Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקח לי שתי דקות עם גלאקסי כדי לדעת שאני עובר. יש כפתור "back".

מבחינתי זה מספיק...

לי בדיוק לקח דקה להתרגל שאין כפתור "חזרה" באייפון.

לקח לי המון זמן אחרי 20 שנות נהיגה על רכבים עם תיבה ידנית לעבור לרכב עם תיבה אוטומטית ולהפסיק לחפש את הקלא'צ.

מכרתי את האייפון 4 שלי ב2000 שקל מצאתי גלקסי אס 2 למכירה במצב דנדש בלי עין הרע ב2100 ואני יכול להגיד שזה ה100 שקל הכי טובים שהשקעתי אי פעם במשהו !

ללא ספק הגלקסי ומערכת ההפעלה LIGHTNING פשוט רוקדים טנגו מדהים - המכשיר מחד גדול ובעל מסך מפנק עין ומאידך קל ברמה של חוסר משקל לעומת האייפון

(במילים אחרות אם תאחוז את האייפון ואז את הגלקסי אתה תרגיש כאילו אין לך כלום ביד - תנסה אותי )

אני אומר לך שאי אפשר להשוות ביניהם ! שב עם גלקסי אס 2 חצי שעה "תשחק" איתו ותקבל את ההחלטה שידועה מראש

גילוי נאות = אני מעדיף את הגלקסי :wink:

הלייטנינג זה רום ענתיקה מבוסס על 2.3.4

תעבור לאחד הרומים היותר חדשים שמבוססים על 2.3.5 שיפור משמעותי מובטח!

אשמח לדעת ולהבין מה הייתרונות שמצאת בגלאקסי לעומת האייפון.

האם העברת תמונות וסרטים פשוטה יותר מאשר באייפון ? איך זה מתבצע בגלאקסי ?

האם ניתן לשמור שיר או סרט שנשלח במייל לגלאקסי ישירות לתיקייה ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מקבל תמונות וקבצי WORD במייל, אפשר לעשות תצוגה מקדימה וגם להוריד את הקובץ למכשיר. וכל זה עם האפליקציה המובנית של גוגל (GMAIL)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכל המכשירים מבוססי האנדרואיד אתה פשוט מחבר כבל USB למחשב ורואה את כל התוכן הל כרטיס הזיכרון על כל הסיפריות שהוא מכיל. כמו כן ניתן כמובן ליצור מדי ספיריות חדשות ולהעתיק כל מה שאתה רוצה אליהן.

כנ"ל לגבי השאלה השניה שלך.

פורסם

אשמח לדעת ולהבין מה הייתרונות שמצאת בגלאקסי לעומת האייפון.

האם העברת תמונות וסרטים פשוטה יותר מאשר באייפון ? איך זה מתבצע בגלאקסי ?

האם ניתן לשמור שיר או סרט שנשלח במייל לגלאקסי ישירות לתיקייה ?

את האמת מעולם לא היה לי אייפון,אבל למרבית האנשים שאני מכיר יש וזה מספיק בשביל להבין עם מה יש לי עסק.

זה וגם שאר דברים בסיסים שניתן לעשות בכל סמרטפון נורמלי אבל באייפון לא ניתן,לא פעם קיבלתי תגובות מבעלי אייפון בסגנון של:

"מה באנדרואיד אפשר לעשות את זה?" אז כן באנדרואיד אין גבול למה שאתה יכול לעשות,חלק מאוד פשוט וחלק צריך לקרוא ולנסות אבל זה לא חייב.

העברת מידע באנדרואיד היא רגילה כמו בכל טלפון [חוץ מאייפון],בעזרת usb המכשיר משמש כדיסק און קי גם.

וכן לגבי השאלה השנייה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אם כבר טלפונים.

שמעתי שהושק בארץ Motorola Droid RAZR.

הבנתי שמבחינת חומרה הוא מאוד דומה לSGS2 (כולל מסך SUPER AMOLED), עם יתרון אחד בולט - גב קבלאר (אני אוהב דברים שנופלים ולא נשברים).

למישהו יצא להתנסות במכשיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש את המוטורולה פוטון שדומה לו חומרתית אבל עבה וכבד יותר ולא סופר אמולד. ה 1600 שקל הכי טובים שהוצאתי בחיי! המכשיר טס, רמת ביצועים של מחשב שולחני חזק ולא סמארטפון. אפשר לשים אובונטופ שנותן לך מערכת לינוקס מלאה כולל הכל דרך ממשק hdmi למסך גדול, אני מציג ממנו מצגות....

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לי בדיוק לקח דקה להתרגל שאין כפתור "חזרה" באייפון.

אפשר גם להתרגל לעבור דרך הלובי, כל פעם שרוצים לעבור קומה בבניין, אבל זה עדיין לא נוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שחכתי לציין את העובדה שיש באנדרואיד multitasking מה בIOS אין.

ניתן להפעיל כמה משימות במקביל ולעבור בין אחת לשניה בלחיצת כפתור.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...