Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, אני לא מומחה בPHP.

יותר נכון, כשהתחלתי לבנות את האתר שלי לא ידעתי כלל PHP, ואני חושב שגם כיום ההבנה שלי בו שואפת לאפס. אבל אני בהחלט חושב שדווקא PHP אפשר ללמוד אם משקיעים כמה דקות \ שעות של חשיבה בקריאת הקוד והבנתו. כל פעם שאני צריך לבצע שינויים בקבצי הPHP אני קורא את הקוד ולומד אותו עד כמה שאפשר, משום שזהו לא קוד קשה לקריאה. לאחריו אני מנסה לשנות ולהוסיף, ואני מצליח. עובדה, גם הצלחתי לבנות מוד משלי, שכיום נמצא בבניה, מוד של קטלוג רכב + משאיות.

דבר אחד אני כן יכול להוסיף. אני כיום משתמש בNukeAll (PHPNUKE)

ניסיתי מספר פעמים לעבור לג'ומלה, אבל הקוד ומבנה המערכת מסובך משמעותית, ויש צורך להשקיע שעות נוספות בלמידתו.

על האתר שלי עד היום לא השקעתי אפילו שקל. כרגע אני בונה אותו, ומתכנן לבנות אט אט מערכת חדשה, ולאחריה לקנות דומיין וVPS.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הכל טוב ויפה אבל מדברים על משהו בסגנון של פייסבוק/מקושרים..

במצב כזה צריך לקנות או לבנות מאפס את המערכת, זה לא סתם קטלוג.

העיצוב צריך להיות תומך WEB 2.0, קבצים גרפיים קלים, ריצה זהה על כל הדפדפנים והרזולוציות ללא תקלות

המערכת חייבת להיות כתובה בצורה מיטבית, ללא שורות מיותרות כדי שהדפים יעלו מהר יותר (ותתפלאו כמה זה קריטי כשיש כמה מאות גולשים שניגשים לדף שיש בו שורת קוד של לולאה אינסופית או חיבורים לא סגורים לדטהבייס)

במחשבה שני אני לוקח את סכום הכסף שנקבתי בו בחזרה, לדעתי בניית אתר כזה ייחודי תעלה הרבה יותר - לפחות פי 2-3 ממה שאמרתי וגם זה משהו התחלתי ללא פירסום, תיקון תקלות,עדכון,הוספת פיצ'רים.

אם אתה מתיימר להיות בקו אחד עם אתר כמו מקושרים, שהם ד"א חברה עם מספר אנשים ומשרדים, אתה צריך להראות מקצועיות. שימוש בCMS יראה בדיוק ההפך.......

מערכת טובה ומתחוזקת + עיצוב סולידי ומתאים יעשו את העבודה. רק לא לשכוח להחזיק מערך תמיכה לגולשים שנתקלים בבעיה (להלן SUPPORT) ושאר הדברים שצריך. בקיצור אני לא רוצה לנפץ לך את הבועה אבל זול ופשוט זה כבר לא יהיה.

פורסם

זו אולי התגובה (זו שמעליי) שהכי קולעת למה שהתכוונתי.

בגלל שזה כ"כ מורכב מסתם לבנות אתר, אני זקוק לייעוץ ועזרה.

טוב, נרים כמה טלפונים בתחילת השבוע בשביל לבדוק לאיזה כיוון נושבת הרוח...

תודה לכולם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אגב, אני מכיר ארבעה מערכות של רשתות חברתיות מוכנות. אחת מהן אף מתורגמת.

אבל שוב, בשביל לעמוד בקו אחד עם מקושרים, או אפילו SHOWME, יש צורך במערכת ייחודית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כמו שכתבתי לך בתגובה הראשונה לכל השירשור המיותר הזה, קודם כל תברר טוב טוב מה הרעיון, מי המתחרים, איזשהוא מודל עיסקי מינימליסטי ורק משם תתקדם.

פרוייקט בסד"ג כזה יעלה המון כסף, כנראה מי שהעריך כאן סכומים של עד 10 אלף ש"ח לא כ"כ יודע על מה מדובר.

פרוייקטים כמו פייסבוק \ מקושרים זה דברים שמדובר בהם על אלפי שעות תכנות במקרה הטוב, אם לא עשרות.. לא פחות מזה מושקע בפירסום ובתחזוקה\ניהול של כל הדבר הזה.

סד"ג של שעת מתכנת פרילנסר בד"כ לא תרד מה150 ש"ח לשעה, נניח שאתה רוצה להשתמש בדברים כתובים ולעשות מערכת כלשהיא מאוד פשוטה אפילו 200 שעות = 30 א"ש, מה שכבר משלש את ההערכות שניתנו כאן, שלא נדבר על זה שב200 שעות אין באמת אופצייה לכסות הכל.

בקיצור, צריך לחשוב טוב טוב מה הרעיון, ולהתחיל לרוץ עם ההכנות לפני כן.. כתיבת הקוד והמימוש עצמו של המערכת זה רק אבן קטנה בדרך, יש גם כמו שנאמר כאן כבר שלבים של פרסום, בדיקות, בדיקות כלכליות של כל העסק הזה וכו' וכו'.

אם תרצה פרטים נוספים והתייעצויות אני ישמח לעזור במה שאני מבין,

אבי.

• תוכן חדש...