Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציאנוגן פשוט מעולה, אין לי מילה רעה להגיד עליו. הכל נוח, מכיל כבר את כל תיקוני הבאגים, שיפורי ביצועים וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין באמת סיבה להעדיף את הנקסוס על פני הגלאקסי. מה שהטה אצלי את הכף לנקסוס זה היותו Pure Google, אתה לא יודע מתי סמסונג יפסיקו להוציא שדרוגים לגלאקסי

זאת הסיבה להעדיף את הנקסוס S על פני כל אנדרואיד אחר. הרבה יותר משמעותי מכל פרמטר אחר לדעתי

וזה כולל פלאש. לי יש אפילו פלאש xenon במכשיר ואני לא משתמש בו יותר מדי

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אהלן,

במקום לפתוח שרשור העדפתי לרשום פה :

אני מעוניין בפלאפון חדש כמו שבטח הבנתם

אני יודע שכתבו עליו הרבה בשרשור אך ארצה בבקשה כמה משפטים על הגאלקסי S והאם שווה לקנות אותו כרגע, לחכות לנקסוס S או בכל להמתין לאייפון שלמרות ה"מגניבות" עניין הביטוח דיי מרתיע אותי.

האם בגאלקסי S אפשר לעדכן את האנדרואיד כל תקופה שיוצא עדכון ? האם יש מגוון של אפליקציות חינמיות (גם אם צריך לפרוץ את המכשיר(אם בכלל יש פריצה), אני מתכוון כמו שיש לאייפון שיש אפילקציות שלאחר שאתה פורץ את המכשיר אתה יכול להוריד אותם בחינם)

תיכף אתקשר לקבל מחיר .

תודה.

פורסם

התשובה חיובית לכל שאלותיך,רק שלא צריך לפרוץ בשביל אפליקציות בחינם, באנדרואיד אין קשר בין הדברים.

פורסם

ANDROID ZOOM בגוגל יתן לך אתר נחמד, מעבר לזה יש לך את המרקט שאליו ניתן להיכנס מתוך הפלאפון עצמו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במרקט יש לך סקציה שלמה של כל החינם. אגב, למעט טאצ'דאון לאקסצ'יינג' לא נדרשתי לשום תוכנה שבתשלום. יש כל מה שרציתי גם חינמי.

פורסם

המרקט זאת מכולת, אתה נכנס לשם ורואה מה חינם ומה לא, בהתאם לזה אתה בוחר מה לקחת בחינם ועל מה לשלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זו תוכנה לעבודה עם דואר ויומן ארגוני שעובדת מושלם בעברית

בהחלט תוכנה מדהימה.

וגם בין היקרות שיש לאנדרואיד.

• תוכן חדש...