Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב N8 זו לא מערכת הפעלה של סימביאן. שכחתי כרגע את שמה אך בוודאות זה לא סימביאן.

זה Symbian^3, הסימביאן החדש

אולי אתה מדבר על N900, ששם באמת יש מערכת הפעלה Maemo מבוססת לינוקס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סבבה.

1. לא רלוונטי לארץ - בארץ אייפון יותר טוב בגלל אייגו והאי רלוונטיות של GOOGLE MAPS

4. לא רלוונטי בארץ

7. תיאורטי לגמרי - נסה להשתמש בזה (מניסיון)

עוד 2 זה סובייקטיבי (גודל מסך וכמות כפתורים)

נשארנו עם 5 אחרים - שחלקם רלוונטים מי יותר ומי פחות (והם סמנטים וממש לא GAME CHANGER) - וכולם נפתרים ע"י תוכנות.

מעניין שהם לא העלו כל מני קשקושים על "חוזק" מערכת ההפעלה או שהיא "פתוחה" שזה הטיעונים הנפוצים (והלא נכונים)

1. דווקא פרצו את google maps כדי שיעבוד כמו גדול בארץ, והאינטגרציה שלו ברמת מערכת ההפעלה לא פחות ממדהימה.

4. צודק.

7. אתה רציני!? אין לך מושג כמה אני משתמש בזה. אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שגיגלתי משהו עם המקלדת.

ולגבי גודל מסך, כל היופי זה שאתה יכול לבחור מה הכי מתאים לך. מ3 אינץ' ל7.

כמות כפתורים אין לי ממש למה להשוות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
ב N8 זו לא מערכת הפעלה של סימביאן. שכחתי כרגע את שמה אך בוודאות זה לא סימביאן.

בכלל לגבי הN8, יש אותו לחבר שלי שהביא אות לארץ לפני קצת יותר מחצי שנה.

הוא אומר שהוא מסורבל ונתקע וממש לא אינטואטיבי ונוח להפעלה.

לזכותו יאמר שהוא ממש ״לפ-טופ״ קטן! החבר אומר (בצחוק), שחוץ מלצרוב דיסקים, הוא עושה הכל.

עודד.

אתה בטח התבלבלת בין N8 לN900.

N8 הושק רק לפני חודשיים, אז אין סיכוי שמישהו קנה אותו לפני חצי שנה. כמו כן, הוא עובד על סימביאן.

פורסם
סבבה.

1. לא רלוונטי לארץ - בארץ אייפון יותר טוב בגלל אייגו והאי רלוונטיות של GOOGLE MAPS

4. לא רלוונטי בארץ

7. תיאורטי לגמרי - נסה להשתמש בזה (מניסיון)

עוד 2 זה סובייקטיבי (גודל מסך וכמות כפתורים)

נשארנו עם 5 אחרים - שחלקם רלוונטים מי יותר ומי פחות (והם סמנטים וממש לא GAME CHANGER) - וכולם נפתרים ע"י תוכנות.

מעניין שהם לא העלו כל מני קשקושים על "חוזק" מערכת ההפעלה או שהיא "פתוחה" שזה הטיעונים הנפוצים (והלא נכונים)

1. מניסיוני עם גוגל מפס - אפשר למצוא שם דברים שאי-אפשר למצוא עם IGO.

4. זה דווקא די רלוונטי גם בארץ. התוכניות של החברות השונות ל iphone הם סוג של העתקה אחת מהשניה. עבור טלפונים עם אנדרויד יש יותר אופציות ואפשרות לבחירה.

פורסם
אני מקווה שהוא לא יכוון אותך למחנות הפליטים.

ועל זה נאמר:

argue091204.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתעלק של השרשור,

אני עומד להזמין (לא עבורי) htc desire hd מ ebay.יש לי כמה שאלות :

1.המכשיר מגיע unlocked, מצויין שהוא עובד בתדרים GSM 850/900/1800/1900 ,האם תהיה בעייה להפעילו ברשת פלאפון.

2.האם הוא יעצר בוודאות במכס ? אם כן מה אחוז המס ?

תודה מראש

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אמרתי שאני יפרסם את התוצאה של מה שקרה עם פלאפון והאייפון שלי שנשרף לו הרמקול אז הם מחליפים לחדש ! אבל הוא מגיע בקופסא שחורה כזאת , נראה לי שזה אייפונים משופצים של אפל או משהו כזה בקיצר החליפו לחדש כמו גדולים

פורסם

בדיוק , איך זה חדש אם זה לא באמת חדש?

העיקר שאתה מרוצה - קיבלת REFURBISHED. לגיטימי לגמרי, במצב כזה כנראה הייתי מעדיף לתקן בעצמי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

על פי דבריו של נציג פלאפון זהו אייפונים חדשים ! הם באים בקופסאות שחורות בלי שום אביזר , ולא בקופסא הרגילה של אייפון מתי שאתה קונה ברגיל

השאלה שלי מזה באמת הקופסא השחורה , אולי זה אייפונים רגילים חדשים פשוט בלי כל השופוני של הקופסא הלבנה ובלי הציוד הנלווה וככה כביכול הם לא מפסידים כסף כמו retail שקונים בלי אביזרים נלווים וכאלה אז המוצר יותר זול יש את הקטע הזה בכל מיני מוצרים

פורסם

אגב, לגבי המלחמה אנדרואיד או אייפון או ווינדוס.

לקוח שלנו, שהוא איש תוכנה, התקין עכשיו אנדרואיד (לצרכי עבודה) על HTC HD2, ובהשוואה לאייפון שלו, לטענתו האנדרואיד פחות אינטואיטיבי, יותר מסובך, ובגדול כמו ווינדוס (תפריטים וכו').

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

HTC HD2 מגיע במקור עם מערכת הפעלה windows mobile והוא תוכנן בשבילה.

דעתי האישית כבר ידועה (אני עם htc desire) אבל אוסיף ואומר שאיכשהו לא מושך אותי להסתובב עם טלפון שיש אותו לכל ילדה בת 18 (לפחות בנכר הנוכחי שלי)...

Veni Vidi Vici

פורסם
זה Symbian^3, הסימביאן החדש

אולי אתה מדבר על N900, ששם באמת יש מערכת הפעלה Maemo מבוססת לינוקס.

אתה בטח התבלבלת בין N8 לN900.

N8 הושק רק לפני חודשיים, אז אין סיכוי שמישהו קנה אותו לפני חצי שנה. כמו כן, הוא עובד על סימביאן.

צודקים! :shock:

יצאתי חומוס :oops:

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...