Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי סקסו דיזל שנת 2001 משום מה היום לא בראש שלה להניע יש סטרטר והכל אבל זה לא עוזר המנורה של הסליל לא נידלקת ככל הנראה האימוביליזר לא משחרר את הנעילה ולכן אין לי מנורה של הסליל.

בדרך כלל ע"י לחיצה על האזעקה זה משחרר את האימוביליזר , דיברתי עם חשמלאי הוא אמר לי לנתק את המצבר זה יאפס את המחשב, זה לא עזר שאלתי היא אולי יש בעיה אחרת שאני לא יודע עליה או שיש פתרון איך להניע את האוטו במקום לבזבז כסף על גרריסט למוסך.

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

פורסם

או שהלכו לך הפלאגים , וצריך להחליף אותם.

או שזה באמת האזעקה \משבת. נטרל את המשבת והאזעקה, ותיהיה בטוח שהיא מבוטלת.

במידה וזה האימבולייזר המקורי של הרכב עושה בעיות - > גרר למוסך מורשה.היוניט הזו יושבת על בית משאבת הסולר, והיא לא תתן לך להתניע (אין הזרקה)

פורסם

חברה כל הבעיה היתה הזנה כפולה אין לי מושג איך זה קרה כיביתי את האוטו בלילה בבוקר לא רצה להניע הכל נגמר תמורת 150 ש"ח גרר ו 250 מוסך מרכזי סיטרואן ימך שימם גנבים

פורסם

למה גנבים, כי לקחו כסף עבור התיקון והחלק.

תראה לי מישהוא שעובד בחינם או שלא דורש ומקבל תשלום עבור שעות נוספות ומוצץ גם קרן השתלמות, תוספת אי העדרות מהעבודה, תוספת לאי ניצול ימי מחלה (או שלוקח אותם גם כשהוא בריא) ועוד ועוד.

בפעם הבאה פרק לבד המכונית נסה לתקן ותחסוך תשלום למוסך.

כשאתה נותן שעון לתיקון אצל שען אתה גם קורא לו גנב?.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...