Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה סערה בכוס מים.

בסופו של דבר אין הבדל בין המכשירים, האחד חכם יותר ולשני יש הרבה אפשרויות.

לידיעתכם - אייפון פרוץ הוא אייפון פתוח, כל הקבצים נגישים לכם, ויש קהילת פיתוח ע - צ - ו - מ - ה !.

אפילו לערכות נושא יש שרשורים של מאות עמודים.

כך שאיש איש ובחירתו, מי שאוהב לשחק ולהתעסק לדעתי יהנה יותר עם אייפון, אגב ב10 יתרונות האלה שהצגת של WIDGETS וNOTIFICATION BAR, יש לי את כל אלו באייפון - כך שזה לא יתרון, יש את זה בשניהם.

לילה טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס, נשמע כאילו לא טרחת לקרוא את הכתבה. מה גם שיש לי הרגשה שאחד מירחוני הכלכלה הגדולים בעולם לא היה כותב כתבה עם חורים גדולים מדי.

אני אשמח אם תוכל להראות לי וידאוים של widgets ושל notification area באייפון.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

הכוונה שלו היא שבאייפון פרוץ יש את כל האפליקציות האקסטרה שהן יתרון של אנדרויד.

לגבי מגזין כלכלה וכתבה טכנולוגית - תחשוב על ההשוואות המקבילות עם כתבות על רכבים במגזיני כלכלה או פנאי , או כתבות על מוסיקה אלטרנטיבית בעיתוני חדשות ואתה מתחיל להבין את הכיוון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאייפון יש כמה חסרונות מאד מהותיים:

מיקרו-סים.

אין פלאש פלייר.

מחיר.

למי שאין בעיה עם מה שרשום למעלה האייפון יהיה לו יותר טוב.

ולא אין לי אייפון, ולא יהיה לי כי אני מחכה לשיווק הנקסוס אבל עדיין סבור שהאייפון יותר טוב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

גלאקסי S. מאתמול הוא אצלי, ואין אחד מחבריי שהצליח למצוא סיבה להעדיף עליו את האייפון. אני מאוד מרוצה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1. אין פלאש למצלמה.

2. פלסטקי ומתאמץ יותר מדי להראות כמו אייפון.

3. עדיין לא ברור אם יקבל עדכון לאנדרואיד 2.3.

4. דובר שיש בו תקיעות ובעיות עם הGPS.

5. IOS עדיין יותר טובה מאנדרואיד (למרות שהפער הולך וקטן).

6. לא יודע אם זה נכון או לא, אבל זכור לי שיש תלונות על כך שאי אפשר להפסיק את החיבור לאינטרנט (מה ששורף DATA).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
1. אין פלאש למצלמה.

2. פלסטקי ומתאמץ יותר מדי להראות כמו אייפון.

3. עדיין לא ברור אם יקבל עדכון לאנדרואיד 2.3.

4. דובר שיש בו תקיעות ובעיות עם הGPS.

5. IOS עדיין יותר טובה מאנדרואיד (למרות שהפער הולך וקטן).

6. לא יודע אם זה נכון או לא, אבל זכור לי שיש תלונות על כך שאי אפשר להפסיק את החיבור לאינטרנט (מה ששורף DATA).

1. לא מפריע לי. בשביל זה יש DSLR בבית :wink:

2. הוא די דומה לאייפון היוצא, אך אינו מרגיש פלסטיקי או פחות איכותי ממנו.

3. טוענים שכן. נחייה ונראה.

4. הטענה מדברת על הרומים של חברות הסלולר המקומיות. שלי עם הגרסה העדכנית ביותר שקיימת - אין תקיעות ואין תגובות איטיות כמו שדובר עליהן בתחילת דרכו של המכשיר.

GPS עוד לא בדקתי. אבדוק ואעדכן.

6. ניתן להפסיק את החיבור לאינטרנט. אין שום בעיה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מעניין מה יקרה כשגוגל יקנו את אפל

אני אשקול לממש את המניות שלי באפל :-P.

יש בידי אייפון והוא משרת אותי נאמנה. יחד עם זאת החסרונות שראויים לטעמי לציון הם:

1. כפי שהוזכר iTunes.

2. ההקלדה מהירה, אם כי לא פעם יש שגיאות וחסרה לי התחושה ואיכות ההקלדה כפי שבנוקיה E71 שהיה לי קודם לכן.

3. השקטת המכשיר. כאשר משקיטים את המכשיר הוא עדין רוטט. אומנם ישנה אופציה למשל ללחוץ על אחד מהכפתורים על מנת שהרטט יפסיק אך אינני מתכוון להכניס את ידי לכיס / להתעסק עם הסלולארי באמצע ישיבה וכיו"ב.

4. אופיס... למי שמשתמש בסלולארי בין היתר לעבודה באופיס בעברית לעריכת מסמכים, האייפון פשוט לא אקטואלי מבחינת הגופן שכותב הפוך, מה גם שלטעמי לא נוח להשתמש באייפון לעריכת מילים, משפטים, אקסל וכיו"ב.

5.סוללה...הסטיגמה על מכוניות האמריקאיות מוחלת על האייפון כמו כפפה :-/ (כן ברור לי שבשל המסך ועבודה בו זמנית של אפליקציות גובות את מחירן אך בכ"ז).

פורסם
אני אשקול לממש את המניות שלי באפל :-P.

יש בידי אייפון והוא משרת אותי נאמנה. יחד עם זאת החסרונות שראויים לטעמי לציון הם:

3. השקטת המכשיר. כאשר משקיטים את המכשיר הוא עדין רוטט. אומנם ישנה אופציה למשל ללחוץ על אחד מהכפתורים על מנת שהרטט יפסיק אך אינני מתכוון להכניס את ידי לכיס / להתעסק עם הסלולארי באמצע ישיבה וכיו"ב.

תבטל את הרטט בכלל בתפריט SETTINGES ואז בזמן צלצול או כיבוי הצלצלן הרטט לא יעבוד.

זה לא חיסרון אלא פשוט צריך לשנות הגדרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

רגע, אבל אם רוכשים קוויקאופיס או משהו דומה:

א. האם אפשר להציג מסמכים בעברית (מצגות, WORD וכו')

ב. האם אפשר לערוך אותם בצורה נורמאלית (בזכות הקוויקאופיס ודומיו)

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

[quote=`Infinity;2787678

גוגל, מה ציפית :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר גם אפשר, היום זה נעשה כמה פעמים. לא רק זה, אפילו לא הבנו למה הגלישה לא פעילה (חשבנו שיש תקלה) עד שבסניף של אורנג' הראו לנו שהחיבור מנותק וצריך להדליק אותו. זאת אומרת שכן יש אפשרות לכבות, רק שצריך לדעת מאיפה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...