה לפני שנכנסנו לשירותי תיקונים)-כמו שאמרתי אני בחור עדין ורגיש.

3) HTC DESIRE - מה ההבדל מהHD7? אנדרואידזה אני יודע, השאלה היא עד כמה ההבדל משמעותי ומה עדיף?

5) מוטורולה מיילסטון 2 - ראה סעיף 4 א) מיילסון זה גוש ברזל, עד כמה שאני מכיר מוטורולה, אני בטוח שהברזל הזה הגיע מטנקים סובייטיים ישנים. ב) אם כבר, אם יש מכשירים בלתי ניתנים להשמדה זה מוטורולה. ג) אם לא המקלדת המטופשת ומע"ה שהגיע מאיפריית הרשע, הייתי כנראה קונה אותו במקום C7 המיילסטון הראשון מרגיש עדין בחיבור של המקלדת ועד כמה שאני מכיר את מוטורולה המכשירים שלהם מאוד עדינים ורגישים לנפילות והפעלות כוח לא סבירות (כבר שברתי כמה טלפונים שלהם בחיים...)

.נב.

הערות בכחול

התקלה המעצבנת היחידה שיש לי ב-C7 זה שהמכשיר מדי פעם מאבד את הקשר עם הSIM. הולך מחר לאורנג' שיצרבו לי SIM חדש.

5 תווים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי DESIRE, אני מרוצה ממנו, מאז שקניתי אותו- חיי השתנו :)

די עמיד

לא יקר

מגיע עם אנדרואיד (שהיא טובה יותר מהווינדוס שמגיעה עם ה HD7)

מהיר יחסית- יש האטות פה ושם אבל בעיקר אם לחצתי על 234624 דברים בו זמנית :)

לפי מה אתה קובע שהדסייר יותר טוב מהHD7?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 או 5, לדעתי.

המיילסטון 2 הוא בלטה, קשה לי להאמין שאפשר לפגוע בו איכשהו (:

מצד שני יש לו חסרון מאד גדול בצורת בbootloader הנעול.

אפשר הסבר על הBOOTLOADER? לפי ידיעותיי הצנועות כל הרעיון של הקוד הפתוח באנדרואיד זה לאפשר לאנשים לעשות מה שבא להם עם המכשיר לא ככה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...