Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קראתי קצת על הפולו GTI הנוכחית, מכתבה של ג'רמי קלרקסון מטופ גיר

http://www.timesonline.co.uk/tol/driving/jeremy_clarkson/article639727.ece

המנוע שלה (1.8T), זה גרסא מוגבלת של אחד שישב בTT הישנות יותר. שמסוגל להוציא 237סוסים, אך מוגבל ל148 בלבד.

אז השאלה המתבקשת היא, מה הפוטנציאל של הפולו הזאת?

איך ואיזה חלקים דרושים על מנת להעלות את ההספק שלה, וכמובן גם את כל מה שמסביב, שיוכל גם להחזיק אותה על הכביש, לעצור כשצריך, ובכלל שלא תתפרק.

וכמה (סדר גודל) אמור לעלות כל העסק הזה? שלא תתבלבלו אבל, אני לא מדבר על להעלות אותה ל500 סוסים ומעלה. בלי להגזים כמובן, בגבול הטעם הטוב, להוציא את הפוטנציאל שבה.

אני לא מתכנן לעשות את זה כרגע, רק שואל לידע כללי, כי הכתבה הזאת הדליקה לי נורה בראש, וזה נורא עניין אותי.

ומאחר ואני לא מבין גדול בעסק, אני פונה ללב שלכם.

תודה!

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

אם זהו המנוע שישב בגולף GTI\A3T\TT\ליאון T וכד'.

אז יש לו פוטנציאל מאוד גדול לשיפורים.

המנוע מאוד אמין ובעזרת צ'יפ,וצנרת תוכל להגיע לאזור 200+ בשקט.

בTT היו כמה הבדלים קלים כגון טורבו גדול יותר ועוד כמה דברים.

לדעתי תלמד את הרכב ובעתיד שפר בצ'יפ,אם הרכב לא בולם כרצונך אתה יכול לשפר גם את הפן הזה וכד'.

האפטרמרקט מאוד רחב למשפחת VAG,במיוחד לדור הקודם של מנועי 1.8T

פורסם

סט בולמים קפיצים מקצועי יחד עם Anti Roll Bar עבים יותר יורידו את הכח לכביש בצורה מעולה

ברקסים מוגדלים של אביזיה קופרה (320 מ"מ במקום 280 מ"מ) יעשו את העבודה.

תתפלא אבל בידיוק היום חישבתי כמה עולה להגיע ל250 כ"ס ב1.8T יחד עם שיפורי שלדה והגעתי ל18 אלף שקל +-

(מתחיל לחסוך....:))

אתה זקוק לקולר חזית , צנרת , משאבת דלק וולברו 255 , ווסת לחץ דלק מתכוונן , אינלט , פילטר פתוח , פורק פנימי פורג' 007 , צ'יפ בהתאמה אישית , כמובן שאתה זקוק גם לשעוני למדה כמו בוסט וEGT ולחץ דלק.

כל זה בשביל 240-250 כ"ס

קיט בולמים קפיצים יש של VMAXX ב2800 שקל , יעשו את העבודה ,זוג Anti Roll Bar יעלו כ2500 שקל.

פורסם

לא תאמין עד כמה הפולו הקטנה הזו יכולה להשתנות בשינוי של תוכנת ניהול המנוע בלבד .

אנ אישית יודע שתוכנה של OBD Tuning עושה לה פלאים .

אם אני זוכר נכון , "הבעיה" היחידה היא הצינור שמתגבר את רעש יניקת המנוע בתא הנוסעים , בשלב מסוים מבחינת שיפורים הוא פשוט הופך למטרד .

מבחינת התנהגות , הפולו סובלת מתת היגוי חריף מאוד , כך שאני תומך בהמלצה שנתנה על שיפורי שלדה ושדרוג המתלים (הייתי מעדיף קוילאוברים על קפיץ-בולם , אבל זה עניין של תקציב) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

על מנוע סגור אפשר להגיע ל350כ"ס באמינות,מעל לזה צריך להחליף לטלטלים חזקים יותר, ואז אפשר להגיע ל450-500 כ"ס באמינות.

פורסם

נתון יצרן אם אני לא טועה הוא 8.2 ככה שעם תוכנת ניהול שונה והורדת כמה חיישנים (מה זה בדיוק?) אתה מודד 5.7 שניות תחת האופציות הבאות:

שען עיוור.

שעון ממהר.

בחלומות.

גולף GTI חדשה (1376 ק"ג)עם מנוע 2 ליטר, 227 כ"ס ו DSG עומדת על 6.6 שניות, אתה טוען שברכב שקל בסה"כ ב200 ק"ג ( 1164 ק"ג) אתה מאיץ ב 0.9 שניות יותר מהר בזכות שינוי תוכנה וניתוק חיישנים?

אשמח לשמוע קצת יותר פרוט על זה

על מנוע סגור אפשר להגיע ל 350 כ"ס אבל אל תזכיר את המילה אמינות, 350 כ"ס ומנוע סגור באותו משפט כי הרבה קשר בניהם אין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנתון נבדק עם מכשיר יעודי, שכחתי את השם שלו.

אני עם האיביזה עושה 6.1 אם הצלחתי לצאת טוב מהמקום וצמיגים זבל...

פורסם

זה לא תורה מסיני לרדת מתחת ל 6 שניות,בזמנו מגזין אוטו מדדו לי 5.9 עם עוד נוסע לידי,אצלי באיביזה.

לא ההיתי מתפלא גם עם ההינו יורדים לאיזור 5 שניות,עם ההיתי לבד ועושה יותר מ 2 נסיונות.

הקיצר אל תחזיק מפורש יותר מידי:wink:.

• תוכן חדש...