Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רגע, אבל אם רוכשים קוויקאופיס או משהו דומה:

א. האם אפשר להציג מסמכים בעברית (מצגות, WORD וכו')

ב. האם אפשר לערוך אותם בצורה נורמאלית (בזכות הקוויקאופיס ודומיו)

תודה.

אין בעיה מבחינת הצגת מסמכים. כאמור, הבעיה עולה בעת עריכה. לפי מיטב ידיעתי, נכון לעכשיו אין אפשרות לערוך מסמכים בעברית באופן נורמאלי. עם זאת, אני מאמין שהסוגיה תיפתר בשלב זה או אחר (בכ"ז, יש קהל משתמשים גדול שזקוק לאדיטור בעברית).

נ.ב.

מרק,

1. תודה:)

2. לדעתי זה כן חיסרון. מדובר בפעולה אשר עלי לבצע כמה וכמה פעמים ביום והיה פשוט יותר לתת אופציות באמצעות לחיצה על כפתור כפי שבנוקיה (שקט, זימונית וכיו"ב). לאחר כל ההשקעה והמחשבה באייפון, היה ניתן לצפות שעניין קטנטן זה, ילקח בחשבון - בייחוד כשכפתור השקטה חיצוני כבר קיים.

פורסם
רגע, אבל אם רוכשים קוויקאופיס או משהו דומה:

א. האם אפשר להציג מסמכים בעברית (מצגות, WORD וכו')

ב. האם אפשר לערוך אותם בצורה נורמאלית (בזכות הקוויקאופיס ודומיו)

תודה.

עברית שפה קשה...מסמכים בעברית לא תמיד מוצגים בצורה אופטימלית קרי יישור לימין/שמאל או מקטעים שעוברים לעמוד אחר.

אם אתה מתכוון גם לערוך מסמכים בשפה העברית או אנגלית עדיף שתרכוש לפטופ מכיוון שאייפון עדיין לא מחשב אישי.

קיבלת כבר אייפון ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אין בעיה מבחינת הצגת מסמכים. כאמור, הבעיה עולה בעת עריכה. לפי מיטב ידיעתי, נכון לעכשיו אין אפשרות לערוך מסמכים בעברית באופן נורמאלי. עם זאת, אני מאמין שהסוגיה תיפתר בשלב זה או אחר (בכ"ז, יש קהל משתמשים גדול שזקוק לאדיטור בעברית).

נ.ב.

מרק,

1. תודה:)

2. לדעתי זה כן חיסרון. מדובר בפעולה אשר עלי לבצע כמה וכמה פעמים ביום והיה פשוט יותר לתת אופציות באמצעות לחיצה על כפתור כפי שבנוקיה (שקט, זימונית וכיו"ב). לאחר כל ההשקעה והמחשבה באייפון, היה ניתן לצפות שעניין קטנטן זה, ילקח בחשבון - בייחוד כשכפתור השקטה חיצוני כבר קיים.

אצלי באופן קבוע מבוטל הרטט לכן אינני צריך לבצע פעולה זו כול פעם מחדש.

מספיק לי הצלצלן בכדי להזכיר לי שקיימת שיחה נכנסת.

איזה כייף לי :)

פורסם

3. טוענים שכן. נחייה ונראה.

אף אחד לא טוען שכן. ההודעה הרשמית מסמסונג אומרת שהם עדיין לא קיבלו החלטה ושהעניין בבדיקה. אני מאמין שבסופו של דבר הוא יקבל את העדכון אבל אם הם עכשיו עושים סיפור כלכך גדול מהעדכון, אני בטוח שבעתיד הרחוק הם לא יתמכו בו יותר ואז אתה תקוע עם מכשיר מיושן.

מהסיבה הזאת אני נמצא בהתלבטות גדולה בין הנקסוס לגלאקסי: מצד אחד יש את הקטע של העדכונים, מצד שני הנקסוס הרבה יותר יקר בלי תמורה שמצדיקה את פער המחיר בינו לבין הגלאקסי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בכלליות עידכוני גירסאות רשמיים זו בעיה באנדרויד לעומת iOS.

בגלל הריבוי יצרנים FLAVORים של המערכת הפעלה וחוסר המוטיבציה שלהם להוציא גירסאות משודרגות - לא פעם מכשירים נתקעים בגיראסאות ישנות ללא יכולת עידכון (אהם - כל מכשירי 1.6 , חלק ממכשירי 2.1 וכו....)

נראה כאילו מבחינת מכשירי אנדרויד - אם יוצאת גירסא חדשה - זה בערך תירוץ לפלאפון חדש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בא נגיד שזה לא פיתרון טריוויאלי קליל ועובד כמו לפרוץ אייפון.

ומה עם אלו שלא מעונינים בקומבינות ובלסמוך על רום שעשוי "בערך"?

מבחינתי זה אחד החסרונות הגדולים של מכשירי אנדרויד שגורם להם מבחינתי להתישן מהר.

זה חלק מהעלות של חומרה פתוחה מצד שני.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אתה רוצה לומר לי שבאייפון אי אפשר לקבוע מצב רטט וצלצול עבור כל פרופיל ופרופיל ? או שתכף תגיד לי שאין פרופילים.

אני כל היום עובר בין שקט (בלי רטט וצלצול) לבין פגישה ( צפצוף חלש עבור שיחה או SMS ) לבין כללי , ויש גם פרופיל חוץ עם צלצול חזק במיוחד כשאני נמצא במקום רועש

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין פרופילים.

יש כפתור פיזי שמעביר בין השתק לרגיל והכפתור של הווליום יכול לשנות את עוצמת הצלצול.

פייר? נראה לי אתה בערך היחיד שמשתמש בכמה פרופילים.

אישית - כפתור זה פתרון כ"כ יותר אלגנטי ונוח מלהכנס לתפריטים לבדוק מה הפרופיל ולשנות.

פשוט נוגעים באייפון / מסתכלים עליו ויודעים בלי להדליק ובלי כלום - אם הוא יצלצל או לא.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אם זו הבעיה אתה יכול לקנות נקסוס, כל העדכונים יוצאים אליו מיד.

אבל כן, זה יתרון וחסרון.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
בא נגיד שזה לא פיתרון טריוויאלי קליל ועובד כמו לפרוץ אייפון.

ומה עם אלו שלא מעונינים בקומבינות ובלסמוך על רום שעשוי "בערך"?

ליביו

למה בערך ? ממך ציפיתי לדברים קצת יותר רציניים. מעבר לכך, ככל הידוע לי HTC הוא היצרן עם הכי הרבה מכשירים עם אנדרואיד וקהילת מפתחים מאוד גדולה ככה שכל בעיה (ואני עוקב לא מעט אחרי) נפתרת תוך מס' ימים אם לא פחות.

לגבי העידכונים: לפחות ב-HTC דובר לא מעט ב-XDA על העניין והשורה התחתונה היא שכל עוד המכשיר באחריות (שנתיים-htc desire) הם מחוייבים להוציא עידכון רשמי. אוסיף ואומר, שאחרי עבודה עם רום רשמי ואח"כ מעבר לרום custom, ה-customs הרבה יותר טובים ויש לא מעט כאלה לבחירה.

לגבי המכשירים שנתקעים על גרסת 1.6 - מקרה ה-SE experia10 מאוד פופולרי אבל האשמה היא של SE שמאבדים בשנתיים האחרונות את הנתח שוק שלהם וגם לא מעוניינים להוציא עידכון רשמי היות ומדובר אצלהם על מס' מכישרים מאוד מצומצם שמריצים אנדרואיד. ל-HTC לפחות אין את הבעיה הזאת ואין לי בכלל ספק שגרסת 2.3 תגיע לשלי בחודשים הקרובים (השאלה היא האם יהיה לי טעם בה כאשר ה-custom ייצא הרבה קודם ויהיה הרבה יותר טוב).

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

א. חודשים זה הרבה זמן.

ב. מרשמים של חברים - ההעדפה היא כמעט גורפת לסמסונג והקצב עידכוניים שלהם איטי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אין פרופילים.

יש כפתור פיזי שמעביר בין השתק לרגיל והכפתור של הווליום יכול לשנות את עוצמת הצלצול.

פייר? נראה לי אתה בערך היחיד שמשתמש בכמה פרופילים.

אישית - כפתור זה פתרון כ"כ יותר אלגנטי ונוח מלהכנס לתפריטים לבדוק מה הפרופיל ולשנות.

פשוט נוגעים באייפון / מסתכלים עליו ויודעים בלי להדליק ובלי כלום - אם הוא יצלצל או לא.

ליביו

ליביו,דווקא בעניין הזה אני לא מסכים איתך.

אני ועוד הרבה משתמשים בפרופילים,דרך אגב בנוקיה כדי לשנות פרופיל פשוט לוחצים על כפתור ההדלקה ובוחרים.

אם אתה למשל בישיבה או בשיעור,אין לך דרך להשתיק את המכשיר ? מה אתה קופץ פתאום שהוא מצלצל ומשתיק אותו ?תסכים איתי שזה לא אידאלי.

חבל שחברה עם מוצרים כמו אפל לא השכילה לתת את הדעת לקטנות כאלה שדווקא הן עושות טעם רע לפעמים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...