Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שדרוג גרסת אנדרואיד תלוי במכשיר עצמו וחוזקו.

מעבר לכך, למה לקנות מכשיר דרך מפעילת סלולר ?

ממליץ שוב (את השרשור אתה לא קורא כנראה לפני פרסום שאלה) לעיין בפורומים של XDA ולקבל קצת מושג על המכשירים.

Veni Vidi Vici

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תחליף לאייפון הוא Meizu M9 שהוא אנדרואיד, אבל בעל מסך retina כמו באייפון 4.

שטויות. ה Super AMOLED לא נחות מהRُetina הכ"כ מהולל. חוץ מזה המסך זה לא האספקט היחיד בבחירת מכשיר.

למוטי - כן יש עדכונים לאנדוראיד, רק בגלל שלכל חברה יש תוספים משלה לאנדרואיד, העדכונים די תלויים בהם ולא בגוגל עצמה.

האנדרואידים המובילים: HTC דיזייר ודיזייר HD, הגלאקסי והמיילסטון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
שטויות. ה Super AMOLED לא נחות מהRُetina הכ"כ מהולל. חוץ מזה המסך זה לא האספקט היחיד בבחירת מכשיר.

אני לא חושב שהאייפון הוא טלפון מושלם, אבל לגבי המסך עצמו, הדוגמאות הבאות לא משאירות הרבה מקום לשאלות:

http://www.engadget.com/photos/iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-display-face-off/#3115588

אני כן מסכים, כמובן, שהמסך הוא לא הכל (אלא אם אתה חובב משחקים/גדג'יטים/רוזולוציוה וטכנולוגיה).

עריכה:

אגב, מסקנת ההשוואה היתה (כמו תמיד): ענין של טעם אישי, משום שרוב ההבדלים ניכרים רק אם מקרבים את המכשיר לעין. עדיין, ההבדל ניכר במיוחד כאן:

http://www.engadget.com/photos/iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-displays-at-full-brightness/#3119695

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חצי אינצ', אפילו במקום הנכון, לא עושים הבדל. במיוחד כאשר מדובר במסך.

חצי אינצ' ממסך האייפון זה כמעט 15%. אני לא מבין את הצורך בלהגן בחירוף נפש על האייפון האהוב שלכם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אצלי הגלאקסי נפסל מיידית בגלל החוסר פלאש.

כמה כבר אתה מצלם עם פלאש?

וגם אם אתה כן,אז האיכות של תמונות במצלמות כאלו גרועה,עם פלאש או בלי.

זה לא נתון שהייתי פוסל בגללו מכשיר.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

זה לא קשור למצלמה. פלאש זה פנס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר באנדרואיד לעשות הכל לפחות (אם לא יותר) מאשר באייפון ולא צריך טובות מאפל או מאף אחד אחר.

לי יש כרגע מיילסטון שנקנה בשוק החופשי ב1600 ש"ח ומריץ רום אנדרואיד 2.2 של Cyanogenmod

לטעמי תמורה מצויינת לכסף ועוד לא מצאתי דבר שהוא לא יודע לעשות, אם כי כבר יצא הדגם החדש יותר, מיילסטון 2.

במכשירים האלה כל מה שקשור לתוכנה ניתן לשינוי וקיסטום בקלות בהמון צורות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
כמה כבר אתה מצלם עם פלאש?

וגם אם אתה כן,אז האיכות של תמונות במצלמות כאלו גרועה,עם פלאש או בלי.

זה לא נתון שהייתי פוסל בגללו מכשיר.

תתפלא אבל הרבה מאוד וכמו שכבר ציינו, זה פנס מעולה (ויש לי צורך בו מדי פעם).

אפשר באנדרואיד לעשות הכל לפחות (אם לא יותר) מאשר באייפון ולא צריך טובות מאפל או מאף אחד אחר.

במכשירים האלה כל מה שקשור לתוכנה ניתן לשינוי וקיסטום בקלות בהמון צורות.

ופה בדיוק היופי של אנדרואיד וזה מה שחיפשתי בטלפון היות והוא משמש אותי הרבה מעבר לרק שיחות.

ואם כבר מדברים, תן חוות דעת אישית על Cyanogenmod (איזו גרסה יש לך) כי אני שוקל כרגע לעבור לאחת נטולת ה-sense בדיסייר שלי.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...