Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני עובד כשנה פלוס חודשיים בתור שף במסעדה ויש לי מפתח לעסק ואני פותח אותו בבוקר ראשון מקבל סחורה והכול לבד בלי "אף אחד על הראש"

היום במקרה הגיע הבחור של האזעקות ופירק גלאי עשן שהיה בעצם דמה ובפנים מצלמה ל4 כיוונים!

אין לי בעיה עם מצלמה אבל למה נסתרת?!

מה לדעתכם אני צריך לעשות

1.להגיד לו?

2.לשחק אותה ראש קטן ולהמשיך?

3.להרוס לו את התרגיל - לספר לכול העובדים

לפי דעתי זה תרגיל מלוכלך אין ספק שזה עסק שלו והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה אבל להשים מצלמה נסתרת במטבח (מילא על קופה אני מבין) זה תרגיל מסריח

אני מנסה לחשוב על דברים שעשיתי מול המצלמה ואני נזכר בפאדיחות כואבות שבטח המנובל ראה :?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שף אה ? בגלל זה נהיית שמן ? :D

קיצור אבי ,עזוב אותך, זה זכותו המלאה , ואין לו שום צורך לשתף אתכם. הוא הבוס, זה המקום שלו, הוא משלם שכירות, וכל עוד זה לא בשירותים, אז מה אכפת לך מה יש שם ?

אתה עושה משהו נגד החוק? לא

אז שיבושם לו

להפך - שיראה כמה טוב אתה מתקתק ת'עסק.

פורסם

דבר איתו על זה ותגיד שאתה מעוניין להגיד לעובדים. נראה לי שזה גם אינטרס שלו - אם הם ידעו שהאח הגדול צופה הם לא יחשבו לעשות דברים מלוכלכים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל למה שישים מצלמה נסתרת?

אתה רוצה להרתיע? לשמור על ההגינות? שים מצלמה ושיהיו מודעים לכך כולם.

להסתיר אותה? בשביל מה?

GS300.

פורסם
דבר איתו על זה ותגיד שאתה מעוניין להגיד לעובדים. נראה לי שזה גם אינטרס שלו - אם הם ידעו שהאח הגדול צופה הם לא יחשבו לעשות דברים מלוכלכים...

סביר להניח שיפוטר לאחר אמירה מהסוג הזה. אם זה היה האינטרס של בעל המקום לידע את העובדים אני מניח שהיה מידע אותם. לדעתי תמשיך לעשות את מה ששכרו אותך לעשות ואל תתערב בשיקוליו של הבוס.

ארז רונן

פורסם

מה זאת אומרת תמשיך לעשות מה ששכרו אותך לעשות ותתעלם!?!

סליחה? אם הייתי מגלה שהבוס שלי מצלם אותי בסתר הייתי מפוצץ לו את זה בפנים

אני מאמין יותר ביחס פתוח שיהיה אפשר לדבר עם הבוס וליידע אותו מה קורה בעסק ואם הוא לא סומך עליי - שלא יעסיק אותי, לא חסרים עוד חברה בשוק.

אבי.

פורסם

גם אני חושב שהייתי אומר על זה משהו, לא בהכרח "מפוצץ לו את זה בפרצוף".

קודם כל הגישה שלך היא בריאה ונכונה, אתה מבין שבכל מקום היום יש מצלמות, וסה"כ נעלבת שהיא סמויה, כאילו שלא סומכים עלייך.

אני הייתי שואל אותו בשיא התמימות למה הוא הניח שמה מצלמה, ורואה לאן זה מתפתח.

פורסם

אבי תפוצץ לו מה בדיוק?

אתה כולה עובד, כומך יש עוד עשרות ואני מבטיח לך שהיום גם בהייטק אין ביטחון ויש עוד 50 איש שמתים לתפוס את העבודה שלך. אל תהיה גיבור גדול

כשניהלתי חנות, לא סמכתי על אף אחד מהעובדים ועובדה שלמרות מצלמה נגנבו פה ושם דברים קטנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במקום להיות חכמים, מנסים להיות צדיקי על

אתה יודע איפה המצלמה, תתנהג למופת תסתום את הפה ותתקדם, הוא מנסה לדפוק אותך?

תדפוק אותו ותצא חכם, אני לא אומר שחס וחלילה תגנוב, אבל שיראה שאתה עובד למופת

מה רע?

מה יצא שתספר, הבוס יתעצבן, העובדים יפנו את זה אלייך, יהיה מצב לא נעים ואתה תאבד את העבודה

או שתשתוק, תנצל את המצב לטובתך ותלך הלאה

הכל זה עניין של נקודת מבט

אגב

"אני מנסה לחשוב על דברים שעשיתי מול המצלמה ואני נזכר בפאדיחות כואבות שבטח המנובל ראה"

זו אחת הסיבות ללמה יש שם מצלמה

פורסם

שלום.

כן אולי זה לא נעים או נחמד אבל ! זו זכותו ואולי הוא ניפגע בעבר מעובד שגנב, ויש את האימרה שמי שניכוה ממים רותחים ניזהר גם מצוננים.

אגב אין טעם להגיד לבוס על קיום המצלמה או סילוקה כי מיירב הסיכוים שהוא "יסלק " אותה כדאי להרגיע אותך ויומים אחרי יחביא אותה במקום חדש ויותר טוב אז מה השתנה?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כבר היו מקרים שטבחים עשו בכוונה משהו ללקוח של מסעדה, הייתה תוכנית שלמה על זה, וגם הראו סרטונים מהמקרה שצולמו במטבח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בעל מאפיה שאני מכיר התקין מצלמות בעסק שלו יום אחד. להפתעתו הוא גילה, שכל בוקר, כשהקמח מגיע, העובד שמקבל את הקמח מעביר שק של 50 ק"ג אליו לרכב.

הוא זימן את העובד לשיחה, וגילה שהוא עושה את זה כבר 20 שנה. אפשר להבין את הבוס שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תומר ולכן ואי לכך אמרתי אע"פ שישנם עוד עובדים בשוק, אם הוא לא סומך עליי שלא יעסיק אותי.

אולי המצלמה היא לא ספציפית אלייך אלא למלצרים אחרים ואו בשימוש נגד פריצות לזיהוי הפורץ וכד'.. זה כבר יגיד מומחה, אבל אם הבוס שלי מחר בבוקר מציב לי מצלמה על העמדה שלי ספציפית אני יפגע מכך ורוב הסיכויים שאני יעשה משהו בנידון..

מה לעשות אולי אני ראש בקיר, דפוק אבל עקרונות לא חסר לי ועל העקרונות הקטנים שלי אני עומד.

אבי.

• תוכן חדש...