Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדירת מים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל מי שקורא את המודעה שלי נכנס לי מים לרכב לאזור של השטיח של הנהג אבל מה שמוזר זה לא קורה בזמן שהאוטו עומד בלילה אלא בזמן נסיעה אני חושב זה לא נכנס מלמטה כי יש לי שלוליות קטנות מתחת לשטיח אז זה אומר שזה נשפך לשם ולפי דעתי זה נכנס מהמים שמשפריץ הגלגל ועובר לכיון הדלת ונכנס לרכב בדקתי את הפלסטיק המגן מסביב לגלגל והוא במקום ושלם

השאלה שלי מאיפה עוד יכול להכנס מים????????????????

תודה!!!!!!!!!!!

פורסם

קצת סימני פיסוק לא יזיקו... ותנקה את הסימנים ? ו ! במקלדת כי הם קצת נתקעים.

מים יכולים להיכנס לרכב ממס' מקומות: מחיבורי השמשות, הדלתות, נזילה של רדיאטור חימום פנימי ומה שהכי מתאים לתיאור שלך - דרך רצפת הרכב.

שבוע שעבר גיליתי רטיבות מתחת לשטיח שלי ומתחת שטיח הנוסע. בדיקה קצרה העלתה שנכנסו מים דרך פקקי הניקוז היושבים בתחתית הרכב. כנראה שהצתברה שם ג'יפה במהלך השנים והפקקים כבר לא אטומו טוב. ניקוי יסודי, סיליקון שחור וייבוש השטיח והרצפה יבשה כמו הנגב.. תבדוק את זה, לא מסובך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מיים (ורעש) יכולים גם לחדור דרך ה"קיר אש" , זה שמפריד בין המנוע לתא הנוסעים,

למשל: אם ביצעו התקנה וחדרו עם חיוט דרך גומי הפרדה, ולא החזירו למקום, או שעשו חור גדול מידי.

מעבר לכך, הסיבות שרשם קודמי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום.

לדעתי יש לבדוק את מיפלס נוזל הקרור. סביר להניח שהנזילה היא מהראדיאטור של מערכת החימום.

תיבדוק מיתחת לקונסולה המרכזית אם השטיח רטוב כמו כן תנסה לראות אם המים יש להם צבע ואו ריח מוזר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לדעתי דרך רדיאטור החימום או דרך הגומיות של החלונות - נאגרים מים בתוך הדלת (נער את הדלת ותשמע אם ישנה הצתברות של מים בתוכה.)

כמובן שזה יכול לנבוע מהמון מקומות. (אני מדבר מניסיון ממכוניתי הקודמת :? )

פורסם

יש אפשרות נוספת שנסתם ניקוז של מיזוג....כמובן אם התופעה קוראת בקיץ כאשר נוסעים עם מזגן...

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

• תוכן חדש...