Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקראו לזה שאלה *פגרת , פעורה וכו'

עדיין לא הצלחתי עם שום פחית ריח שקניתי , לכולם נגמר הריח תוך שבוע גג , ואני מדבר על הפחיות שבתוכם יש 3 לוחות עץ כאלה שספוגות בנוזל ריחני... (עולות 30 שקל לפחית)

שלא נדבר על אלה שיש בהם שעווה כזאת שעולות 10 שקל

עצי ריח שתולים על המראה בכלל לא מחזיקים ..

אז מה כן מחזיק ונותן ריח חזק באוטו ?

תעזרו למישהו מיואש מעצי הריח ושאר הריקות האלה:(

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

פחית ורודה- calibarnia scents

מחיר- 19.9 בתחנות הדלק או 25 ש"ח במקומות אחרים

על הקופסא כתוב 60 יום בפועל מחזיק קצת פחות

ניחוח-coronado cherry- תנסה ולא תתאכזב. ריח חזק שמורגש ביותר

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אייר וויק לאוטו ריח וניל.

בקיץ מחזיק חודש, בחורף יותר.

עולה סביב 20 שקלים למתקן כולל בקבוק ריח וסביב 13 לבקבוק ריח בלבד (המתקן ניתן לשימוש חוזר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פחית ורודה- calibarnia scents

מחיר- 19.9 בתחנות הדלק או 25 ש"ח במקומות אחרים

על הקופסא כתוב 60 יום בפועל מחזיק קצת פחות

ניחוח-coronado cherry- תנסה ולא תתאכזב. ריח חזק שמורגש ביותר

עידן

את הדבר הזה יש לי , אני חושב אבל שזה נקרא ניחוחות קליפורניה בכלל ... california scents

בכל מקרה יש לי את הפחית הורודה , ריח שנקרא טרופיקנה , ריח ממש טוב , אני שם בלי הרשת פלסטיק המגוחכת הזאת שהם נותנים .. משחק עם העצים בפנים וכלום לא עוזר !העיקר שזה יקר ...

תוך פחות מ3 שבועות אין ריח בכלל ,

לפני זה היה לי את הוניל , ריח חזק וטוב כמו גלידה , אבל אחרי שבוע הוא הופך לריח של גלידה רקובה :S

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לגבי העץ: כנראה שאתה מוריד ת'שקית על ההתחלה. צריך להוריד אותה לאט לאט, ומניסיוני זה מחזיק שבועיים וקצת. 8 שח' בחודש זה משהו שאני יכול לעמוד בו!

אגב, עידן, השרי זה הריח הכי מגעיל ומזוייף שיש!

נ.ב בתקופה האחרונה מוכרים ריחנים בצורה של תפוח בכל מיני צבעים, הקוקוס מזוויע אבל התות טוב, והם נורא זולים. (3 ב5).

אביעד

פורסם

בתור אחד שכבר כמעט חצי שנה מנסה לגרום ליונדאי טרג'ט להריח כמו שצריך ליותר משבוע, אני חייב לציין שלא יער על המראה ולא 3 פחיות ריח מפוזרות ברכב מחזיקות מעמד. גם הריחנים בצורת רמקולים ששמים על פתחי המזגן לא מחזיקים ליותר מיומיים.

האיירוויק הוא האופציה האחרונה שלי.

אגב, תוכנית שראיתי בטלוויזיה (באחד מערוצי המדע, או דיסקברי או NG, לא זוכר כרגע) על מסטיקים, למדתי פרט חשוב מאוד. המוח שלנו משתעמם מהר מאוד מריחות וטעמים, לאחר כמה זמן שהוא מקבל אותו ריח/טעם ברציפות, הוא פשוט חוסם אותו במוח מכיוון שנמאס לו. יכול להיות שזה מסביר למה אחרי שבוע מפסיקים להריח, ורק כאשר מתקרבים טוב טוב לפחית מריחים כמו שצריך. הריח קיים, אבל המוח משועמם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

האייר וויק צריך להיזהר גם שפותחים את הדלת אחרי שהאוטו היה סגור בחום, הגל ריח שחוטפים יכול לגרום לתופעות כאלה ואחרות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני משתמש בפחיות של קליפורניה בריח קוקס או קינמון..אני יודע שאף אחד לא ירצה את הריחות האלו

אבל אני לא מסוגל לסבול משהו אחר.

ישבתי פעם ברכב שהיו בו 4 פחיות של ריח מסטיק, חבל שלא הייתה שקית הקאה בפנים :wink:

בכל פעם לפני שאני מחליף ריחן, אני מרסס על הריפודים ברכב את התרסיס של סנו שמיועד לבישום אריגים, זה מוציא את הריח של הסיגריות, הזיעה וכו'

ולאחר שבוע מחליף ריחן, שמחזיק חודש +- אבל עולה לי מחיר עלות לקליפורניה.

פורסם

לאחרונה צצות להם בקניונים חנויות שמוכרות בשמים מזויפים עם ריחות של בשמים אמיתיים, הרבה מהם מסריחים אבל יש גם כאלה עם ריחות טובים מאוד , בקבוק עולה 15-20 שקל.

כמה שפריצים באוטו וכמה בחורים של המזגן ומפעילים , וזה משאיר ריח להרבה זמן .

ואם לא בא לי על הריח הזה קניתי באוטו דיפו מין ג'ל כזה למושבי עור , יש לו ריח 1 ל-1 של החדש שמוציאים את הרכב מהחברה.

פורסם

מתן איפה אתה קונה אותם ב15 שקל ????

ואיפה אפשר למצוא אותם בריח מסטיק ?

זה ידוע שהריח מתישהו לא מורגש על ידי מי שנמצא בו תקופה ממושכת , ניסיתם פעם להריח יותר מ3 בשמים ?

אובדן חוש ריח !

אנשים שהיו באוטו גם אמרו לי שאין ריח , אז ככה שזה לא אני ..

אולי נשפוך בנזין באוטו , ואז יהיה ריח טוב שכיף להסניף כל הזמן :)

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...