Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

החלטנו להחליף אוטו לאוטו חדש, חשבנו על סקודה פאביה בתור אוטו חדש, אולם רציתי קודם להתייעץ האם יש מכוניות עדיפות באותו סכום כסף [+-].

הדברים שחשובים מאוד הם בטיחות, נוחות נסיעה ותא מטען גדול.

אנחנו משפחה של 3 אנשים ככה שאין צורך במכוניות גדולות, במיוחד שאמא שלי לא מסתדרת עם מכוניות גדולות יותר מדי.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנ"ל - תציץ בחתימה ותבין. והנה היא בתמונה חמה מהתנור (תודה לזאב, Vovka).

IMG_3613x.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי.

שאתה אומר לא הכוונה היא לא ללכת אליה או כן ללכת אליה ולא ללכת על אוטו אחר?

סורי שאני שואל שאלות דביליות, פשוט זה לא היה ברור לי עד הסוף :)

פורסם

ללכת עליה - בלי לחשוב פעמיים. תתחדש. אה, ואל תיקח צבע כהה - סבל... פשוט סבל. חבל שלא לקחתי כתומה עם גג לבן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ללכת עליה - בלי לחשוב פעמיים. תתחדש. אה, ואל תיקח צבע כהה - סבל... פשוט סבל. חבל שלא לקחתי כתומה עם גג לבן.

בגלל זה לקחתי כסופה, רואה? :-)

פורסם

תלוי - צריך מקום לעגלת תינוק? במידה וכן, אני בספק אם תא המטען של הפביה האצ'בק יספיק - בשביל זה יש פביה סטיישן(סליחה - "ספייס).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אנחנו משפחה של 4, ונהנים מהפביה ספייס כשבוע וחצי...

המכונית מתאימה מאד למשפחות של עד 4 נפשות. כתוצאה מגובהה, תא הנוסעים שלה מאד מרווח, והספסל האחורי מציע איכות ישיבה מצויינת עם מרווח ברכיים מעולה (זה נכון גם להאצ'בק). בנוסף תא המטען ע-נ-ק (480 ליטר במצב רגיל), ומאד נוח לשימוש/תפעול.

כבונוס המכונית מציעה נוחות נסיעה משובחת (לנו יש את ה-1.4 המצויידת בגלגלי "14), ושלדה מתקשרת יחסית להיצע המודרני היום. גירסת ה-1.4 לא מתיימרת להיות GTi, אולם יש לה ביצועים טובים למדי בהשוואה לרוב ה"משפחטומטיות".

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אני הייתי הולך על משהו יפני .

את הדעות הקדומות שלך תשאיר לעצמך ותחסוך מאיתנו. תודה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צחוק צחוק, אבל זה לא היה בסדר בעיקר כי אני מראש ביקשתי יפה מהסוכן שיתן לי סיומת "עדכנית".

אבל אומרים שהכל קורה לטובה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...