Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עריכת מסמכי וורד ומצגות אפשריות בו ? באמצעות אפליקציה שמתאימה גם לעברית ?

אפילקצית GPS שמותאמת לארץ ובעברית ?

אפליקצית מניות של הבורסה בארץ?

אפליקצית תאוריה בעברית ?

נראה לי שהנקודה הובנה, האם יש אפליקציות בעברית לאנדרואיד.

תודה רבה.

פורסם

אם אתה מתכוון לממשק (interface) בעברית אז באפלקציות מסוימות יכולה להיות בעיה.

מבחינת תמיכה בעברית אין שום בעיה. אצלי במכשיר יש מקלדת של גרמנית, אנגלית, עברית ורוסית.

עריכת מסמכי וורד וכו' יש ללא שום בעיה (כל השפות המתוארות מעלה עובדות אצלי)

אפלקציות ניווט - יש לך waze, google maps, igo ופלוס עוד המון לחו"ל.

בקיצור, תעשה קצת שיעורי בית ברשת ב-XDA או

http://iandroid.co.il

Veni Vidi Vici

פורסם

אני פשוט מחפש קבצי APK באתרי חיפוש ברפידשייר או בביטורנט.

אגב, למיטב הבנתי אם יש לך את ה APK אתה יכול להעביר אותו הלאה 8)

קשה לי להאמין שwaze לא יעבוד על גלקסי S, הרי הוא מריץ אנדרואיד פרויו בדיוק כמו המיילסטון שלי, אז מה זה משנה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קשה לי להאמין שwaze לא יעבוד על גלקסי S, הרי הוא מריץ אנדרואיד פרויו בדיוק כמו המיילסטון שלי, אז מה זה משנה ?

אי אפשר לדעת.

אי שם בתחילת 2009, כשקניתי נוקיה 5800 וגיליתי את וייז, גיליתי שאומנם הייתה להם גירסה לסימביאן עם מסך מגע, אבל היא לא עבדה על 5800. בסוף הוציאו גירסה מיוחדת.

יכול להיות שיש מצב דומה עם הS - אולי רזולוציית מסך לא סטנדרטית או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבר'ה, אני באותה הדילמה, האם לקחת את האייפון 4 או הגלקסי S. ( צריך להחליט עד יום חמישי )

חשוב לי מאוד ה GPS בפלאפון.

האם הבעיה עם ה - WAZE תוקנה כבר בגלקסי? יש צפי מתי אמורה לצאת גרסה 2.3 ?

תודה רבה

פורסם
חבר'ה, אני באותה הדילמה, האם לקחת את האייפון 4 או הגלקסי S. ( צריך להחליט עד יום חמישי )

תודה רבה

הIGO8 אינה מספקת? WAZE זו תוכנה נוספת נכון ?

פורסם
אני חושב שזה שיקול מאוד חשוב בבחירה בין האייפון לכל טלפון אחר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4005079,00.html

כן, בין לחשוב שעוקבים אחריך (אנדרואיד) לבין לדעת את זה (אייפון).

אני מחכה לנוקיה N8 במחיר שפוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה

אני מבין שאתה במבצע הסטודנטים ?

אם כן , אני לא חושב שיש את המכשיר במלאי באף אחת מהרשתות.

בקשר ל N8 ההשקה שלו נדחית ונדחית ומכיוון שגם אני רוצה לקפוץ על הכרכרה של המבצע הזה אני עלול לקחת גלקסי S ,נוקיה E72 או C7 רק בשביל התעריפים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני במבצע דרך הקיבוץ שלי ( בכל מקרה כבר לא סטודנט :) ), יש להם במלאי את שניהם ( באותו המחיר - 100 ש"ח לחודש לפני זיכוי ל 36 חודשים ) , אחרי זיכוי זה יוצא 50 ש"ח לחודש. ( מחירים לפני מע"מ ) . אז על מה ממליצים לי? ואיך המחיר?

אם כבר דיברנו על המחירים, התוכנית שקיבלתי היא 90 ש"ח לחודש לפני מע"מ, ואני מקבל 200 דקות לכל הרשתות מחוץ לארגון ( ארגון = פלאפונים בעסקה של הקיבוץ וטלפונים בקיבוץ ), 1000 דקות בתוך הארגון, 200 SMS, ועל דקה מחוץ לחבילה עולה 29 אג'. כמובן שזה כולל חבילת גלישה.

מה דעתכם על הדיל?

פורסם

המחיר מצויין,מאד אטרקטיבי.

זה כולל גם ביטוח מן הסתם,ואיזה חבילת גלישה ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

שלום שוב,

ביקרתי באתר Iאנדרואיד ונבהלתי מכמות המידע,ממה שהבנתי עדיף לשדרג רום כי הרומים שבאים מהמפעילות לא משהו.

יש שם המון מושגים שלא מובנים לי ROOT ODIN, הרגשתי כמו בפורום אודיו בפעם הראשונה :)

השאלה שלי אם יש מישהו בפורום במנוסה באנדרואיד, שיודע מה צריך לעשות , ומתי שאצטרך לשדרג רום או ROOT או פלאש(אני לא באמת יודע מה אלו ) יוכל להיות איתי בTEAMVIEWER ולעזור לי , בקיצור מישהו כמו אסף אייפון, רק אנדרואידי :)

כמובן שכאלה בעלי ניסיון ידעו מה יותר טוב מה פחות, איזה אפליקציות הם חובה, איזה שדרוג הכי בטוח ויעיל וכו'.

תודה

• תוכן חדש...