Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מתלבט בין נוקיה n8 לבין HTC DESIRE

אם אני אקח בסופו של דבר אייפון 4 שזה מה שהמפעיל הסלולרי מנסה לדחוף לי בכל מחיר - זה על מנת למכור אותו מיידית ביד 2 ולהמשיך להשתמש ב E71 שלי.

מרק, שיחות VOIP היו קיימות עוד לפני שהמציאו את האייפון, לפי ההתרגשות שלך מכל פיצ'ר שכבר היה בשוק מימים ימימה אני מתחיל לחשוב שהמכשיר שהיה לך לפני האייפון היה נוקיה 3100 :)

כיום כל אחד על כל פלטפורמה יכול להתקין סקייפ , שלא לדבר על פרינג או נימבאזז .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב אייל - אתה מפספס את הנקודה.

היחוד של ויבר זה שברמת ההתקשרות מתוך התפריטים הרגילים אתה כבר עושה שיחת VOIP ולא ע"י הפעלת תוכנה נפרדת , LOGIN והרצתה ברקע.

מן הסתם הוא לא ממש מתרגש מסקייפ או פרינג שקיימות כבר בערך מהשקת האייפון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אייל אם זה רלוונטי עבורך למכור מכשיר אייפון 4 חדש בניילון בלי שימוש, יש מצב שאני אשמח לקנות ממך אותו :)

רק תדבר איתי לפני שהקופסא נפתחה בפעם הראשונה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

פרופיל SIP אפשר גם להגדיר בנוקיות סימביאניות בלי להפעיל תוכנת צד שלישי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזל טוב לפרופיל סיפ - אתה עדיין צריך סרבר ועוד כל מני דברים.

פה מדובר בהתקנה של כפתור אחד וזה פועל ומזהה למי מהחברים שלך יש גם את התוכנה ובאינטגרציה מלאה ויפה.

זה שהדבר בכלליות ניתן לעשות גם על פלאפונים מלפני 5 שנים זה ברור.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אני כרגע מתלבט בין נוקיה n8 לבין HTC DESIRE

אם אני אקח בסופו של דבר אייפון 4 שזה מה שהמפעיל הסלולרי מנסה לדחוף לי בכל מחיר - זה על מנת למכור אותו מיידית ביד 2 ולהמשיך להשתמש ב E71 שלי.

מרק, שיחות VOIP היו קיימות עוד לפני שהמציאו את האייפון, לפי ההתרגשות שלך מכל פיצ'ר שכבר היה בשוק מימים ימימה אני מתחיל לחשוב שהמכשיר שהיה לך לפני האייפון היה נוקיה 3100 :)

כיום כל אחד על כל פלטפורמה יכול להתקין סקייפ , שלא לדבר על פרינג או נימבאזז .

אייל, אתה כותב מחוסר ניסיון מעשי בשימוש בוויבר לכן אתה סתם מציק 8)

תוכנה כמו סקייפ, וייאהו מסנג'ר המאפשר גם שיחת ווידיאו מותקנת אצלי מזמן אבל כפי שכתב ליביו וויבר יצא לשוק לא מזמן ונותנת מענה קל וטוב לשיחות טלפון חינם אין כסף בלי הבלאגן של סקייפ.

איזה כייף לי :)

פורסם

איזה מפעיל?

פורסם

כל ה3 , באורנג' אזל המלאי של ה4 אז מנסים לדחוף את ה3.

פלאפון לא באמת היווה אופציה כי הרשת שלו פחות טובה משל האחרים משמעותית,

עכשיו נותר לשחק בין אורנג' לסלקום לראות מי יתן לי את התנאים הטובים ביותר, היתרון לסלקום כי אני יכול לקבל מענק על ניוד .

מצד שני המכשירים שיש כרגע בסלקום הם פח.

באורנג' נכנס הN8.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי ה-N8 ו-C7 - יש להם מערכת הפעלה חדשה, symbian^3 - איך היא ביחס ל-S60?

לפי התכונות, הם דומים לאייפון, אך האם הם אינטואיטיביים מספיק (ה-N97 למשל היה מאוד לא נוח)?

פורסם
לגבי המערכת הפעלה - תפסיק לזרוק סיסמאות - במה היא יותר טובה - תן 5 דוגמאות ונמק למה אנדרויד טובה מIOS.

קח 10 ממישהו קצת יותר מוסמך ממני (:

http://money.cnn.com/galleries/2010/fortune/1010/gallery.google_best_phone_os.fortune/index.html

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

סבבה.

1. לא רלוונטי לארץ - בארץ אייפון יותר טוב בגלל אייגו והאי רלוונטיות של GOOGLE MAPS

4. לא רלוונטי בארץ

7. תיאורטי לגמרי - נסה להשתמש בזה (מניסיון)

עוד 2 זה סובייקטיבי (גודל מסך וכמות כפתורים)

נשארנו עם 5 אחרים - שחלקם רלוונטים מי יותר ומי פחות (והם סמנטים וממש לא GAME CHANGER) - וכולם נפתרים ע"י תוכנות.

מעניין שהם לא העלו כל מני קשקושים על "חוזק" מערכת ההפעלה או שהיא "פתוחה" שזה הטיעונים הנפוצים (והלא נכונים)

Then dying is forgetting

פורסם
לגבי ה-N8 ו-C7 - יש להם מערכת הפעלה חדשה, symbian^3 - איך היא ביחס ל-S60?

לפי התכונות, הם דומים לאייפון, אך האם הם אינטואיטיביים מספיק (ה-N97 למשל היה מאוד לא נוח)?

ב N8 זו לא מערכת הפעלה של סימביאן. שכחתי כרגע את שמה אך בוודאות זה לא סימביאן.

בכלל לגבי הN8, יש אותו לחבר שלי שהביא אות לארץ לפני קצת יותר מחצי שנה.

הוא אומר שהוא מסורבל ונתקע וממש לא אינטואטיבי ונוח להפעלה.

לזכותו יאמר שהוא ממש ״לפ-טופ״ קטן! החבר אומר (בצחוק), שחוץ מלצרוב דיסקים, הוא עושה הכל.

כששאלתי אותו אם הוא היה קונה אותו עכשיו (אחרי הכירות איתו), הוא אמר שחד משמעית לא!

לא יעזור כלום, נוקיה כבר מזמן לא בליגה של המתחרות!!

לגבי מי יותר טוב-אייפון או גלאקסי או ה htc- זו כבר העדפה אישית של כל משתמש!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...