Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסלקום קיבלתי חבילת גלישה ללא הגבלה...מה שאומר בגדול שאני לעולם לא זקוק ל-Wifi כי אני תמיד יכול לגלוש דרך ה-3G.

השאלה שלי היא מהיבט הסוללה- האם עדיף מבחינת חסכון באנרגיה לגלוש תמיד דרך 3G עם WIFI כבוי או שאולי דווקא עדיפה הגלישה דרך WIFI במקומות בהם יש רשת אלחוטית ואז לבטל את ה-3G (כלומר להיות ב-EDGE)??

תודה.

שלוש G תמיד יצרוך יותר סוללה מWIFI. אם האייפון שלך לא פרוץ תשאיר את שניהם דלוקים (WIFI+3G-edge) שלוש G תמיד חייב להיות דלוק ביחד עם DATA. אז יש רק שני אפשרויות - WIFI ו 3G+DATA.

אני אישית למדתי ששימוש ב3G הרבה יותר גרוע מWIFI ביתי טוב. באייפון פרוץ יש תוכנה שנקראת SBSETTINGS שמאפשרת לך להפעיל או לכבות WIFI או שלוש G ממסך הבית. בבית אני תמיד על WIFI והקליטה תמיד מלאה בניגוד ל3G שמורידה לי את הקליטה בבית משמעותית. ובחוץ אני מכבה WIFI ומדליק רק 3G+DATA.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלוש G תמיד יצרוך יותר סוללה מWIFI. אם האייפון שלך לא פרוץ תשאיר את שניהם דלוקים (WIFI+3G-edge) שלוש G תמיד חייב להיות דלוק ביחד עם DATA. אז יש רק שני אפשרויות - WIFI ו 3G+DATA.

אני אישית למדתי ששימוש ב3G הרבה יותר גרוע מWIFI ביתי טוב. באייפון פרוץ יש תוכנה שנקראת SBSETTINGS שמאפשרת לך להפעיל או לכבות WIFI או שלוש G ממסך הבית. בבית אני תמיד על WIFI והקליטה תמיד מלאה בניגוד ל3G שמורידה לי את הקליטה בבית משמעותית. ובחוץ אני מכבה WIFI ומדליק רק 3G+DATA.

תודה על התשובה, מקווה שהבנתי נכון.

האייפון פרוץ, יש לי את ה-sbsetting שמאפשר גישה מהירה לכיבוי והדלקה של ה-WIFI וה-3G.

אז:

בבית, עם רשת אלחוטית, לכבות 3G , לכבות DATA ולהפעיל WIFI.

בחוץ, לכבות WIFI ולהדליק DATA+3G.

כן?

פורסם

תלוי - אם הבנאדם קנה את המכשיר אחרי ה-1 בינואר השנה, אז הוא מגיע סים פרי, והמודם לא צריך לעניין אותך.

אם הוא נרכש לפני כן, תבקש מהבנאדם שיתקשר למפעילה הסלולרית שלו, ויבקש מהם לפתוח את המכשיר לכל הרשתות - בחינם.

אלא אם כן גם אתה לקוח אורנג׳ כמובן.

Stay Dirty

פורסם
תלוי - אם הבנאדם קנה את המכשיר אחרי ה-1 בינואר השנה, אז הוא מגיע סים פרי, והמודם לא צריך לעניין אותך.

אם הוא נרכש לפני כן, תבקש מהבנאדם שיתקשר למפעילה הסלולרית שלו, ויבקש מהם לפתוח את המכשיר לכל הרשתות - בחינם.

אלא אם כן גם אתה לקוח אורנג׳ כמובן.

מכשיר כזה יכול להנעל בעתיד ע"י עדכון \ פריצת ה-APPWORLD \ תוכנה חדשה \ שטות חדשה של אפל ? או שאין סיכוי לעולם?

פורסם

אם המכשיר נמכר פתוח (בארץ אחרי 1.1.2011) או שנפתח ע"י בקשה לחברת הסלולר (ואז אחרי חיבור לאייטיונס הוא נפתח) - אז הוא פתוח ואין חשש.

אם המכשיר נמכר נעול ונפתח ע"י תוכנת פריצה (sn0w למיניהן וכו') אז באמת יש חשש בעדכון גרסאות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם המכשיר נמכר פתוח (בארץ אחרי 1.1.2011) או שנפתח ע"י בקשה לחברת הסלולר (ואז אחרי חיבור לאייטיונס הוא נפתח) - אז הוא פתוח ואין חשש.

אם המכשיר נמכר נעול ונפתח ע"י תוכנת פריצה (sn0w למיניהן וכו') אז באמת יש חשש בעדכון גרסאות.

המכשיר נרכש באורנג', המוכר טוען שהאריזה לא נפתחה מעולם, ואני לקוח אורנג'.

הכל כשיר ואפשר לקנות אותו?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

השאלה, האם אתה מתכונן להתעסק עם מערכת ההפעלה?

זאת אומרת, לשנות גירסה, לשנות מודם, וכל זה...

אם כן, אז גלקסי.

אם לא, אז לך על אייפון.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• תוכן חדש...