Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתאם לטנטי טרנד, רכשנו היום שלושה מכשירי גלקסי דרך אורנג'! מזל טוב לנו! עכשיו צריך לראות איך דוחפים לו סנס UI :twisted:

אייל, למה דווקא N8 מלבד המצלמה? אתה עדיין מאמין בסימביאן ^3?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש למישהו תשובה לגבי התאימות של אנדרואיד גרסה 2.2 עם WAZE? האם התוכנת ניווט רצה חלק? או שישנם באגים?

מה לגבי השדרוג לגרסה 2.3, יש למישהו מושג מתי יצא?

תודה

פורסם

למי שיבחר ב-HTC, מוזמן לפנות לקבלת עזרה ספציפית.

לגבי כל השאר באנדרואיד, אין לי בעיה לנסות לעזור אבל היות ויש המון מכשירים ועם סמסונג אין לי שום ניסיון אישי לא מבטיח כלום.

מוטי, root זאת בעצם פתיחת מכשיר לעשות בו ככל העולה על רוחך. מקביל בערך לפריצת אייפון.

אחרי רוט (מאוד פשוט) אתה בעצם פותח את אפשרות super user שאיתה תוכל להתקין רומים שונים ולהפעיל אפלקציות שדורשות אותו כמו titanium backup (מגבה לך את כל המכשיר ועוזר אם תצרה להחליף לרום אחר מבלי לאבד אפלקציות ומידע).

ב-XDA כל התהליכים מוסברים טוב מאוד ובערך לכל בעיה שתצוץ, יש שם כבר פתרון אבל צריך להבין אנגלית.

אישית, בשבוע שבועיים הראשונים לא הייתי פורץ את המכשיר ופשוט מתרגל אליו ובנתיים אוסף מידע איך לעשות מה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
בהתאם לטנטי טרנד, רכשנו היום שלושה מכשירי גלקסי דרך אורנג'! מזל טוב לנו! עכשיו צריך לראות איך דוחפים לו סנס UI :twisted:

אייל, למה דווקא N8 מלבד המצלמה? אתה עדיין מאמין בסימביאן ^3?

אין לי שום בעיה עם הסימביאן,

יש לי כיום מכשיר סימביאן ואני יותר ממרוצה ממנו.

סימביאן ^3 אמור להיות הרבה יותר טוב, אז למה שאני לא אאמין בו ?

אני מאוד אוהב את המוצרים של נוקיה, מאוד מתעב את אפל וכל מה שהיא מייצגת ויש לי היסטוריה לא טובה עם סמסונג ,

אבל במקרה הספציפי הזה ממש אונסים אותי לקחת מכשיר למרות שהייתי בכיף ממשיך עם ה E71, זה פשוט יעלה לי הרבה יותר יקר בלי מכשיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
למי שיבחר ב-HTC, מוזמן לפנות לקבלת עזרה ספציפית.

לגבי כל השאר באנדרואיד, אין לי בעיה לנסות לעזור אבל היות ויש המון מכשירים ועם סמסונג אין לי שום ניסיון אישי לא מבטיח כלום.

מוטי, root זאת בעצם פתיחת מכשיר לעשות בו ככל העולה על רוחך. מקביל בערך לפריצת אייפון.

אחרי רוט (מאוד פשוט) אתה בעצם פותח את אפשרות super user שאיתה תוכל להתקין רומים שונים ולהפעיל אפלקציות שדורשות אותו כמו titanium backup (מגבה לך את כל המכשיר ועוזר אם תצרה להחליף לרום אחר מבלי לאבד אפלקציות ומידע).

ב-XDA כל התהליכים מוסברים טוב מאוד ובערך לכל בעיה שתצוץ, יש שם כבר פתרון אבל צריך להבין אנגלית.

אישית, בשבוע שבועיים הראשונים לא הייתי פורץ את המכשיר ופשוט מתרגל אליו ובנתיים אוסף מידע איך לעשות מה.

ליאור

תודה על התגובה.

בדיוק בגלל זה אני בודק מעכשיו על המכשיר ולומד,כדי שיהיה אצלי אוכל לשדרג אותו במידת הצורך.

האנגלית שלי לא מספיק חזקה, יש מדריך מומלץ לגאלקסי S בIאנדרואיד ?

להתקין רומים שונים? למה שארצה ?(שאלה תמימה לחלוטין)

תודה

פורסם

בשעה טובה רכשתי מכשיר SGS. מקווה לראות רק את הצדדים הטובים שבו.

אגב, אם למישהו יש טיפים בנוגע למכשיר או אפליקציות מעניינות להורדה - שירגיש חופשי לשתף :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני לפני שדרוג מכשיר בפלאפון יש לי הצעה ל500דק' +500sms ו 2 ג'יגה גלישה ב 170 ללא ביטוח,רק את הגלאקסי ניתן לבטח ב 49 ש"ח לחודש.

איזה מכשיר יותר כדאי? את האייפון 4 16,או הגלאקסי S?

האם ניתן לקבל מפלאפון עוד הטבה בסכום הזה?

תודה מראש,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלטתי למכור את הבלאקברי, ואני מקבל עליו מחיר הוגן.

השאלה מה הלאה?

אייפון או HTC ? Galaxy ?

אני לא מחכה לאייפון 5 \ Galaxy S2, כי אני בהחלט לא אשקיע 5000 ש"ח על מכשיר, אבל 2000 ש"ח נראה לי מחיר סביר.

ה-HTC מושך אותי כי יש לו מסך ענק לעומת האייפון 4 ואפשר לבטח אותו בארץ ולא לשלם כל כך ביוקר ולשלוח את המכשיר לחו"ל אם קורה משהו למסך, אבל מנגד, האייפון 4 תומך בהרבה יותר אפליקציות.

מה דעתכם ?

פורסם

אייפון 4 חדש יעלה לך יותר קרוב ל-3K ש"ח מאשר ל-2K ש"ח.

אני הייתי בדילמה שלך ובחרתי בגלקסי, הסיבה העיקרית היא שאין לי כח להתעסק עם כל האייטונס וכל השטויות של אפל, בנוסף העובדה שאין גישה לסוללה גם הפתיעה אותי.

לאייפון יש הנדסת אנוש מוצלחת יותר ויותר אפליקציות למי שיושב כל היום על הטלפון שלו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ביום שישי היו 2 טורים משעשים ב- the marker בנושא זה:

כתבת שעברה מאייפון לגלקסי ומצטערת על הרגע, משום שאע"פ שהמערכת של האייפון סגורה, היא עדיין עדיפה בעיניה, ודווקא משום שהיא סגורה - אין בה פגעים למיניהם. ולעומת זאת, כתב שביר באנדרואיד כי "הוא לא מוכן להיות שבוי של אפל".

והאמת? זה בדיוק זה. נראה לי שיותר אנשים בוחרים בגלקסי ודומיו משנאת המן מאשר מאהבת מרדכי. לכשעצמי, אני מאוד מרוצה מהאייפון4, אבל הוא שוקל יותר מהסמסונג, למשל, ומפריע לי שאין אפשרות לשדר ממנו מצגות של PPT. לא יודע אם בגלקסי יש. שני חסרונות נוספים הם: בגלקסי אין פלאש, אבל יש לו עיבוד תמונה לא רע שמחפה על זה; לאייפון אין אפשרות להחליף בטריה, אבל אני לא מכיר אף אחד עם סמסונג שמסתובב עם בטריה spare, כלומר שני הטיעונים האלה הם חרטא אחד גדול. את שני המכשירים אפשר לטעון ממחשב/רכב/חשמל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מכיר אנשים שמסתובבים עם סוללה ספייר ואפילו 2 אבל זה לא העניין.

את הטלפון האחרון שלי החזקתי מעל ל-6 שנים (נוקיה 6230I) ובמהלכם החלפתי 2 סוללות מכיוון שהם הפסיקו לתפקד כמו שצריך (אחת התנפחה והשניה בקושי החזיקה מעמד).

עצם העובדה שאפל בחרה לחייב אותי על החלפת סוללה יותר משווי המכשיר ובכך הם כאילו נותנים לי סיבות לשדרג למכשיר חדש יותר היא מקוממת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז אלעד אתה מכיר אנשים עתיקים :)

הטיעונים שאתה מציג לא רלוונטים, הסוללות היום הם בטכנולוגיה שונה לגמרי ממה שאתה מכיר מהנוקיה שלך - הן לא מתנפחות והן לא ממש מאבדות יעילות בצורה דרסטית בטווח של שנתיים שלוש או אפילו יותר (מניסיון גם ד"א , אייפון דור ראשון - שעדיין מחזיק טעינה כמו גדול - ומאז רק השתפרו).

דבר שני - מחיר סוללה , לא יודע איך הגעת למסקנה שהיא עולה יותר משווי המכשיר - 25 דולר + הוראות לאיך מחליפים (שזה לא הרבה יותר מ2 ברגים):

http://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-4-Replacement-Battery-GSM-ATT/IF182-000

ואללה , יותר זול מרוב הנוקיות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...