Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל לא רוצה באמת משהו מעבר לנוקיה :)

לגבי OC - אין דרך פשוטה (לפחות לא אחת שאני מכיר , ואני משתמש די כבד כבר מהאייפון הראשון) כמו בחלק מהאנדרוידים שעושים את זה יפה מאוד (אהם גלקסי על 1.6 :))

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לומר שעד היום תמיד אמרתי שטלפון זה טלפון ולשאר הצעצועים עדיף PPC.

אז אמרתי.

לפני שבוע קיבלתי את הI ONE של מירס.

בבום אחד יש לי במכשיר זעיר את כל מה שאני צריך (דואר, GPS, BT,WIFI יומן פגישות נורמאלי ועוד אפליקציות מקצועיות)

האנדרואיד הזה ענק

רק מה, שני פאקים מעצבנים.

איכשהו התוכנות החינמיות שעליו מצאו ושלחו לכל העולם ואשתו את המייל הארגוני שלי ומאז אני מופצץ בדואר זבל.

ובנוסף הטלפון מסתנכרן כל שניה עם גוגל ומוריד לי פרסומות לטלפון.

לא מוצא איפה לבטל את זה וזה מעצבן אש.

פורסם

לגבי OC - אין דרך פשוטה (לפחות לא אחת שאני מכיר , ואני משתמש די כבד כבר מהאייפון הראשון) כמו בחלק מהאנדרוידים שעושים את זה יפה מאוד (אהם גלקסי על 1.6 :))

ליביו

מה זה OC ?

אגב - מחר אחותי הולכת לBEST BUY לקנות לי את הNEXUS. אם היא באמת משיגה אחד, אני מקווה שהגרמנים האנטפתים לא יעצרו אותו במכס (למרות שכבר אמרו לי שאם לא עוצרים אותו אז כדאי לי ללכת באותו יום למלא לוטו).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ליביו

אייל לא מוכן לוותר על הדברים הקטנים והחשובים ועל היות המכשיר בראש ובראשונה מכשיר טלפון.

אם באייפון לא היו חסרים דברים שהם אלמנטריים במכשירים אחרים, וכטלפון היה מספק את הסחורה - היה אפשר לשקול משהו בכיוון.

לצורך העניין, התנסיתי לאחרונה יום שלם באייפון 4.

מכשיר שנאחז בשתי ידיים למטרת הקלדה ומאבד קליטה נפסל על המקום, ובאמת ששקלתי לקחת.

ולא- לא בא לי כיסויים סוג ז' , זה כמו לשים גופיות ב2 שקל על ריפודים של רכב חדש :)

זה שאפל לא מטפלת בבעיה וממשיכה למכור ולייצר מכשירים כאלה רק מראה כמה היא לא סופרת את קהל המאמינים העיוור הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז לי יש את שלי כבר 3 ימים, ואין לי מושג על איזה בעיות קליטה אתה מדבר.

מה שכן, אני באמת נזהר שלא ייפול :-)

ובכל מקרה, אין מה להשוות את חווית המשתמש בו לשום דבר אחר. לא NEXUS, לא BB, בטח לא E72 ודומיו. את הסמסונג לא ניסיתי, וגם לא את ה- HTC, שלטעמי הוא פשוט גדול מידי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ובכל מקרה, אין מה להשוות את חווית המשתמש בו לשום דבר אחר. לא NEXUS, לא BB, בטח לא E72 ודומיו. את הסמסונג לא ניסיתי, וגם לא את ה- HTC, שלטעמי הוא פשוט גדול מידי.

קצת קשה לדבר על חווית משתמש אחרי 3 ימים + חוסר ניסיון עם מכשירים אחרים אבל אותי התגובה שלך לא מפתיעה. קודם זאת גולף ועכשיו הנושא החדש - אייפון.

נ.ב.

אז איך השוקולדים של אורנג' ?

Veni Vidi Vici

פורסם
אייל לא מוכן לוותר על הדברים הקטנים והחשובים ועל היות המכשיר בראש ובראשונה מכשיר טלפון.

אם באייפון לא היו חסרים דברים שהם אלמנטריים במכשירים אחרים, וכטלפון היה מספק את הסחורה - היה אפשר לשקול משהו בכיוון.

לצורך העניין, התנסיתי לאחרונה יום שלם באייפון 4.

מכשיר שנאחז בשתי ידיים למטרת הקלדה ומאבד קליטה נפסל על המקום, ובאמת ששקלתי לקחת.

ולא- לא בא לי כיסויים סוג ז' , זה כמו לשים גופיות ב2 שקל על ריפודים של רכב חדש :)

זה שאפל לא מטפלת בבעיה וממשיכה למכור ולייצר מכשירים כאלה רק מראה כמה היא לא סופרת את קהל המאמינים העיוור הזה.

קשקוש אחד גדול עניין בעיות הקליטה. הבעיה הייתה בתוכנה של S-METER שלא מדווחת נכונה את עוצמת הקליטה.

עידכון פתר את הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה רציני? ההודעות שלך בימים האחרונים בכל מה שקשור לאייפון נשמעות כאילו ילד בן 5 כתב אותן.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עם הזמן האייפון רק משתבח כמו יין.

תוריד את המשחק בקישור המצורף. משחק פשוט אבל חבל"ז.

http://itunes.apple.com/us/app/labyrinth-lite-edition/id284940503?mt=8

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...