Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הינה, הקישור שהבאתי עם השירשור על הפאביה, אומר דיי הרבה על הרכב. את מי זה מעניין התקנה מקומית או לא מקומית. עובדה, שהיא נכנסת למוסך אצל הבן אדם הזה ועוד אצל כמה בשירשור. אתה ראית שמישהו בכלל דיבר על מאזדה 2 או סוויפט נכנסות למוסך? אני לא ראיתי.

הקישור ש"הבאת" לא אומר כלום על הרכב. הבן אדם מתלונן על סל"ד בעייתי (מה שמתברר אח"כ כתקין) ועל רשרושים מאיזור תיבת ההילוכים, כנראה בגלל פירוק האיזור כדי להרכיב קודנית.

אם אתה כ"כ מתעקש שזה יקרה גם במאזדה 2, אתה יכול לנדב את הרכב שלך לצורך הניסוי.

אני אתן לך כתובת של מרכז התקנות חאפרי כדי להתקין לדוגמא דיבורית. אתה תיגש, יתקינו לך את הדיבורית. כתוצאה מההתקנה פתאום תאורת המזגן לא תעבוד, יהיה רעש בדשבורד בגלל ברגים שלא חזרו למקום... אחרי חודש פתאום יהיה קצר והרדיו המקורי לא יעבוד, פתאום תגלה שתאורת לוח השעונים לא עובדת... זה אומר שהרכב בעייתי?! לא! זה אומר שההתקנה בעייתית- אז צריך לעשות את ההבדל.

המאזדה 2 משעממת, עיצוב פשוט מחריד בכל קנה מידה אפשרי, פלסטיקים שנראה שיוצרו ב- 5 אגורות...

הרכב הזה והעיצוב שלו מיועד לצעירים, נהגים חדשים בסביבות גיל 17 וכ'. אומנם אני גם צעיר יחסית אבל ממש לא אהבתי את הרכב.

בקשר לסוויפט: זה שאתה לא ראית זה לא אומר שאין. דווקא יש, ועוד שרשור ענק על הסוויפט.

מדובר על רכב בעייתי מבחינת בלמים וצבע הרכב, ועקב כך לא ניגשתי בכלל לראות אותו בסוכנות.

לגבי הפאביה: עיצוב הרבה יותר יפה, צנוע, שמרני. לא מושכת יותר מידי תשומת לב (רק עם הגג הלבן) וזה בדיוק מה שחיפשתי.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה ז"א רשרושים אחרי התקנה מקומית ?

בסקודה התקינו קודן בארץ ע"י מורשה יבואן ,

אני רוצה להאמין שהיבואן תידרך את המתקינים המורשים שלו היכן למקם כל חוט או רכיב חשמלי ,

אם ההתקנה לא תקינה / רכיבים לא מתאימים לרכב /עבודה לא מקצועית =

חוזרים למוסך לתיקון או החלפה של החלק המרשרש ,

מי שמוציא רכב חדש מהחברה זכאי לרכב תקין , נראה לי שזו דרישה אלמנטרית ,

סה"כ לא מדובר באקזוטיקה, אלא סופר מיני עירונית מחברה מוכרת ,

שאמורה לשנע אנשים מA' לB' , עם כמה שפחות ביקורי מוסך.

אם ההתקנות המקומיות אכן לא מוצלחות (נראה לי שאתם מגזימים ) ,

היבואן אמור לטפל בכך ,

אני לא חושב שהיבואן היה מקבל מצב של מכוניות חדשות שחוזרות עם תקלות ,

הנובעות מתקנת קודן או דיבורית (להזכירכם - ע"י מקום מורשה )מבלי לעשות דבר .

נ.ב.

1.תריס מזגן שנתקע ומרעיש - בעיה ברכב (כולם מכירים גם מאיביזה).

2.צריכת דלק יחסית גבוהה - כנראה שלא מדובר ברכב החסכוני בקטגוריה.

3.זכוכית נסדקת- זו גם בעיה ברכב (הודו בפני NTL במוסך, שזו תקלה נפוצה).

4.מנוע רועש ב3K סל"ד - בידוד גרוע , הרי מדובר ברכב זול , לא צריך לצפות

לבידוד רעש של מרצדס ב-100K ש"ח .

מידן.

ZZR

פורסם

לגבי הסקודה: לדעתי זה לא נובע מהתקנות מקומיות בלבד, עכשיו נימוק לדעה:

האם יבואן בגודלו של צ'מפיון, שמשווק את מותגי פולקסווגן, סיאט, אודי, סקודה, יודע שיש בעיה עם המתקין, שיוצר לו תקלות בכל הרכבים שמיובאים על ידו, לא היה דואג להחליף את המתקין הזה או לדאוג שההתקנות יבוצעו כמו שצריך ?

היבואן נהנה מהשם הרע שמונפץ לו ? היבואן נהנה שאנשים מגיעים אליו למוסך עם רכבים בני יום ולעיתים בני שעות ספורות עם תקלות ?

משהו כאן לא נראה לי הגיוני.

אוראל, האם הפאביות שמגיעות לארץ, הינם באותה רמת אבזור של הרכבים בחו"ל ?

אני חושב שלא (ראו לוח שעונים שמגיע לארץ עם נורות חום במקום מחוגים בלוח אירופאי).

יתכן וכל מיני שינויי אבזור שנערכים במפעלים בחו"ל, גורמים לבעיות.

עכשיו לגבי הסוזוקי: 10K לגמור בלמים, זה לא אמדן לשום דבר, זה מאוד מאוד תלוי בסוג הנהג ברכב.

ב206 שהיה ברשותי, הוחלפו בלמים לאחר 10K ראשונים, אח"כ הם שרדו הרבה יותר מ10K, לדעתי משהו לא בסדר עם הנהגים ברכב פשוט.

לגבי הצבע: אין מה לאמר, יש פה פאדיחה ענקית !

מאזדה 2 אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב, האוטו פחות מרווח מהפאביה, פלסטיקים מרגישים פחות איכותיים כרגע, אבל מה במבחן השנים ? כבר היינו בסרט הזה, העובדה היא גם שהרכבים היפניים שומרים הרבה יותר טוב את ערכם לאורך השנים.

לסיכום: גם אני חושב שכל התשבוחות של הפאביה הם מיותרות, סה"כ עוד סופר מיני, לא מיוחד יותר מהמתחרים, מיוחד אולי אפילו פחות, מה שכן יאמר לזכותם של צ'מפיון, אופציות האבזור הרבות (בקרת שיוט, חלון שמש וכד').

אני מודה, גם אני חשבתי להזמין פאביה, בסוף הלכתי לכיון שונה לגמרי, כן גם אני החלטתי לקחת אוטו יפני משעמם, אבל רחוק מהמוסך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

+1 לאור

אני חושב שבמבחן השנים היפנית תגבר על הסקודה , בכל פרמטר. (ולא משנה איזה יפנית)

ואני דווקא חושב שהפאביה היא הרכב האפור פה , כשרואים את העיצוב החוצפן ברומסטר , והקלאסי מעודן בסופרב דור 2 , מבינים שהפאביה זה אשכרה הרכב הבינוני באולם התצוגה\אתר היצרן.. לפחות מבחינת המראה החיצוני \ פנימי.

הפאביה נראית לי רכב שהיה צריך להישאר במזרח אירופה,עם כל הכבוד , מי שרוצה רכב שדומה קצת למיני ואין לו את הכסף לזה , שיקנה את הסוויפט.

גג לבן מראה רק את החוכמה של היצרן ואת הטיפשות הנאיבית של הלקוחות , בצעד שיווקי ענק סקודה קנתה אתכם אנשי הפורום ממשפחת סקודה.

עוד 10 שנים שלאדה תהיה שייכת לWV אתם תאמרו שלאדה רכב יותר טוב כללית מסוזוקי\מאזדה ואנחנו שוב נטען שלא..ובצדק.

פורסם

אני לא חושב לגבי מבחן השנים, אני די בטוח.

מישהו מתנדב לעשות סקר לוחות לרכבים משנת 95-98, לראות את כמות המאזדות, מול כמות הסקודה למכירה ?

מישהו מתנדב ללכת לבדוק את מצב הרכבים ואת המחירים שלהם ?

אני את התשובות כבר יודע

(סקודה ב5000 ש"ח, מאזדה בימבה ב13 אלף ש"ח)

פורסם

לקרוא למאזדה 2 אפורה ומשעממת זו ממש הגזמה, במיוחד לעומת סקודה. היצרן הכי משעמם באירופה.

דווקא המאזדה היא החדשנית מבחינת המשקל שלה. העיצוב לדעתי ממש יפה. הכי יפה בקטגוריה.

אז נכון, הפלסטיקה נראית ומרגישה זוועה, אבל זה בערך החסרון היחיד שלה.

להזכירכם, היא גם לקחה מקום שני כמכונית השנה באירופה ומקום ראשון כמכונית השנה ביפן.

המאזדה 2 גם יותר בטוחה מהפאביה.

emotion of motion

פורסם

מידן, אין שום בעיה של שברים בחלונות - נקודה. אני לא יודע מי אמר ומה אמר לנטלי, אך זאת שטות גמורה. במידה והיו בעיות עם החלונות - היה ריקול. יודע מה? עזוב ריקול, הבעיה הייתה מופיעה גם ברומסטר ושאר הרכבים של הקונצרן - כולם מגיעים מאותו המפעל, אותו היצרן - Sekurit saint gobain. אני ביצעתי חיפוש לגבי הנושא בברישקודה - לא קיים. כנראה שיש לנטלי שכן מאוד "נחמד". זה הכל. אור, אתה פולט שטויות בקצב מסחרר - התגובות שלך מעידות על בורות. לכל מדינה יש את האיבזור שלה - לכל יבואן את המפרט איבזור שלו שנסגר מול היצרן. נראה לך הגיוני שהתקלות נגרמות בגלל שלך יש לוח שעונים נטול מד חום מנוע ולגרמנים יש לוח שעונים עם חום מנוע? תחשוב לפני שאתה פולט את השטויות (הרגילות) שלך. ואגב, הגרסאות הבסיסיות באירופה - מגיעות עם לוח שעונים כמו שלנו. מדובר בבעיות שנגרמות אך ורק בעקבות התקנות מקומיות לקויות וידוע שוואגיות רגישות להתקנות שכאלה, לכן עדיף להזמין הכל מקורי או להיכנס למתקין שיודע את עבודתו - רדיו מילאנו לא יודעים לעבוד. יודעים רק להרוס. זהו - אני פורש כאן. כולכם חכמים גדולים, ידענים גדולים. סיכמנו - אתם תסעו ביפניות שלך, אני אסע בצ'כית-גרמנית שלי. כל אחד ואמונתו שלו. להת'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אני לא יודע, אני שאלתי !

(אולי צריכים להחזיר אותך לכיתה א בשביל ללמוד הבנת הנקרא)

כי נראה לי מאוד מוזר שכל הבעיות הם בהתקנה והיבואן לא עושה כלום נגד זה.

אתה לא תיסע בצ'כית גרמנית, אלא בצ'כית נקודה, זה שהיא שייכת לקונצרן גרמני לא אומר כלום.

בדיוק כמו שמבחינתי (והדבר מורגש טוב מאוד לכל היודע) טויטה קורולה 03-04 היא טורקיה ולא יפנית !

פורסם

אור, בפעם האחרונה שאני מתייחס לתגובה כל שהיא שלך - לא סתם ציינתי "צ'כית-גרמנית". תערוך סיור במפעל ותבין הכל. לא שזה לא משהו ידוע... וכדי שתוכל להבין - המוצר הסופי מורכב בצ'כיה, אבל כל החלקים מגיעים מאודי ומפולקסווגן (הישר מגרמניה). גמר חתימה טובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן אני יודע, לסבא שלי היה סיאט עם "סיסטם פורש" (המנוע 1.5 שנות ה90 מי שזוכר).

נו סו ? עדיין זה היה אוטו לא להיט, היה יד ראשונה ואחרונה, אוטו "קבר" כמו אופל הישנים.

פורסם

המאזדה 2 משעממת, עיצוב פשוט מחריד בכל קנה מידה אפשרי, פלסטיקים שנראה שיוצרו ב- 5 אגורות...

הרכב הזה והעיצוב שלו מיועד לצעירים, נהגים חדשים בסביבות גיל 17 וכ'. אומנם אני גם צעיר יחסית אבל ממש לא אהבתי את הרכב.

וואלה... :roll:

דבר שני- רכב מדהים לדעתי.

103 כ"ס עם מנוע 1500 סמ"ק ותיבה אוטומטית רגילה- המתכון המוצלח.

ישבתי (ונסעתי) באחת כזאת (אבל בדגם הפשוט, הרכב שלך זה הדגם המפואר) וממש התרשמתי לטובה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1491460&postcount=10

פורסם

VOLVO, תודה רבה. יצאת ענק.

נ.ב

אם תיכנסו לשירשור ש-VOLVO החביב הביא, תראו את היחס של יבואן מאזדה ללקוחות שלו (בעמוד האחרון - בקשר לריקול). בניגוד ליבואן של ס\שקודה... :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, הוצגו כאן שתי אסכולות, ואין ספק ששתיהן גובו בתילי תילים של נימוקים ומובאות.

אני בטוח שפותח השרשור כבר גיבש לעצמו דעה.

בינתיים - ננעל, לפני שכדור השלג שנוצר כאן יהפוך למפולת שלמה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...