Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שיחליפו לך לפלאפון חדש כי הספיקר (חלק שכולל עבודה עולה 150 ש"ח) התקלקל?

אם היה לך רכב והצופר היה מפסיק לעבוד כשהאוטו באחריות- היית מצפה לרכב חדש? או שיחליפו צופר?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כי לא מתקנים אייפונים בחברות סלולאריות, זה ההסכם שלהן עם אפל. בטח יציעו לו לשלם השתתפות עצמית, ולקבל מכשיר חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז ישלחו לו אותו לתיקון בחו"ל.

זה לא אומר שעל כל פלטה הכי קטנה מחליפים לך טלפון.

ואם מחליפים - אז משלמים השתתפות עצמית.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אז כל הקטע זה שהם מעדיפים לא להתעסק עם זה, ועל הדרך לגזור קופון על הלקוח.

את המכשיר התקול הם בכל מקרה שולחים לחו"ל, ותמורתו הם מקבלים אחד מחודש.

סביר להניח שפשוט יציעו לו לשלם עוד קצת ולקבל חדש תחת טיעון הזוי כלשהו.

פעם התעניינתי ברכישת אייפון 4 בפלאפון, והסבירו לי על הדרך שלא עושים ביטוח תיקונים לאייפון.

נ.ב. חוץ מזה, ישלחו לו את המכשיר לתיקון בחו"ל עם סיכוי ללכת לאיבוד/להיהרס/להיאבד בדרך. גם לא ברור כל כך כמה זמן ועצבים כל הנושא ייקח. בקיצור, אייפון היה ונשאר מכשיר שאין לו אבא ואמא בארץ.

נ.נ.ב. לא חושב שהמצב עם אחריות למכשירי אנדרויד יותר טוב.

נ.נ.נ.ב. כן, אני יודע שאפשר לתקן את התקלה עם הרמקול עצל טכנאי פרטי, אבל מקרים כאלה זה אחת הסיבות שרוכשים מכשירים ממשווק רשמי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגלאקסי S עדיף בכל הפרמטרים, חוץ מאשר בכמות האפליקציות כשלאייפון עדיין יש יתרון בתחום הזה, למרות שאני לא חושב שלאנדרויד חסר.

אני עצמי לפני רכישה של הגלאקסי S.

לגבי האייפון, הייתי מעדיף להסתובב עם טלאכרט. אני עדיין צעיר מדי בשביל חתונה קתולית עם אפל.

פורסם

מעניין איזה פרמטרים בידיוק ?

אני כבר שנה וחצי עם אייפון מ3G ועד 4.

כרגע עם אייפון 4 ולא חסר לי כלום , כמובן שהוא פרוץ ומאפשר לי שליחה וקבלת קבצים מהבלוטוט' לכל המכשירים (לא השתמשתי בזה מתישהו אבל שיהיה). באייפון 4 באמת שלא חסר כלום וכל מה שיש בו עובד בצורה אופטימלית.

פורסם

חסר לא אבל יש דברים מעצבנים באיפון מעבר לדוגמאות הידועות של פלאש וכו הנה רק 3 מהשבוע האחרון:

אי אפשר למחוק רק שיחות שלא נענו (כן אני יודע שיש תוסף לטלפונים פרוצים לזה, ואם הוא לא פרוץ ?)

אפשר להכניס ימי הולדת באנשי קשר א-ב-ל, אם מכניסים אותם דרך האיפון הם אכן יכנסו ליומן אבל הוא לא יזכיר אותם לכם אותם לעולם, אין דרך להגיד לו להזכיר לכם (ומה כל הפואנטה דביל, שתזכיר לי למי יש יום הולדת !) אם מכניסים אותם דרך האאוטלוק - אז כן יש תזכורת ...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מעניין מה יקרה כשגוגל יקנו את אפל

פורסם

יש בiphone הרבה דברים שחסרים, והדבר החשוב שעולה לראש זו הקלטת שיחה. גם הרבה מכשירים באנדרויד לא עושים את זה כמו שצריך, אבל לפחות עובדים על זה ונראה לי רק הdesire עדיין לא מקליט כלום.

פורסם
חסר לא אבל יש דברים מעצבנים באיפון מעבר לדוגמאות הידועות של פלאש וכו הנה רק 3 מהשבוע האחרון:

אי אפשר למחוק רק שיחות שלא נענו (כן אני יודע שיש תוסף לטלפונים פרוצים לזה, ואם הוא לא פרוץ ?)

אפשר להכניס ימי הולדת באנשי קשר א-ב-ל, אם מכניסים אותם דרך האיפון הם אכן יכנסו ליומן אבל הוא לא יזכיר אותם לכם אותם לעולם, אין דרך להגיד לו להזכיר לכם (ומה כל הפואנטה דביל, שתזכיר לי למי יש יום הולדת !) אם מכניסים אותם דרך האאוטלוק - אז כן יש תזכורת ...

כנס ליומן ותגדיר לימי הולדת שהכנסת דרך אנשי הקשר תזכורת. קצת יותר ארוך אבל עובד.

איזה כייף לי :)

פורסם

זו סוגיה שחוזרת על עצמה פה ברחבי הפורום גם לגבי מכוניות , אני חד וחלק אבל לא מוכן לקבל מוצר שיצא מהמפעל פגום ! אני קניתי חדש , לא משופץ , לא מתוקן , ולא יד 2 , קניתי חדש מאפל במיטב כספי , ואני דורש לקבל מכשיר חדש ! ועל כל מה שנגזר מכך , לא הגיוני שלאחר שבוע עם האייפון כבר נשרף ספיקר זה לא שוק שחור , וזה לא באסטה

דבריי אל נציג פלאפון : אלעד מה קורה ? , תקשיב אני לא מאמין האייפון , נשרף לו הספיקר .. , אני אומר לך אלעד אני לא מוכן לקבל שום משופץ /מתוקן / כל אייפון שפתחו אותו או נגעו בו , קניתי חדש ואני רוצה חדש ולא אחד תקול

דבריו של נציג פלאפון : בן אין בעיה תגיע יום ראשון למעבדה ויבדקו את הפלאפון באמת יראו שהרמקול נשרף ומביאים לך חדש מהקופסא , בארץ אסור לנו לפתוח את המכשירים ולכן אוטומטי אתה מקבל חדש מהקופסא בזמן שאת שלך אנחנו שולחים לאפל .

דבריי : תודה רבה הרגעתם אותי נתראה יום ראשון

- אם אני הייתי קונה רכב חדש מהניילונים והוא היה פתאום תקול או שהמערכת משאבת הדלק לא עובדת או משהו רציני כזה או אחר תהיה בטוח (לבחור פה שהגיב ) שאת האוטו הזה היו מחליפים לי לאחד חדש ואם לא הייתי הופך עולמות ומציב סוללת עורכי דין על דבר כזה , אבל מכוון שלא פעם אני רואה חבריי פורום שקנו רכב חדש והוא הגיע תקול ופשוט "תיקנו להם " את הרכב אני לעולם לא יקנה רכב חדש אין טעם

פורסם

כמו שאמרת - יש את הרצון ויש בנפרד את המציאות.

המציאות היא שגם ברכב שמגיע תקול - יתקנו אותו בחלקים מקוריים פה.

כדי שיחליפו רכב קומפלט הוא די צריך ליהיות DOA וכנ"ל פלאפון.

בהצלחה בכ"א - תעדכן יום ראשון מה קרה.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...