Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש פה, קוראים לי אביאל, חייל משוחרר.

כרגע אני נוסע במיצובישי גאלאנט Comfort שנת 2002, בשיתוף עם אימי.

בגדול זה אחלה אוטו אבל מיציתי, צריך רכב משלי.

אני מעוניין לקנות רכב בסביבות 40,000-50,000 ש"ח.

התלבטתי בין:

* גולף ג'נריישן (אמרו לי לא לגעת בV5) עם מנוע 1600-1800, אוטומט, שנת 2000-2001.

* הונדה סיויק 2001-2004.

* סובארו אימפרזה - ניו אייג' / STI - ת'אמת שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם - אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח, שנתון 2001-2004.

מבין 3 הסוגים אני הכי אוהב את הגולף, הרבה אומרים לי ללכת לכיוון בכלל של מאזדה, הונדה, מיצובישי וטויוטה בגלל שהחלקים יותר זולים מהגולף וגם מבחינת אחזקת הרכב, אני לא מתלהב מהרעיון אבל מודה לזה שהאחזקה של הגולף יקרה יותר מ2 האופציות האחרות.

רציתי לשמוע את דעתכם, כל בעיות כאלה או אחרות של הרכבים הנ"ל או בכלל מה שיש לכם לומר.

המון תודה מראש,

אביאל.

פורסם

1. בשנים עליהן כתבת אין גולף 1.8 ( אלא אם כוונתך לGTI ). רק 1.6 או 2 ליטר, שבהחלט מצדיקה את הפרש המחיר הזניח בינה לבין הגולף עם המנוע הקטן יותר.

2. בדומה לשירשור אחר, המתנהל לו כאן בנחת על מכוניות צרפתיות, גם ה"עובדה" שאחזקת גולף יקרה יותר מזו של המתחרות, היא סטיגמה שאבד עליה הכלח.

פורסם

כנהג צעיר , אני ממליץ לך בחום לקחת את מחיר הביטוח כשיקול .

מחיר ביטוח של גולף לנהג צעיר עומד על 7,000 +- בשנה.

פורסם
הייתי אומר שמאזדה 323 אחלה אוטו גם :) , ת'אמת שאם אתה לוקח גולף הייתי ממליץ על GTI.

הגולף לוקחת הרבה יותר דלק משני האופציות האחרות..

אגב..אתה אחלה דיג'י ! 8)

לא נראה לי שהGTI יותר חסכונית מהג'נריישן 8)

ותודה :wink:

פורסם

שים לב שהאימפרזה (STI) היא מכונית קיצונית מאוד אל מול שאר האופציות שרשמת. מבחינת התנהגות, היא הכתובת. שוב מבין האופציות שרשמת. הסיוויק והגולף (לא GTI) אינן מכוניות ספורטיביות כלל.

מבחינת אמינות, אני לא מכיר את אחזקת הרכבים שהעלת, אבל הקו המנחה הוא שרכב ספורטיבי יותר יהיה יקר יותר לאחזקה.

לגבי יופי אתה תחליט, כל אחד וטעמו האישי הוא.

!AWDSOME

פורסם

משום מה קיבלתי פה אזהרה על תגובה של הטעיה לדוגמא שהחלקים של גולף יקרים.

לאחי יש גולף וזה מידע מבוסס ואני רואה כמה הוא השקיע בה בשנה האחרונה בחלקים מקוריים מעל 20 אלף.

וגם לחבר שלי יש גולף שבוע אחרי שהוא קנה אותה הלך גיר ועוד 5 אלף לתקן בצמפיון.

• תוכן חדש...