Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבזיק לי רעיון כלשהן לאתר אינטרנט שהבסיס שלו הוא סוג של שיתופיות וחברתיות (משהו בסגנון פייסבוק, מקושרים, חבר'ה וכד' אבל ממש לא חיקוי שלהם).

השאלה היא: מה עושים עכשיו? יש מי שעוסק בפיתוח רעיונות לאתרים, חברה מסוימת? או לחילופין ייעץ לי לרדת מזה?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

שלב ראשון אני מציע שתתחיל לחקור את הרעיון, השוק הישראלי הוא שוק קטן מדי כדי לבנות עליו, ככה שאם יש מענה בינלאומי לאתר שחשבת עליו והוא כבר שולט במרבית השוק חבל על הזמן מלכתחילה.

שלב הבא, יהיה לחשוב על רווחים, איזשהוא מודל לרווח שיהיה שווה לך מלכתחילה להשקיע זמן\מחשבה\פיתוח בעניין...

ברגע שתחשוב על הצעדים הללו, תוכל להתחיל בהקמה של העסק הזה.

אבי.

פורסם

יהיה יותר משתלם לקחת מתכנת פרטי כי זה ייצא יותר זול. מה שכן, כדי לבנות אתר ברמה גבוהה עם פיצ'רים ברמה צריך מתכנת/חברה רציניים ודברים כאלה יעלו הרבה כסף.

פורסם

מה שעומד לנגד עיני כרגע זה לא ת'כלס הבנייה של האתר. אני כרגע צריך סוג של ייעוץ מקצועי בנוגע לרעיון עצמו ועל האפשרויות לפתח אותו ולשפר אותו ולהפוך אותו מרעיון למשהו שבאמת יכול לעבוד.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש כמוך מיליונים, מנסים כל יום להקים משהו וזה לא הולך.

תחשוב פעמיים לפני שאתה מתחיל לפזר מזומנים! ( כולם יגידו לך שזה רעיון מעולה, רק תתחיל לשלם )

פורסם

נו? זה שיש מליונים זה אומר שלא כדאי לנסות? כמובן שהכל במסגרת ההוצאה הסבירה.

פורסם

"במסגרת הוצאה סבירה" - קח בחשבון לפחות 10,000 ש"ח להקמת האתר. מדובר על סכום ראשוני ללא עלויות

האחסון (אם נפח התעבורה יהיה גדול מאוד, עדיף לקנות/להשכיר שרת פרטי שיאוחסן בחוות שרתים).

שעת מתכנת היום לא זולה כנ"ל לגבי עיצוב גרפי וייעוץ משפטי (כבעל אתר שמאחסן פרטים של אנשים ויעמוד מול מתחרים, תצטרך ייעוץ ראשוני). קח בחשבון גם עלויות שוטפות של תוספות ותיקון באגים שיתגלו בהמשך באפליקציה..

בקיצור ממליץ לא להיכנס לזה אם אין לך סכום כסף נכבד כדי להרים כזה פרוייקט ולרוץ איתו קדימה עד שיתחיל להכניס רווחים.

פורסם

כמעצב אתרים בתור תחביב אני באמת מתפלא על המחיר שמעצבים לוקחים עבור עבודתם. אבל הם עושים את זה בתור פרנסה, אני בתור תחביב :)

אגב, אם רק רוצים, אפשר לבנות אתר ב0 ש"ח (כמו האתר רכב אותו בניתי). אתר תחביב, שלא מיועד להתפתח ולגדול למימדי ענק, יסתפק בשם דומיין ואחסון בסיסיים במחירים של עד 50 ש"ח בחודש לאחסון בסיסי ו100 ש"ח לדומיין CO.IL לשנה.

זה תלוי מה אתה רוצה מהאתר, ואתר רציני באמת יכול להגיע למעל 10,000 ש"ח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו כאן בקשר ללא לנסות

ללא ספק לך על זה,תמזער סיכונים לפני זה, תברר עם חברים/אנשי מקצוע שקרובים לנושא.

תחבור למישהו ששולט בתחום , אל תוותר גם אם לא תצליח הפעם תצליח בפעם הבאה או בזו שאחריה, אלו השיעורים האמיתיים של החיים.

לך על זה אבל באופן מפוקח!

(אגב אני בונה אתרים אפשר להציע לך את שירותי?סתם סתם אין לי קשר לתחום:wink:)

וגם אולי זה יעזור http://go-million.com נתקלתי בזה בגלובס..לא מכיר ,לא יודע

בהצלחה ותעדכן

פורסם

אם יש לך מעט ידע אפשר לבנות אתר בעלות מזערית.

תשכיר אחסון מחברת כלשהו (לדוגמא LIVE-DNS אני ממליץ בחום).

תקים שם בסיס נתונים MYSQL (אין לך בעיה הם תומכים)

ותעלה לשרת פרוייקט שנקרא JOOMLA. מדובר במערכת PHP לניהול תוכן דינאמי.

במערכת הזאת אתה בונה את האתר דרך ממשק נוח וידידותי. קל פשוט ויעיל.

כמובן שאם תרצה לעשות מודיפיקציות שלא קיימות מובנה בג'ומלה, כבר תצטרף מתכנת PHP. אבל זה לא בעיה.

פורסם

יש טמפלטיים חינמיים לג'ומלה וזן קארט שנראים סבבה, ראה את האתרים בחתימה שלי.

מצד שני למי שלא יודע PHP (אני די יודע וגם יש לי נסיון של כ12 שנה בפיתוח WEB) לא הייתי ממליץ להכנס לזה לבד, זה יכול די לתסכל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...